Şimdi Ara

CHERY TİGGO 3 YORUM (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
359
Cevap
2
Favori
384.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kankys

çin arabası kötü çin arabası tukaka .. çinliler geliyor bunu kabul edelim.. çinli araba yapıyor, bizler onu konuşuyoruz.. hadi yapsa ya Türkiye kendi markasını .. kim ne konuşuyor bakalım arkasından..

çin arabası alırım Türk arabası almam.. teneke yığını falan derler mi .. demezler çünkü tenekemiz bile yok..

Clio Symbol Authentique 1.4 20.000TL ---- 1 AB + M.Klima +Arka Cam Açma Manuel + 14"Jant Kapaklı +Tek Disk Fren

ALBEA SOLE 1.4 FIRE ACTIVE 16.400 TL --- 4 Tekerlek ve Şase Hiçbir güvenlik paketi ve Konfor yok.

GEELY MK FAMILIA 1.5 ----18.000 TL---- 2 AB + EBD-ABS- OTO.KLİMA + 15" JANT ALAŞIMLI + CD + ÇOCUK KİLİDİ+KOLTUK + YOL BİLG.+İMMOBİLISER DAHA SAYAMADIĞIM BİR TON AKSESUAR

CHEY LUSSO 1.5 ---20.000TL---- 2 AB+ABS-EBD-KLİMA-ELEK.KUMAN.AYNALAR VE CAMLAR-COCUK KİLİDİ YOL.BİLG. VE DAHA BİR TON DİĞERLERİNDE OLMAYAN AKSESUAR

Bunlar düşük versiyonların karşılaştırması açtım baktım.1000-2000 TL fazla verdiğinde diğerlerinde 5-6000 TL fark verilecek daha fazlası özellikler ekleniyor.

Ot gibi tipsiz,özelliksiz,konforsuz,güvenliksiz marka bir araca para vereceğime Çinli 3 yıl garantili daha özellikli aracı alırım .

Bu arada Hepsinin Motor Dohc (2001 Mazda, 2005 Opel arabamda olan Motorlar)

Fikirlerim kendimi bağlar ve kimsenin fikrine saygısızlık etmiyorum.Benim bakış açım budur sadece.

• Bu arada son kez eklemek istediğim;

Her sıfır arabanın kendine has bazı eksiklikleri olabiliyor şans işi.2 005 de Astra H yeni kasa aldığımız da 2 sene boyunca 7-8 kez servise gitti çok parçası değişti. Ortağım 2006 da Ford Focus aldı daha 5km yapmadan çekiciyle servis yolunu tuttu. Bunlar canlı şahit olduklarım. Başka bir arkadaşım Ford ile mahkemelik oldu 30.000TL'lik arabaya Ford Faizi,mahkeme Masrafları ile 65.000TL ödemek zorunda kaldı. Bu yazdıklarım O markaların Kötü Olduğu anlamına gelmiyor ama her araba Garanti süresince sorunlar çıkarabiliyor.Bu Türkiye'ye gelen Çinli arabaları tamamına yakınında Dünyaca Ünlü Dohc Motor kullanılıyor. Sonuçta pancar motoru değil ve Türkiye'de satılması için birçok kriteri yerine getirmesi gerekiyor(saç kalınlığından ,bariyere,elek aksamından jantlarına kadar)

Bu yüzden dandik bir araba olacağını sanmıyorum ve ilerde çıkaracağı problemler yol,kullanım alışkanlıklarına göre değişiklik gösterecektir

• fanatizm ve abartı milli özelliğimiz galiba....

yazılanları okudum, chery teneke olmadığı gibi volvo da tank değil.

bununla beraber mukayese de değil, farklı sınıfların farklı amaç ve alıcı kitlesi için üretilmiş araçlar.

en azından bugünkü koşullarda.

çin binlerce yıldır dünyanın en büyük medeniyetlerinden biri, bir çok buluşa zamanında imza atmışlar.
    alternatif tıp, dövüş sanatları, kağıt, barut, vb.

çin dandik bir medeniyet değildir.

bununla beraber "şu an için" düşük kaliteli, düşük fiyatlı mal pazarına oynamaktadırlar.

bir dolu özelliği olan ama hiç bir özelliği adam gibi çalışmayan ucuz mallar genelde çin menşeilidir.
    5 liralık çok amaçlı çin çakısında ne tornavida, ne makas, ne de çakı adam gibi çalışmaktayken
    50 liralık isviçre çakısında her fonksiyon layığıyla yıllarca çalışmaktadır.

kalitenin bir bedeli vardır, bunu otomobil dünyasında en optimal olarak da toyota'nın sağladığını düşünüyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: isbaraalp54

wartox arkadaşım son yazdığın mesajın belirli kısımlarına katılmakla beraber. konuyu daha fazla uzatıp sakız formunu sokmamak için cvp yazmıyorum. sonucta ikimizde fikirlerimizi belirttik.

Aynen öyle güzel kardeşim, anlayışın için teşekkür ediyorum :) Orta noktada uzlaştığımıza sevindim..

quote:

Orjinalden alıntı: edarguner

Soruyorum Önyargılı arkadaşlara ellerinde 24 Milyarı olsa 2 airbag olan Abs olmayan Klima Olmayan Arka Camı elle açılan Çocuk Klidi olmayan Symbol mu alırlar yoksa daha Güvenlik donanımlı daha sağlıklı Cherry Mi?

Dediğin fiyata çok rahat 2000 altı temiz Volvo S40 alırsın ki 4 airbag ABS, ESP KLİMA, 4 Cam otomatik vede Çocuk kilidide ön konsoldan elektroniktir, hatta 2001 bile alabilirsin belki 8 airbag var ondada.. İlla Volvo olması şart değil, yine 98 altı temiz Mercedes C serisi veya BMW 3 serisi bulabilirsin çok rahat.. Bu araçlardada istediğin donanımlar vardır ve eminim daha güvenlidir :) Bunlar sadece aklıma gelenler, bunların dışında saydıklarına sahip okadar çok yerli, yabancı 2. el araç varki.. Heleki bu kriz ortamında çok rahat alırsın..

Bu fiyatlara araç almak isteyen arkadaşlar olursa, fikir danışmak isteyen olursa hertürlü yardımcı olmaya çalışırım.. Herkese iyi günler, iyi forumlar dilerim..

• forumu şöyle bi gözden geçirdim de bazı kişiler hakikaten çok boş konuşuyorlar.yok çinli hiçbir mal alınmaz

felan,eğer çin motorları piyasaya girmeseydi bunca kişinin motosiklet sevdası hayalden öteye geçemezdi!

benim gibi bakımını aksatmadığın sürece 8 sene değil de 4 sene binersin ama hayallerin gerçekleşmiş olur.

aynı durum otomobiller için de geçerli,herkes kaliteli araçlara binmek ister ama biz gelişmiş bir ülke değiliz

ve üretime geçmediğimiz süre boyunca da hiçbir ilerleme kaydedemeyeceğiz.ancak buradan konuşmakla

geçer günlerimiz.14 e de araç var 28 e de bırakın herkes istediğini alsın.alana da yav bu araba alınır mı diye

tepki göstereceğimize hayırlı olsun,güle güle kullan dersek daha pozitif bir yaklaşım olur BENCE.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erka1907

forumu şöyle bi gözden geçirdim de bazı kişiler hakikaten çok boş konuşuyorlar.yok çinli hiçbir mal alınmaz

felan,eğer çin motorları piyasaya girmeseydi bunca kişinin motosiklet sevdası hayalden öteye geçemezdi!

benim gibi bakımını aksatmadığın sürece 8 sene değil de 4 sene binersin ama hayallerin gerçekleşmiş olur.

aynı durum otomobiller için de geçerli,herkes kaliteli araçlara binmek ister ama biz gelişmiş bir ülke değiliz

ve üretime geçmediğimiz süre boyunca da hiçbir ilerleme kaydedemeyeceğiz.ancak buradan konuşmakla

geçer günlerimiz.14 e de araç var 28 e de bırakın herkes istediğini alsın.alana da yav bu araba alınır mı diye

tepki göstereceğimize hayırlı olsun,güle güle kullan dersek daha pozitif bir yaklaşım olur BENCE.

çin motoru konusunda sana katılıyorum. çin motoru aldım, memlekete koydum. yazları ıkı ay motordan hevesımı alıyorum, iyikide çin motoru varmış diyorum. unutmadan, alalı ıkı yıl oldu su ana kadar hıcbır sorun yok.

• Kullananlar arabalarının fotoğraflarını buraya ekleseler de biz de fikir sahibi olsak diyeceğim ama fazla da kullanan yok gibi
  • xenon far bile var aracta way beaa
  • [simage][/simage]
    quote:

Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

Yukardaki gibi yapiya sahip araci titanium kafesli yapsaniz yine kar etmez ... el kadar bis gibi bir arac ...
    halen ulkemizde pek sevilerek onerilen, avrupa bu eskimez. tas gibi araba diyerek alin alin diye bu forumda da onerilen birkac arac resmi ekliyeyim bende ...

Mercedes C seri
     CHERY TİGGO 3 YORUM

Opel Corsa
     CHERY TİGGO 3 YORUM

Peugeot 406
     CHERY TİGGO 3 YORUM

[simage][/simage]
    Edit: Araclarin neler olduklarinida verelim :)

Birader senin gibi arkadaşlar çok yanlış düşünüyor mercedesin C ve E serisinden uzak dur ama mercedeside kötüleme ! mercedesin S serisi gibi araba dünyada hiçbir araçla kıyaslamazsın. Sen hiç mercedes kullandın mı ? bende mercedes 1986 model 260 SE var tanktan farksız. Sen şimdi mercedesin C serisinden resim ekleyipte mercedesi kötüleme. Mercedesin S serisine bin gör mercedesten inmek istemezsin birader.

Bak sizlere bir olay anlatayım. Bi akşam arabayla kırmızı ışıkta durduk arkadan bir fiat doblo fren sıktı ama duramadı ve bizim arabaya arkadan çarptı. Dobloyu bir görseydiniz doblonun önü kağıt gibi ezildi birde benim mercedese baksaydınız aracanın arkadaki bagaj kapağı dahil ezilme yok sadece arka farlar ve tampon düştü.

Gidin 15 binliraya bir ikinci el mercedes 260 SE alın binin aırbag yok fakat aırbaglı arabaya 10 basar benim mercedes 2 ton 40 kg net ağırlığı var tanktan farksız...

dünyada kaç tane böyle araba var alın size mercedes 500 SEL çarpışma testi MERCEDES 500 SEL

CHERY TİGGO 3 YORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bzkrt_06 -- 8 Nisan 2009; 21:05:25 >

• Gereksiz bence Suzuki sx4 gibi araç varket Tiggo'ya bakmaya ne gerek var.
  • bence burda konuşanların çoğu önyargıyla konuşuyor çin malıdır adidir nasılsa diyor objektif bilgi veremiyorlar genelde biz türklerin marka merakı bitmez hyundai çokmu sağlam sanki polo çokmu sağlam alfarome 2005 modeller peki bizim millete üzerinde bmw yazsın bisiklet olsun gider onu alır bence araba diye
  • Cıkızzzzzz
  • Cheryi savunan arkadaşım
    Bence boşuna ugraşıyorsun Buradaki arkadaşlar coktan bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşlar.
    Ben sadece kullananlardan yorum beklemelisin
    Hayatlarında binmedigi incelemedigi araclar hakkında yaptıkları yorumlara fazla kafayı takmamamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnTiMaSKe -- 5 Nisan 2009; 14:16:10 >
  • Bir yandan doğru söylüyorsunuz ancak ülkemiz piyasasını da göz önüne almak gerekir diye düşünüyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: AnTiMaSKe

Cheryi savunan arkadaşım
    Bence boşuna ugraşıyorsun Buradaki arkadaşlar coktan bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşlar.
    Ben sadece kullananlardan yorum beklemelisin
    Hayatlarında binmedigi incelemedigi araclar hakkında yaptıkları yorumlara fazla kafayı takmamamak lazım

• siz paraya kıyacaksınız sokağa atacaksınız airbagi de esp side çin malı olan çin arabası alacaksınız o çin gofret yapmayı bırakıp 10 yıl içinde hyundai örneğindeki gibi gelişme kaydederek bişeyler yapmaya çalışacak ben o zaman çin malı araba alıcam önce siz bi alın gofretleri
    yardımlarınız için teşekkürler
  • quote:

Bak sizlere bir olay anlatayım. Bi akşam arabayla kırmızı ışıkta durduk arkadan bir fiat doblo fren sıktı ama duramadı ve bizim arabaya arkadan çarptı. Dobloyu bir görseydiniz doblonun önü kağıt gibi ezildi birde benim mercedese baksaydınız aracanın arkadaki bagaj kapağı dahil ezilme yok sadece arka farlar ve tampon düştü.

Gidin 15 binliraya bir ikinci el mercedes 260 SE alın binin aırbag yok fakat aırbaglı arabaya 10 basar benim mercedes 2 ton 40 kg net ağırlığı var tanktan farksız...

Seni kendinle başbaşa bırakıyorum ve çıkıyorum. Eğer cereyan yaparsa kapı veya pencere açık kaldığı için değildir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamay_aytam

quote:

Seni kendinle başbaşa bırakıyorum ve çıkıyorum. Eğer cereyan yaparsa kapı veya pencere açık kaldığı için değildir.

Birader ne demek istoyasan anlamadım açıkça söyle. Eğer inanmadıysan ki bir çok kişi inanmıyor ama fotografı çok gösterince herkesin ağzı açık kalıyor !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bzkrt_06 -- 5 Nisan 2009; 22:39:29 >

• Reklamı gördünüzmü arkadaşlar?
    "Benim adım Kazım bu Çery bana lazım"
    "Ateş, maşallah de"
    "Maşallah abi"
    Siz daha kıymetini bilmeyin,Şafak Sezer arabaya kıyamıyor,bırak süngeri arabayı tellaklara yıkatıyor

CHERY TİGGO 3 YORUM
  • geçen arakdaşın tiggosuna bindim dışarıdan baya güzel gözüküyor araba içide fena değil. yani 30 milyara jip iyi bence
  • http://www.sahibinden.com/gundem_otomotivden_2008_chery_tiggo_1_6_4x2_jeep-79WQQaXQQ13222146WQQpXQQdisplayitem

REsimlerde kabin çok da kötü görünmüyor. Kazanın ne şartlarda olduğunu bilmiyorum. Belki düşündüğünüz kadar kötü olmayabilir.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.