2 Nisan 2008 tarihinde sahamızda Chelsea ile oynayacağımız Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final karşılaşmasının biletleri 24 Mart Pazartesi sabahı satışa çıkıyor.
Bu maçın biletlerini almak isteyen taraftarlarımızın kulüp üyesi veya Fenerbahçe Kart sahibi olması gerekmektedir. Biletlerini satın alacak taraftarlarımızın yanlarında Kulüp Üye Kartı veya Fenerbahçe Kartlarını getirmelerini önemle rica ediyoruz. Aksi takdirde kendilerine bilet satışı yapılmayacaktır. Önemle duyurulur.
Beyler bende gold taraftar kartı var kaç bilet alabilirim.1 de biletlerin fiyatları ne zaman belli olur.Ayrıca baskasının kartıyla alabilirmiyiz ??
Arkadaşlar barış özcan arkadaşın sorusuna ek olarak sormak istediğim birşey var, ayın 24 ünde biletler satışa çıkınca internet üzerinden alma imkanımız olacak mı ? yapılan açıklama da biletlerini satın alacaklar kartlarıyla gelsinler ibaresi beni tereddüte düşürdü, internetten satış olmassa benim gibi şehir dışından gelecekler ne yapacak acaba?
birde daha önce sorulduğu gibi, gold karta kaç bilet alınacak ?
arkadaşlar internetten satış olacaktır die düşünüyorum kartlarıyla beraber gelsinler sözünü bileti teslim alırken ki durum için sölemiş olabilirler ayrıca gold card a da 2 bilet alınıo die biliyorum....
Gold kartla 2 bilet alnıyor büyük ihtimalle fakat tam emin değilim.
@izzy stradlin
İnternetten satın alırken taraftar kartının üzerindeki kod kullanılarak işlem yapılıyor diye biliyorum
bilet fiyatları kaç liradan başlar arkadaşlar?
fenerium üst ne kadar olur?
Migros 50 veya 70 Ytl 2fiyatdan biri söylentiler varya bakalım.
kartı olmayan biletix gişesinden bilet alamıyomu ?
quote:
Orjinalden alıntı: fatal3ty
kartı olmayan biletix gişesinden bilet alamıyomu ?
bende bunu soracaktım..??...direk gidip gişeden alamazmıyız.?
Tabii ki alınabılıyor.Ancak taraftar kartlılar biletler çıkmadan önce alıyor.Yani eğer bilet kalırsa gişelerden alabilirsiniz.Oda kısa sürede tükenir sabah sıraya girmek falan gerekir heralde.
Genel satış yapılmayacak beyler, taraftar kartı olmayanlar alamayacak bilet
genel satış olmayacak diye bi haber yok hiçbiryerde bi tek senden duydum...kaynak var mı..??..
quote:
Orjinalden alıntı: nikolas39
genel satış olmayacak diye bi haber yok hiçbiryerde bi tek senden duydum...kaynak var mı..??..
aynen bende rastlamadım
quote:
Hocam geçen taraftar kart başvuru için biletix'e gittim ordaki eleman söyledi genel satış olmayacak diye
quote:
Orjinalden alıntı: Huntelaar
quote:
Hocam geçen taraftar kart başvuru için biletix'e gittim ordaki eleman söyledi genel satış olmayacak diye
oradaki eleman... firma genel bi açıklama yapmış mı...??Hayır Şahıslar beni ilgilendirmez....
quote:
Orjinalden alıntı: BarisOzcan
Bu maçın biletlerini almak isteyen taraftarlarımızın kulüp üyesi veya Fenerbahçe Kart sahibi olması gerekmektedir. Biletlerini satın alacak taraftarlarımızın yanlarında Kulüp Üye Kartı veya Fenerbahçe Kartlarını getirmelerini önemle rica ediyoruz. Aksi takdirde kendilerine bilet satışı yapılmayacaktır. Önemle duyurulur.
Antu.com
quote:
Orjinalden alıntı: BarisOzcan
2 Nisan 2008 tarihinde sahamızda Chelsea ile oynayacağımız Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final karşılaşmasının biletleri 24 Mart Pazartesi sabahı satışa çıkıyor.
Yarın biletler çıkacak hala fiyatlar açıklanmadı. İlginç...
fiyatlar hafif kalın olucak sanırım :)
Geçen sene palermo maçına gittim.gene böyle kart sahibi olmayana bilet verilmeyecek dendi.. istanbul merter migrosun arkasında biletix gişesi var.maçdan bi hafta önce oraya gittim migros kale arkasına 2 bilet aldım ne benden taraftar kartı istedi neden başka bişey parayı verdim aldım. bu senede bu şekil alamazmıyım.yok bulamadım kimsede taraftar kartı deli olucam...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme