Şimdi Ara

Chery Tiggo 7 pro Çarpışma testi (ANCAP) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
6.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ancap ne ya ncap’in adibas’ı nixe’si gibi duruyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • daswagen kullanıcısına yanıt

daswagenciğim, senin gibi forumun engin bilgi dolu dehasının ancap'ı bilmemesini yadırgadım açıkçası biraz...tek yapman gereken ancap yazmak google'ye...ama belki forumun diğer köşelerinde keçinin poposundaki elmas gibi pırıldamakla meşgul olabileceğin için senin yerine ben yazdım... 

www.ancap.com.au
    About ANCAP Safety
    https://www.ancap.com.au/about-ancap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 21 Aralık 2023; 9:10:39 >
  • YouGotThatRight kullanıcısına yanıt

Öğrenecekler ve zor da olsa gerçeği kabul edecekler.. yavaş yavaş.

• Gayet başarılı. Bu saatten sonra avrupalı üreticiler ve onların yağcıları düşünsün.

Bu fiyatlarla chery'den başka alınmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni yılda bir 35 bin daha satınca kendilerine gelir buzdolapçı kabzımal arkadaşlar

• PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt

Yalnız bu insanları koşulsuz şartsız buzdolap fanı yapan ekibi ve pr çalışmalarını tebrik etmek gerekir.

İnsanlar öyle bir bağlanmış ki sırf dsg sorununu kabullenmesine rağmen bütçesi yettiği halde otomatik almaktan vazgeçip manuel tercih etmiş, yine de ölümüne savunuyor. Resmen keriz yerine konulmayı kendisine yapılmış bir jest gibi görüyor.

• Mythology kullanıcısına yanıt
    Biat kültürü hocam. Bmw yapmış abi, skoda yapmış abi, japon kusursuzluğu honda nissan abi diye diye alıştırdılar milleti. Çok değil 5 seneye sadece chery de değil başka çin markaları da avrupada olduğu gibi rezerve eder tüm piyasayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeTeRPaNN -- 21 Aralık 2023; 12:19:31 >
  • YouGotThatRight kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, ayrıca tanımlamanı ilk okuduğumda üzüldüm, kırıldım, gözyaşlarım charge olup tam boşalacakken, dur dedim dedim; o parlayan elmas biziz geri kalanı forumda takıldığımız gece başlıkları

Ya bu arada önüne gelen ncap kuruyor. Bunların denetlenebilirliği hususunda iyice de araştırmak lazım.

• Cher Omada 5 için de bir çarpışma testi var.

www.ancap.com.au
    Chery Omoda 5 Safety Rating & Report | ANCAP
    https://www.ancap.com.au/safety-ratings/chery/omoda-5/b8a56a

Ne arabam var ne param ama takip ediyom. 

• daswagen kullanıcısına yanıt

süpersin... 

• Helal olsun sana be chery yanıltmadı şaşırtmadı bir tiggo 7 luxury sahibi olarak tebrik ve tavsiye ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karalamaya yer arıyorsunuz hiç kusura bakmayın ne araçlarınız bizim araçlarımız kadar donanımlı ne bizimkiler gibi performanslı ne de sağlam.tiggo 7 aracımla babam kaza yaptı full çelik bir kamyonet kasasına çarptı bizim aracımızda sadece ufak ezikler ve göçükler oldu 1 haftadır serviste parçaların çoğu geldi bile ki ben kendi isteğimle kaput tampon gibi önemli parçaları da değiştirtiyorum düzeltme istemediğim için istesem düzeltirim köşeden az yamulduğu için.hangi savunduğunuz markaların servisinde işler bu kadar hızlı ilerliyor.önyargınızda boğulun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.