Şimdi Ara

CHERY DAKAR RALLİSİNDE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • N'olur güvenin artık Chery'ye, yalvarırım...

Dakar'a girmiş adamlar. Anladık, büyütecek bir şey yok.

Yok da, bu kadar dalga geçecek ne var? Küçümsenecek olan nedir? Dökülür-mökülür demiş birileri. Yarış bitmiş işte. Dökülmemiş araçlar da. Onların başı göğe mi erdi? Sizin onurunuz mu kırıldı? Yoo :) Post kasalım...

Hadi solcır of forçun arkadaşımızı anlıyorum, edebi oyunlar yapıyor bize, eğleniyor Çinli otomobil markalarının başlıklarında; peki siz niye böyle yapıp kalp kırıyorsunuz? Hı?
  • Bakıyorumda bazıları gerçeklerden o kadar rahatsız olmuşki mesajımı sildirtmiş.

Tebrik ederim onları.... Ben yazmaktan onlarda sildirmekten yorulmayacaklar anlaşılan....
    birisi bana şu fotoğraflarda 4 farklı pozisyonu gösterebilirmi. Neresi dağılacakmış bu araçların. İçinizden birisi TOYOTA farlarını nerede imal ediyor yazabilirmi. İçinizden kim bana hayal kurmadan adam gibi cevap verecek....?????

Beyler efendi olmak ciddiyet ister, sululuğu bırakalım......
  • çin'de 2 dolara da oyuncak ayı yaptırırsın...
    100 dolarada...
    far olayına kafayı takmışsın da pek çok marka pek çok kalemde çin'de üretim yapıyor... kalitesiz mi oluyor çin'de üretilince, hayır olmuyor...

bilmem anlatabildim mi?
    bilmem anlamak istiyor musunuz?

ekleme:ayrıca efendi olmak terbiyeli olmayı da yanında getirir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hightech33 -- 18 Ocak 2010; 12:17:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert107

çinli olsam gurur duyardım.
    Türk'üm ( çok şükür Ne mutlu ) alay ediyorum kücümsüyorum...

Doğru söylüyorsun. TÜRK doğmaktan, TÜRK olmaktan ve TÜRK olarak ölecek olmaktan gurur duyuyorum ama bir gerçek varki alay edip küçümsediğiniz insanlar dünya ekonomisine neredeyse hükmedecekler. Biz hala kendi gölgemizle yarişırken onlar fersah fersah ilerleyecek.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

1. Arabaların gözü başı oynuyor, buradan belli. Aynı arabanın 3 farklı fotoğrafında 4 farklı pozisyonu var.

2. Bütün arabalar çakma. Minibüsün farlar Toyota Corolla sedan gibin.

3. Logo da Rinfiniti

quote:

Orijinalden alıntı: soldier_of_fortune

çin'de 2 dolara da oyuncak ayı yaptırırsın...
    100 dolarada...
    far olayına kafayı takmışsın ......

Ben değil iyi oku kim kafayı takmış. Ağzını açan çakmadan başlıyor.... Çinli değilmi 2 dolara da 100 dolara da mal yapan... Daha neyin kavgasını veriyorsunuz. Adamlar yapınca kalitelisinide yapıyorlar. Bunu kabul edin önce.... Biz gerçeği önce görenler siz hala sislerin arkasında ışık arayanlar....

• küçümsediğiniz Çin şu anda dünyanın seri üretim merkezi ve gitgide büyüyorlar.. hindistan desen dünyanın şu anda IT merkezi... ee TR neyin merkezi.? bu millete yön göstericek sağlam bi lider lazım da.. nerde.. bu ülkelerin hepsinde bilim ve teknoloji en üst bürokratlar tarafından destekleniyor ve takip ediliyor, bizde durum ne birisi hatırlatsın bana... Bilime diğer ülkelerde yapılan yatırımın yarısı bizde yapılsa üniversitelerde o ülkeleri de sollarız biz de.... lak lak la vakit ve para harcıyo bizim liderlerimiz bürokratlarımız..
    helal olsun Çin'e.. daha çıkartır bisürü marka Çin, bisürü marka da satın alır dünyadan.. 10 seneye kalmaz dünyayı da yönetirler ABD yerine..
  • quote:

Orijinalden alıntı: intimidator

küçümsediğiniz Çin şu anda dünyanın seri üretim merkezi ve gitgide büyüyorlar.. hindistan desen dünyanın şu anda IT merkezi... ee TR neyin merkezi.? bu millete yön göstericek sağlam bi lider lazım da.. nerde.. bu ülkelerin hepsinde bilim ve teknoloji en üst bürokratlar tarafından destekleniyor ve takip ediliyor, bizde durum ne birisi hatırlatsın bana... Bilime diğer ülkelerde yapılan yatırımın yarısı bizde yapılsa üniversitelerde o ülkeleri de sollarız biz de.... lak lak la vakit ve para harcıyo bizim liderlerimiz bürokratlarımız..
    helal olsun Çin'e.. daha çıkartır bisürü marka Çin, bisürü marka da satın alır dünyadan.. 10 seneye kalmaz dünyayı da yönetirler ABD yerine..

sana katılıyorum arkadaşım biz de burada havanda su döver birbirimizle uğraşır, bir arpa boyu yol alamadan yaşar gideriz.....

• Bizlerde uyuyalım işte mışıl mışıl.
  • hyundai nin durumu da bir zamanlar bunlar gibiydi ama şimdi "en çok gelişme kaydeden otomobil firması" olmuş. beğenmediğimiz cherry (ki haklıyız şu anda berbatlar) 15-20 sene sonra bir hyundai olabilir en azından. biz onlardan da beteriz kendi otomobil markamız yok.
  • Beyler düşünce çeşitliliği zenginliğimizdir, ama buradaki çeşitlilikler tartışma sebebimiz olmuş, herkes görüşünü söylemekte özgür, tabi birbirini tenkit etmediği müddetçe... Yakışmaz bize lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zilog

quote:

Orijinalden alıntı: mert107

çinli olsam gurur duyardım.
    Türk'üm ( çok şükür Ne mutlu ) alay ediyorum kücümsüyorum...

Doğru söylüyorsun. TÜRK doğmaktan, TÜRK olmaktan ve TÜRK olarak ölecek olmaktan gurur duyuyorum ama bir gerçek varki alay edip küçümsediğiniz insanlar dünya ekonomisine neredeyse hükmedecekler. Biz hala kendi gölgemizle yarişırken onlar fersah fersah ilerleyecek.....

Alay ediliecek durumlar vardir elbette ama adamlar derme catma demiyor ugrasiyor ülkeleri kazansin diye ugrasiyor...
    Biz konfor düskünü amerikanlari teknolojik japonlari güvenli almanlari dünyaya meydan okuyan korelileri cakma cinlileri begenmiyoruz:) eleştiriyoruz...

• valla kraldan cok kralcilar var ayni assagilamayi usa dakiler toyota yapmislardi sonuc ne oldu simdi en kral arac diyorlar simdi...ayni olay tata icinde gecerli onlarda gunbur gunbur geliyor... assagilamayin firmayi rekabet iyidir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.