hocam teşekkür ederim. deneyip geri bildirim yaparım |
Chery Omoda 5 Kullanıcıları (8. sayfa)
-
-
hocam teşekkür ederim. deneyip geri bildirim yaparım
denedim olmadı. sarı büyük sigortayı çıkarınca multimedya ekranı kapandı (sürücü ekranı aktif halde kaldı) 2-3dk bekleyip sigortayı taktım limitör ve çarpışma önleyici arıza ışığı halen yanıyor. diğer bahsettiğim animasyonda etrafındaki araçların görünmemesi olayı da aynı kaldı. kendi aracım ekranda görünüyor şeritler görünüyor fakat diğer araçların animasyonu gelmiyor.
-
O zaman anahtar ile akü eksi kutup başını sökün 10 dk sonra geri takın son çare
-
hocam bunu da deneyim. olmuyorsa bir şekilde zaman yaratıp servise gideceğim. bakım zamanı da yaklaşıyor ayrı ayrı gitmek istememiştim ama kafama çok takıldı bu durum
-
Büyük ihtimalle olacak inş:)
-
Takip... -
Omoda 5 için herhangi bir yazılım, ekstra ekran ekleme gibi şeyler deneyen oldu mu?
-
ecu yazılımımı ne yazılımı garanti yüzünden fazla kurcalamıyorum.
-
Merhaba, Omoda 5 için en güncel yazılım sürümü nedir acaba?
Ben de 03.09.03 olan yüklü, nadir de olsa kablosuz android auto'nun bağlantısı yolda giderken bir anda kesiliyor.Yeni sürümlerde bu konuya çözüm var mıdır? -
Ben ekranlarda farklı bir görüntü elde etmek için filan yaptığınız bir şey var mı diye sormuştum.
-
3.9.5 var bende radyo için gelmişti sanırım rusyada 6 sı çıkmış çok nadir bendede kopuyor ama genelde sorunsuz kullanıyorum hatta uzun zamandır kopmadı
-
yok o iş sakat zaten garanti dışı bırakıyorlar aracı , birisi sormuş yeni kadran vs güncelleme için çalışıyoruz diye cevap vermiş müşteri ilişkileri.
-
Araba teknolojik olunca insanın custom ROM lar deneyesi geliyor. Ama garantiyi bozma ihtimali göze alınabilir bir seçenek değil tabii ki.
-
Merhaba,
Bu sabah arabayı çalıştırdığımda arabanın hiçbir noktasından (sinyal, dörtlü, multimedya, vs.) ses gelmedi ancak bütün işlevler çalışıyor.
Böyle bir sorunla karşılaşan oldu? Nasıl bir çözüm buldunuz? -
araba park halinde iken ses düğmesine orta ekran reset atana kadar basılı tutun düzeliyor.
-
1 saat arabayı kapadıktan sonra düzeldi kendi kendine, cevabınız için teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X