quote:Orjinalden alıntı: :::bLaCk_PearL::: ya chest i nerde kırdırırruz bende chest war ama kime verecem nası kazanacam ve bunu maradon da 500m den koysam alırlar mı operator diye bi npc var onda kırdırıyon
yok kardesim artık söyle demeyin bana dark wane düstü nie yalan söylüm hatta topic acıp resmini bile kooydum benden baska düsüren bile vaRRR
kırdım elixir staf çıktı mage lerin elixir warriorların raptor warriolarınki çıksa ne kadar güzel olurdu ya da roguelerin shard ama olsun elixir de güzel
quote:Orjinalden alıntı: _OrioN_ bizim cafeden 2 abi yaptı biri 61 lvl mage biri 60 lvl mage birisine Deep Scar öbürüne MS ( mirage sword ) NOT : Bu görev 30 tane GRELL kesme görevidir ve bu görevi sadece 60 lvl ve üstüü charlar yapabilir kim söylemiş 60+ diye benim lvl 56 ama yaptım oyun bana mı kıyak geçti bilmeden konuşmayalaım
quote:Orjinalden alıntı: sorry_for_kill_you yaf ben 100 mil dan sattım chesti sizce iyimi ettim ? ben aldım senden onu :D kırdırdım rogue shell pads çıktı :D 200 e kadar çekiyodum 100 e görünce hemen çektim
questimle yaptığım dan bardish soradan 10m e satın aldım ve turnayı gözünden vurdum raptor çıktı ve 850 ye sattım. Böylece baya karlı çıktm
quote:Orjinalden alıntı: _retrayt quote:Orjinalden alıntı: _OrioN_ bizim cafeden 2 abi yaptı biri 61 lvl mage biri 60 lvl mage birisine Deep Scar öbürüne MS ( mirage sword ) NOT : Bu görev 30 tane GRELL kesme görevidir ve bu görevi sadece 60 lvl ve üstüü charlar yapabilir kim söylemiş 60+ diye benim lvl 56 ama yaptım oyun bana mı kıyak geçti bilmeden konuşmayalaım ben 55 ben yapamadım