Şimdi Ara

Chery Omoda 5 Kullanıcıları (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
161
Cevap
31
Favori
36.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

hocam teşekkür ederim. deneyip geri bildirim yaparım

• Emekkk kullanıcısına yanıt

hocam teşekkür ederim. deneyip geri bildirim yaparım

denedim olmadı. sarı büyük sigortayı çıkarınca multimedya ekranı kapandı (sürücü ekranı aktif halde kaldı) 2-3dk bekleyip sigortayı taktım limitör ve çarpışma önleyici arıza ışığı halen yanıyor. diğer bahsettiğim animasyonda etrafındaki araçların görünmemesi olayı da aynı kaldı. kendi aracım ekranda görünüyor şeritler görünüyor fakat diğer araçların animasyonu gelmiyor.

• muras07 M kullanıcısına yanıt

O zaman anahtar ile akü eksi kutup başını sökün 10 dk sonra geri takın son çare

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hocam bunu da deneyim. olmuyorsa bir şekilde zaman yaratıp servise gideceğim. bakım zamanı da yaklaşıyor ayrı ayrı gitmek istememiştim ama kafama çok takıldı bu durum

• muras07 M kullanıcısına yanıt

Büyük ihtimalle olacak inş:)

• Takip...

• Omoda 5 için herhangi bir yazılım, ekstra ekran ekleme gibi şeyler deneyen oldu mu?

• chemxxx C kullanıcısına yanıt

ecu yazılımımı ne yazılımı garanti yüzünden fazla kurcalamıyorum.

• Merhaba, Omoda 5 için en güncel yazılım sürümü nedir acaba?
    Ben de 03.09.03 olan yüklü, nadir de olsa kablosuz android auto'nun bağlantısı yolda giderken bir anda kesiliyor.Yeni sürümlerde bu konuya çözüm var mıdır?

• Ben ekranlarda farklı bir görüntü elde etmek için filan yaptığınız bir şey var mı diye sormuştum.

• nightmareee kullanıcısına yanıt

3.9.5 var bende radyo için gelmişti sanırım rusyada 6 sı çıkmış çok nadir bendede kopuyor ama genelde sorunsuz kullanıyorum hatta uzun zamandır kopmadı

• chemxxx C kullanıcısına yanıt

yok o iş sakat zaten garanti dışı bırakıyorlar aracı , birisi sormuş yeni kadran vs güncelleme için çalışıyoruz diye cevap vermiş müşteri ilişkileri.

• Araba teknolojik olunca insanın custom ROM lar deneyesi geliyor. Chery Omoda 5 Kullanıcıları Ama garantiyi bozma ihtimali göze alınabilir bir seçenek değil tabii ki.

• Merhaba,

Bu sabah arabayı çalıştırdığımda arabanın hiçbir noktasından (sinyal, dörtlü, multimedya, vs.) ses gelmedi ancak bütün işlevler çalışıyor.

Böyle bir sorunla karşılaşan oldu? Nasıl bir çözüm buldunuz?

• nightmareee kullanıcısına yanıt

araba park halinde iken ses düğmesine orta ekran reset atana kadar basılı tutun düzeliyor.

1 saat arabayı kapadıktan sonra düzeldi kendi kendine, cevabınız için teşekkürler.

• Öncelikle merhabalar. Yaklaşık 3 aylık bir omoda 5 excellent sahibi olarak hem almak isteyenlere referans hem de yorumlarımı eklemek için buradayım.
    Öne çıkar butonuna basarak üst sıralara taşırsanız sevinirim.

Öncelikle neden tercih ettik:
    - Suv araca geçmek istiyorduk
    - Bütçemize uygun seçenekler arasında en donanımlı ve en yakışıklısıydı(Troc-Omoda-3008-2008-Qasqai-Captur vs)
    - Eski aracımızın(polo) kilometresi yükselmişti artık masraf çıkaracağını hissediyorduk. Sonuç olarak Omoda 5 sahibi olduk.

3 aylık deneyimin ardından artılarını yazıyorum
    - Motorundan başlayalım
    Araç 183 beygirlik bir canavar. 0-100 ü fabrika verilerine 8.6 saniye reel de de o saniyeleri yakalıyorsunuz.
    - 1.6 l 183 beygir 275nm tork ile yokuş- bayır dağ tepe dinlemeden 210 a kadar hızlarda yolculuk yapabiliyorsunuz.
    - Şanzımanı çok konforlu Sıfır hantallık nerdeyse . Dsg den geçen biri olarak ve 9-10 otomatik araç kullanmış biri olarak ben çok beğendim.
    - Tasarımı çok güzel. Hani bazı araçlar vardır kimisi beğenir kimi hiç beğenmez , bu öyle değil herkes beğeniyor.
    - Donanım olarak 2-3 milyonluk araç donanımları var. Kendi fiyat skalasında daha dolu bir araç yok.
    - Farları baya iyi , gerek viraj aydınlatma olsun gerek otomatik uzun far sistemi olsun muhteşem çalışıyor.
    - Anahtarsız giriş mevcut. Artık çoğu araçta olan birşey ama gerek anahtar cebinde bagaj açma gerek uzaktan çalıştırma çok hayat kolaylaştıran şeyler.
    - Kameraları çok iyi. Cherynin zatan 360 kamera konusunda en iyi araçlardan biri olduğunu söyleyebilirim.
    - Koltuk ısıtma ve soğutma sistemleri çok başarılı.
    - iç tasarımı ve ambiyans aydınlatmaları çok şık.
    - Adaptif cruse control , daha önce hiçbir aracımda bu özellik yoktu. Ancak ayarlıyorsun örneğin 110 a çekiyorsun ayağını gazdan frenden öndeki araç yavaşlarsa yavaşlıyor hızlanırsa hızlanıyor, durursa duruyor. Teslalar kadar iyi çalışıyor.
    -Auto hold ve yokuş iniş asistanları çok iyi çalışıyor.
    - Şerit takip ve Start stopu ben kapatıyorum sevmediğim için o konuda olumlu olumsuz yorum yapamayacağım.
    - Sesli komut çok iyi çalışıyor. Sunroof aç diyosun açıyor. Şu şarkıyı çal diyorsun arıyor youtubemusicten bulup çalıyor.
    - Servis ağı çok geniş . Yakında kurulacak fabrikası ile çok daha iyi olacağını garanti edebilirim.

Gelelim Alacaklar için Eksilerine
    - Yalıtımı zayıf . 110 km hızlardan sonra yol ve rüzgar sesi alıyorsunuz.
    - Yakıt tüketimi konusu aslında araç çok yakmıyor. Kendi segmentindeki benzinli araçlarla aynı yakıyor. HB ve Sedan araçlardan geçenler için eksi olarak kabul edilebilir.
    Yakıt tüketimim şu şekilde
    90-110 km hızlarda -6.5 ile 7.5 lt arası
    110-130 km hızlarda 7.5 -8.2 arası
    150-200 km hızlarda ise 9.5-10.5 litre arası yakıyor.

Şehir içi ortalamam ise 8.0 ile 9.0 litre arası değişiyor.

- Aracın orijinal lastikleri çok iyi değil yakıtı ve yalıtımı da etkilediğini düşünüyorum. Değiştirince tekrar bir güncelleme yaparım yazıya.
    - Sunroofu biraz küçük . Aslında büyük bir sunroof var ancak tamamen açılmıyor. Neden böyle yapmışlar anlamadım bunu.
    - Ses sistemini çok beğenmedim ama kötü değil .
    - Otomatik park yok keşke olsaydı o da. Çünkü o sistemi destekleyecek tüm donanımlar mevcut.
    - Otopilot çok güven vermedi . Bir tesla değil ama yine de iş görüyor. Otobanda 15-20 dakika kendi kendine sürdü araba. Arada direksiyona dokunmanızı istiyor sadece. Ama bir tesla değil.
    - Bagajı biraz daha büyük olabilirdi.

Benim kullanıcı yorumlarım bu şekilde . Almayı düşünen kafasına bir şey takılan arkadaşlar mesaj yolu ile ulaşabilir.
    Aşağıya da Amasya-Samsun arası 90-110 km hızlarda yapmış olduğum yakıt tüketim resmini ekliyorum.
    Okuduğunuz için teşekkürler.

Chery Omoda 5 Kullanıcıları

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• onurak90 kullanıcısına yanıt

Öncelikle güle güle kullanın,uzun inceleme için teşekkür ederim

Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 11 aydır omoda 5 excelent kullanmaktayım genel anlamada memnunum.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.