Şimdi Ara

Cherry Tiggo 7 pro alınır mı? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
233
Cevap
8
Favori
172.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

ben g20 leri biraz daha hızlı düşünüyordum en azından siz kendi tecrübenizi paylaştınız tekrardan kazasız belasız kullanın.

• Emekkk kullanıcısına yanıt

200 e kadar stock bmw nin şansı olmaz hocam bundan eminim. Daha önce chery vs başka araçlarla defalarca roll yapmış biri olarak söylüyorum. Cherynin motoru gerçekten 200hp olabilir. 183hp olan haliyle katolog verileriyle uyuşmuyordu.

• Şair-i Maderzat Ş kullanıcısına yanıt

valla banada öyle geliyor daha önce 180 lik tuscon kullandım bu omoda hiç 180 bg gibi gitmiyor spor modda sürekli kafa kaldırmaya çalışıyor  

• Şehir içi 9-10 litre km başına 4,5TL ediyor hemen hemen. Eğer agresif araç sürüp kalkışlarda abanırsanız 11-12 litreyi görür sanırım. Neden bu araca hybrid koymuyorlar anlamıyorum. Abd değil ki burası benzini sorun etmesin :)

• Tiggo 7 pro ile ilk defa uzun yol yaptım. Araç rüzgarda çok savruluyor. Bir ara bir rüzgar vurdu yan şeride kaydım :) Uzun yolda böyle bir sorun yaşayan var mı. Sıkıntı genel mi yoksa bende mi acaba

• omeremre21 O kullanıcısına yanıt
    Rüzgardan etkileniyor.
  • 1 ay oldu memnunum araçtan ama denge sıkıntısı var. Bu kadar savrulan görmedim daha önce. Belki bir tık daha lastik havası indirsem daha dengeli olabilir ama 32 zaten. Bilemedim yapacak bir şey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Rüzgardan etkileniyor.

Ve artı olarak rüzgar ve yol sesi 120 den sonra artıyor. Öyle kafa ütüleyen bir ses yok ama 150 li hızlarda bayağı ses alıyordu kabin içi.

• Şair-i Maderzat Ş kullanıcısına yanıt

Yol sesi ve rüzgar sesi her araçta oluyor. Normal seviyede bence. Rahatsız etmedi beni.

• 5 aydır Chery Tiggo Pro 7 kullanıyorum çok memnunum. Harika bir araba. Donanım ve konfor olarak üstün. Çin kendini aşmış durumda.

• Onyargisiz kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, aracı halen kullanıyorsanız, biraz yeni alacaklara yol konfor yakıt ve dezavantajlarını söyleyebilir misiniz?
  • teknogs kullanıcısına yanıt

Hala kullanıyorum bu ekonomik tabloda sanırım en az 5 yıl binerim konforu son kasa corollaya göre çok çok iyi yalitimi uzun yolda salinimi yol tutusta virajlara corolladan cok daha iyi girdigini soylesem abarti olmaz heralde yakıt olarak 1.6 corolladan 1-1.5 litre fazla yaktığını söyleyebilirim bence gayet makul 183 bg 1.5 ton Araç sonuçta dezavantajı her ilde servisi yok dışarıda ustaya güvenip teslim edilmez ikinci elde bu kadar rekor satışlara rağmen hala onyargili bur kitle var bence bu araci alan iyi araştıracak en az 3 yıl binerim diye alacak zevkle kullanacak onun bunun ağzına bakmayacak ...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.