Şimdi Ara

Chelsea FC Holiganları🏆 (559. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.335
Cevap
40
Favori
277.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 557558559560561
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ligdeki en overrated oyuncuların başında geliyor Havertz. Dün biraz reddit, Chelsea sayfalarına baktım da onlarda sonunda tepki göstermeye başlamış. Dün sahanın en kötüsüydü. Top ayağındayken bir fark yaratmadığı gibi topsuz oyunda da hiç yok. Dün Broja'nın ortada pozisyon yokken pres yaparak Ben Mee den kazandığı ve tehlike yarattığı pozisyon vardı. En basit örneği bu. Broja'nın kesinlikle daha fazla süre alması gerekiyor. Havertz'e göre çok daha fazla hak ediyor. Kepa bu aralar çok formda. Dünde iyiydi ama esas Aston Villa maçı net şekilde Kepa'ya yazar. James'in sakatlığı kötü oldu. Takımın açık ara en değerli oyuncusu. Onun yokluğu hem savunmayı hem hücumu etkiliyor.

• D. kullanıcısına yanıt

havertz bence iyi oyuncu leverkusendeyken çok beğeniyordum ama tutmadı burada. Tamamen sistemle alakalı bence.

Alman milli takımında döktürüyor çocuk. Takımdan ayırılırsa kendini bulur tekrardan. Zaten seneye olmayacak yüksek ihtimal.

James dünyanın en iyi sağ beki şuan yokluğu baya etki yapıyor doğru umarım real madrid yapmaz.

bu sene ilk 4 bitirsek kafi. Ama artık şampiyonluk lazım. UCL gerek yok zaten 10 yılda 2 tane almışız kafi bi 10 yıl daha alamasak kimse niye alamadınız demez. PL almak lazım baya uzun zaman oldu.

500 milyon bütçe verilcekmiş. Umarım iyi harcarlar.

Nkunku 60

Gvardiol 90

bunlar kesinmiş.

geri kalan paranın.

90 milyonu De Jong

100 milyonu Bellingham

tertemiz iki orta saha.

160 milyon kaldı onunda yarısıyla bir forvet.

geri kalan 80 milyonla 2 tane rotasyon kulübeye tertemiz.

• Andres Escobar kullanıcısına yanıt

500m bütçenin kaynağı nedir ? Bu kadar para harcanacağını sanmıyorum.

• D. kullanıcısına yanıt

Twitter'da bir yerde görmüştüm yabancı kaynak

Bana da zor gibi geliyor belki devre arası 150-200 yazında 250-300 civarı harcarlar toplam 500

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafta sonu Harry Potterlıyız. Chelsea bu kötü sonuçların ardından patlama yapacak kesin.

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

1-1 bitti maç. Özeti izledim ama son dakika gollerin gelmesi kötü olmuş. Futbolu da futbol yapan bu oluyor sanırım. Chelsea FC Holiganları🏆 

• Dört yediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohol Oula -- 30 Ekim 2022; 10:44:21 >
  • Potter yanlış tercihti.

Bu tip kulüplere ancelotti, conte, Mourinho gibi hocalar lazım

Biz Arsenal değiliz o kadar yıllar bekleyemeyiz Potter için.

Potter hocam iyi başladı yanılmıyorsam 7 maç yenilmiyordu. Daha yeni geldi zaman tanınması lazım en azından 1 sezon. Arada böyle kaza kurşunları olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -BraveHeart- kullanıcısına yanıt

Olmayacağı belli. Tıpkı ten Hag hoca gibi

Arsenal kadar beklemezsiniz ama yine de bir bekleme süreci olacak. Hocaya 2-3 transfer penceresi vermek lazım. İstediği oyuncuları almasına imkan verip, zaman vermek lazım. Şu an Potter'ı kovup, söylediğiniz hocaları getirseniz bile bir şey değişmeyecek. Yine zaman lazım olacak.

• D. kullanıcısına yanıt

Tucheli getirdik hiç beklemedik UCL aldık

Biz tucheli kovmayacaktik abi

Bence de Tuchel kalmalıydı ama bir sorun olduğu hazırlık döneminden belliydi. Sonrasında düşen haberlerde de oyuncular ve yeni sahiplerle Tuchel'in arasının pek iyi olmadığı ortaya çıktı. Durum böyle olunca kalmasının bir anlamı yok.

Bence CL almanın bir esprisi yok. Esprisi yok derken ne demek istediğimi açıklayayım. EPL i kazanmak CL i kazanmaktan daha zor. Olacağını sanmıyorum ama Potter ile CL i alsa Chelsea inanılmaz şaşırmam. Bunun en büyük sebebi gruplardan sonra finale kadar her turda 2 maç oynaman. Tuchel, CL i alırken aşırı kompakt kalarak, savunma gücüyle kazandı. Bu tip elemeli maçlarda bu oyunu oynayabiliyorsun. Ligde yapabilir misin bunu ? Bir sürü farklı takım ve oyuna karşı 38 hafta maç yapıyorsun. Bu ligde şampiyon olman için çok güçlü bir oyuna ve hücum gücüne ihtiyacın var. Tek maçta City'i yenmek ile 38 hafta sonra City'nin üstünde olmak çok farklı şeyler. CL almanın esprisi yok derken bunu diyorum. İyi kura, şans faktörü ve iyi savunma yaparak CL i alabiliyorsun. Tuchel, CL i aldı evet ama sonrasında güçlü bir oyun ve hücum gücü sundu mu ? Ligde savunma yaparak bir şey başaramazsın çünkü senin CL de yaptığını ligde bir sürü takım sana yapıyor.

• Tuchel hocam uzaktan kıs kıs gülüyordur

Graham Potter mıdır Harry Potter mıdır ne b*ktur bilmiyorum ama tek bildiğim son 5 hafta galibiyet yok!

Seneye Avrupa yalan oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirrüs -- 12 Kasım 2022; 22:54:29 >
  • Chelsea oldu Chelshit Chelsea FC Holiganları🏆 

• Sirrüs kullanıcısına yanıt

Chelsea çok çorba bir takım oldu cidden kadro bakınca farkli isimler hep, hoca yeni kadro yeni felan filan. Bu sene chelsea den birsey beklemek saçmalık iniş dönemi onlar yaşayacak bu sene belki seneye düzelir. Takım el değiştirdi kante ne yok anca bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladyo38 -- 13 Kasım 2022; 2:8:1 >
  • ucl apoletli hoca gonderip small takimdan small hoca getirmek cok ucube bir is. chelsea bu sezonki durumu hak ediyor. seneye bakacagiz artik

• Tucheli Ronaldoyu ve Boehlynin istedigi topculari istemedigi icin kovuldugu bir gercek. Lakin, Chelseanin böyle futursuzca para harcamasinin önüne gecmeli UEFA denen kurum. Ya tüm ülkelerde kulüp sahiplerinin takimlarina para aktarmasi legal olmali ya da EPLde de yasaklamalilar. Suudilerin United ya da Liverpoolu alacagi da konusuluyor. Newcastle daha dogru düzgün para harcamadi. Ortada haksiz rekabet sartlari var. Ve EPL kulüp sahipleri abarttikca abartiyorlar.

• City maçında puan kaybedilirse ligte 8 maçta sadece 1 galibiyet olacak. Graham Potter hocam için tehlike çanları çalıyor. Açıkçası bu kadar kötü performans beklemiyordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -BraveHeart- kullanıcısına yanıt

Chelsea kadrosu, kadro mühendisliği olarak ligdeki en kötü kadrolardan biri. Potter hoca kendi kaşındı. Bıraktığı Brighton isim olarak olmasa bile takım uyumu, takım kimyası olarak bu Chelsea'den çok daha iyiydi. Büyük takım çalıştırma hevesini anlayabiliyorum ama tercihini çok yanlış takımdan yana kullandı. Gerçi sakat topçusu da çok ama bilemiyorum. Akıbeti ne olacak görürüz yakında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BurakBey -- 6 Ocak 2023; 0:49:52 >
  • 
Sayfa: önceki 557558559560561
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.