Şimdi Ara

Chery alınır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
4
Favori
68.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aramız limoniydi şimdi iyi 😀

Olaya fiyat performans odakli bakinca karşılıklı empati yapınca dunya daha yaşanılır bir yer oluyor  

• Chery tiggo 7 mi var sizde

kaça almıştınız

kaç yakıyor şehir içi

güle güle kullanın, kaza bela vermesin Allah

gerçekten büyük pahalı bir araba gibi gözüküyor, kendine baktırıyor bu araba ne marka diye düşünüyor insan

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

Allah razı olsun sagol daha iyileri sana nasip olsun inşallah

Ben Nisan ayında ilk çıktığından beri takip ediyorum o zamanlar elden 100-150 bin hava parasıyla satılıyordu almaya durumum da yoktu nasip geçen haftayaymis tiggo 7 pro luxury paket cift renk Beyaz tavan siyah 1325 bine aldım artık liste fiyatından alınabiliyor benim tahminim ocak ayında fiyati 1600 üzerinde olacak

Yakit konusu kişiye göre girdiği trafik sürüş stili çok değişken söyle söyleyebilirim henüz rodaj döneminde 400 km olmadı 11.5 litre gorunuyir önceki aracim corolla aynı güzergahta aynı kullanimla 9.5 altına inmezdi bu yakit çok normal tuscon ne yakıyorsa bu da onu yakıyor bu arac tuscondan da güçlü drag videoları youtube da mevcut isteyen izleyebilir ben araci almadan önce lpg takmayı kafaya koyduğum için yakit hiç sorun değil corolla yi da lpg ile kullanmıştım no problem

• LpG takıldı mı benzin + lpg birlikte yakan sistem takılabiliyor fiyatı 60.000 tl diyorlar değil mi ?

corolla 15 bin TL'lik takılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 12 Eylül 2023; 14:13:23 >

Evet sıralı sistem 2 aydır prins takiliyor 40 bin lira fiyati var ya onu takacağım yada lovato brc bekleyeceğim yerli malı cangas da takiliyor 27 bin lira bana hitap etmiyor bakalım

Gidip şöyle 1-2 chery, mg hs test sürüşü yapsan vw kazığı yemeğe hiç gerek yok demeye bile başlarsın  

Vavacars 1 yaşı dolmayan araba almıyor. 2024 te havada kapar. Ayda 6 bin küsur satan markadan bahsediyoruz yahu. 2010 yılındaki gibi değil artık bunlar. Adamlar dersini çıkardı, çalıştı, sınava daha iyi hazırlanıp geldiler işte. Piyasada tutunmak için daha iddialı araçları uygun fiyata veriyorlar.

• chery chery lady .... kağıt üstünde güzel özellikler var amabozulunca ne olacak? sanayide kimse anlamaz bundan. parçacıdan muadil parça alayım da diyemezsin . illa servise düdüklencen. varsa yaşadığın yere 20 km mesafede servisi şansını dene . şahsen parçası bakkalda bulunmayan,satayım dediğinde 1 saate satamayacağım aracı almam.

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

Fiyatı uygun güzel araçlar zamanla kendini kanıtlayacak .

• Hakan792 H kullanıcısına yanıt

Kuduranlar ne güzel saçmalıyor. Millet sorunla uğraşmamak için sıfır alıyor. Garantili diye sıfır alıyor. Sıfır araba alacaksın, sanayiide anlayan usta arayacaksın. Her sıfır araba alanın kâbusu bu  

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Sende omada 5 mi var tigo 8 mi

Chery yok bende. Mg hs ve auris var.

• Hakan792 H kullanıcısına yanıt

aga bu ev değil arsa değil ki alayım koyayım değerlendi diyesin . fiyatı uygun ama servisi tamiri parçası sıkıntı. istanbullular alsın binsin .yozgatta alırsan sıkıntı büyük.

• Tiggo 7 pro 12lt benzin tüketse 15lt lpg eder. 2,7 tl kmde. 2lt de benzin tüketse 0.8tl. Yani 3.5tl tüketimi.

Aynı boydaki dizel 3.5tl
    Aynı boydaki benzin de 3.5tl şuan. Ama düz benzin. Bu benzinliye de lpg takılabilir en nihayetinde.

Tiggo lpg olmadan 4.4tl.

12 Eylül 2023'e göre hesap bu sanırım. Daha sakin kullananlar farklı yakıt yakabilir ama benim hesap yaklaşık böyle olurdu.

Hatta yılda 10-15 bin TL fazla yakıt parası demek. Aynı klastaki bir aracı almak için 150bin fazla verecek olsam 10 yıldan sonra zarara giriyorum
  • RaptorFX kullanıcısına yanıt

Bu aracın kaskosu falan da düşük olacak muhtemelen. Kasko değeri 1.400binse muadili tiguan rline ın kasko değeri 2milyon. İkisi arasında illaki fark olacaktır. Yakıt üzerinden yükleniyorlar ama bence abartı.

• Daha iyi bir arabaya geçeceğim deyip neden chery düşünüyorsunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.