ben Fenerbahçeliyim isteyen istedigi takimi tutsun neden sen o takimi tutuyorsun bu yabanciyla oynanan bir mac demem herkesin kendi ozgur iradesi onun icin bunu bu kadar uzatmanin manasi yok bence ben gs uefa kupasini aldiginda sevinmistim sokaklara cikmistim gururlanmistim su anda bircok tanidigim kisi var fb nin buralara gelmesine sevinen gs li arkadaslarim bjk li arkadaslarim ama nede olsa herkesin kendi iradesi vardir ister turkiye-ispanya macinda ispanyayi tutar isterse Fenerbahce-chelsea macinda Chelsea yi tutar kimsenin kimseyi kucuk gorup kinamaya hakki yok senin Fb yi destekleyip desteklememenin hicbir onemide yok zaten 40-50 milyon taraftar yeter fb ye sen maci izleyip zevk almaya bak yeter
Destekleseniz ne olacaK???? Buraya kadar sizin desteğiylemi geldi bu takım?.. 0-6 yaş grubu işte laf olsun diye konu açmış.. Kalk git kumda oyna..
quote:
Orjinalden alıntı: aLCoHoL111
İlk bi Chelsea yazmasını öğrenelim öyle destekleyelim.
işt bu başlıktaki en can alıcı mesaj bu
quote:
Orjinalden alıntı: vaynett
kimi kandırıyorsunuz...bence fb zaten gs yi kıskandığı için bu yapılanma içine girdi...İdda ediyorum 2 sene üstüste şampiyonlar ligini alsalar bile gözleri Uefa kupasında kalır...onlar uefa kupasını isterler. Forewer Chelsea
cem yılmaz 1 vaynett 2
Aman nolur destekleyin...Biz siz olmadan napariz...
adam gibi türksen türk takımını destekleyeceksin avrupada türkiyeyi duyurmak büyük olay
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme