|
Chery Omoda 5, Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro'ya ilk bakış (Video)
-
-
Standart SUV araçlar işte. Öyle öne çıkan bir özellikleri yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatıyla öne çıkarlar umarım. Mg hs gibi iddialı bir fiyat bekliyoruz
Fiyatları uygun olsa bile insanlar almaktan çekinebilir çünkü şuan için Türkiye'de bu markanın piyasası yok. İlk önce bir Türkiye de yaygınlaşması lazım .
ilk ve son bakısım oldu
-
Ben alırım uygun olduktan sonra. Tiggo 8 tam istediğim gibi.
Tiggo 8 Pro, Rusya, Katar, Güneydoğu Asya ülkeleri gibi yerlerde çok tutulan ve baya ödül alan bir model, kendisi şu anda Katar'ın en çok satan SUV'si ödülüne de sahip. Umarım güzel bir fiyatlandırmadan biz de görürüz.
-
Bu ne böyle "cep telefonu modeli" gibi...
Omoda 5, Tiggo 7 Pro, Tiggo 8 Pro
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arabalar yaşadığım yerde 7 pro 450 bin TL gibi 8 prosu ise 550 600 bin TL ama Türkiye'de ne kadar olur bilinmez 10 yıllık araba 400 bin olduguna göre
-
İlk arabam Chery Kimo'ydu. 15bine almıştım çok güzel arabaydı (parasına göre). Çinliler otomobil dünyasına asıl girişi elektrikli araçlar ile yapacak diye düşünüyorum.
-
Ben de araçları beğendim. Eski Chery kötü imajını kıracaklar gibi görünüyor. Omoda 5 modern bir tasarımı var ama ben yine de Tiggo 7 Pro'yu daha çok beğendim. Eğer 8 Pro ile kalite anlamında çok fark yoksa ve fiyat farkı da çoksa Tiggo 7 almayı düşünüyorum. Fiyat farkı az ise Tiggo 8 de alabilirim. Omoda 5'i de inceleyeceğim tabiiki..
-
Arkadaşlar Chery Kullanıcılar Klübü adı altında yeni bir konu açtım. Chery markasıyla ilgili her türlü paylaşımı orada da yapabiliriz..
-
chery lüks araçların ucuz olduğu piyasada bile tedarik problemi olmadığı için çok satmaktadır. burada çoğu üreticinin veremediği garantiyi vermektedir.
tiggo 8 pro kuwait fiyatlarının üzerine ötv+kdv ekleyince 900-1200 gibi fiyatlara gelirse çok can yakar. aracı canlı görünce birçok kişinin kararı değişecektir.
-
Bir an evvel fiyat belirlemeli ötv kapsamını dikkate alarak bir lansman fiyat politikası oluşturulmalı o vakit rabet görür aksi takdirde zor
-
Yaramaz
Çinlileri bu pazara almasak iyi olur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X