Şimdi Ara

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (484. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
21 Misafir (10 Mobil) - 11 Masaüstü10 Mobil
5 sn
9.675
Cevap
366
Favori
715.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 480481482483484
Sayfaya Git
Git
Giriş

Eğer böyleyse saçmaymış. iç kabin sıcaklığı dış sıcaklıktan daha yüksekse en yüksek güçte sıcak hava vermesi gerekir.

• Emekkk kullanıcısına yanıt

Çok geç bırakmıyor mu hocam sürekli nasıl efektif kullanıyorsunuz. Hele paralel park ederken tam bir kaos oluyor.

• hardcrss kullanıcısına yanıt

geri vitesde devre dışı kalıyor ileri giderken ayağınızı alıştırınca devreye girecek noktayı buluyorsunuz hafif fren yapınca devreye hiç girmiyor çünkü zamanla alışıyor ayağınız.

• ALBAY kullanıcısına yanıt

Bu muhabbet ile ilgili bir yabancı YouTuber söyle demişti çin araçlarının çoğu üfleme sıcaklığını sectiriyor ama Avrupalı araçlar ortam sıcaklığını sectiriyor iki ayrı dünya yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • autohold acikken frene sert basmadikca dar alanlara park ederken veya cikarken de tam otomatik gibi kullaniyorsun.frene basma ayarini yapamayan autohold kapali iken daha rahat kisa manevra yapar ,arac kuvvetli gaza yuklenmeye gelmiyor bazen

• Ya arkadaş sinyal ses tonu ile sağ sol kör nokta uyarı uyarı sesini hangi zeki aynı ayara koymuş anlamak mümkün değil.

Çok basit bir şey sinyal sesi düşük olmalı duyabilecegin kadar ama kör nokta uyarı sesi yüksek olmalı ki duyabilesin.

İki seste aynı uyarı ayarına bağlı :)))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt

tabela uyari sesleri icin de gecerli ayni sorun. Butun sesler birbirine bagli, duymamak icin kisiyorum sinyal de gidiyor. Aracta ciddi anlamda bir kisisellestirme sorunu var. Ana ekrana kisayol atama falan gelmeli mutlaka. Her bindigimde farkli menulerden ayar kapatmaya useniyor insan. Ayrica surus modu degistirince ekrana gelen gereksiz efektler de opsiyonel olmali diye dusunuyorum ama donanim gelistirmekten yazilima butce ayirdiklarini hic dusunmuyorum.

• mt28 M kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam büyük ekran güçlü işlemci koymuş android yapmış ama kullanışlı asla değil efektif değil yazilim. O kadar basit şey var ki normal bir insana versen hemen halleder. Bu adamlar yazılımla filan uğraşmıyor.

Araçtan memnunum ama 7000 km oldu konforu sürüşü rahatlığı çok güzel.

Geçen bir arkadaşım bendeki aracı begendigi için Jaecoo almak istedi gittik incedik test sürüşü yaptı multimedya sini inceledim max larin aynısı devasa ekran var sıfır estetiklik laptop ekranı koymuş ama açtığın Hersey tam ekran saçma bir şekilde duruyor. Aracın modunu değiştiriyorsun kocaman ekranda tam ekran gösteriyor salak şekilde neyse aracı beğendi ama yazılımı beğenmedi austral aldı inceledim bende çok çok daha iyi multimedya kısmı mesela orada

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Genel olarak araç yazılımlarının hepsi sıkıntılı ama Chery de temel eksiklik çok söylediklerinize ek en basitinden çalma listesi bile oluşturulamıyor mp3 ada göre sırala sanatçıya göre sırala gurupla yok Radyoda da aynı eksiklikler var.

Android tabanlı bir cihazda çok basite yapılabilecek bazı şeyler zora koşulmuş. Niye kendin media oynatıcı yapasın ki örneğin VLC media player yap anlaşmanı koy arabaya.

Chery Huawei ile işbirliği içinde ama yetersiz bir birliktelik olduğu görülüyor. Multimedya Yazılımını ses sistemini falan Huawei yapsın fark yaratır eminim.

demişsiniz ama.. kör nokta uyarı uyarı sesi var mı ki ? T8 excellent'te öyle bişey yok sanırım ve olmaması da daha iyi.. sağdan soldan bin tane araç geliyor her an. sesli uyarısı olsaydı sesten durulmazdı bezdirirdi..

• şapkaa Ş kullanıcısına yanıt
    Var hocam maxlerde. Sağdan soldan araç geçtiğinde uyarı vermiyor. Sinyal verdiğinizde kör noktada araç varsa o zaman uyarı veriyor

Sesi ben duymadım hiç sinyal verildiğinde sinyal sesi yerine farklı ses çıkıyor araç geliyo yanlış yapma anlamında sanıyorum kastettiğiniz bu idi

• webster21 W kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam sinyal verildiğinde kör noktada araç varsa sinyal sesi çıkmıyor uyarı sesi çıkıyor.

Şimdi sinyal sesi ve bu uyarı aynı ayara bakıyor sinyal düşük ses uyarı yüksek ses olacak şekilde olsa mantıklı olurdu

• CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ
    CHERY KULLANICILAR KULÜBÜınstagram
    OMODA Россия on Instagram: "ОМОДА C5 оправдывает надежды! Специалист сервисного центра рассказывает о состоянии кроссовера после 110 000 км пробега: двигатель, ходовая часть, коробка передач — все в норме."
    https://www.instagram.com/omoda.russia/reel/DDEpqW8g2hz

• 
Sayfa: önceki 480481482483484
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.