Şimdi Ara

CHEVROLET AVEO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
2
Favori
111.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ayrıca Lada KALİNA, United Test and Assembly Center (UTAC) tarafından yapılan çarpışma testlerinden 4 yıldız almıştır. O çok sevdiğin ve değer verdiğin EuroNcap`ten değil. Zaten EuroNcap`te ladanın adı bile yok.

Buradan çıkarılacak sonuç neymiş;

"BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMAMAK GEREKİRMİŞ"
  • quote:

Orjinalden alıntı: kentaur

Lada, piyasadaki bi çok otomobilden kat kat sağlamdır.

Sağlamlıkla güvenliği karıştırmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vincentvega

Aveo ve Lacettinin yanından bile geçilmez. Ama Cerato alınabilir.

ceratoyla ne alaka onu anlamadım cerato tabi alınabilir bi arac cogu konu da cok ii..
  • Euroncap taraflı olsa , tüm firmalar o testlere girip aracını ispatlamak için büyük paralar bağışlamazlar...

Ncap te düşük alan aracını savunmak için ncap taraflı diyen adam hem fanatik hemde cahildir kusura bakmasın.

1 yıldız alan aracını Ncape sokan adam enayi, o kadar mühendisiyle birlikte giriyor teste yatırımlar yapıyor...

Kia için de diyordu bi fanatik eleman işte 3 yıldız aldı diye Ncap taraflı. Ula taraflı olsa Kia enayimi hala sokmaya devam ediyor araçlarını

Ağzı olan saçma sapan konuşuyor adamı deli ediyorlar.

Avrupalı sizin gibi dğeil, vergi kaçırsın haram para kazansın, kaçak et satsın, millete domuz eti yedirsin

• Chevrolet Aveo Euro NCAP testinden 1,5YILDIZ alarak, piyasada aynı segmentteki rakiplerinden çok daha güzel olan o güzel dış görünümünü, ekstra donanımını ve uygun fiyatını arka planda bırakmıştır.

Trafik bu, ne olacağı belli değil. Allah korusun sen dikkatli olsan karşıdaki hatalı sollar, kaçamazsın ve kaza yaparsın. Haydi kendimi geçtim, yanında eşin dostun arkadaşın ve hatta biricik yavrun olacak. Aman diyorum, donanımı da batsın şekli şemali de.

Bu arada Chevrolet amblemi takılmış Daewoo araçları da bu kadar körü körüne savunmamak lazım. Bu arabaların hepsi Daewoo!.. Kalos' undan tutun da Captiva jipine kadar hemde!.. İngiltere' de Fransa' da hala Daewoo adıyla satılıyor aynı arabalar. Ama Türkiye gibi arabesk pazarlarda Chevrolet!.. Yerseniz tabi!..

Anlaşılan yiyen de var. Yahu NCAP' ten 1,5YILDIZ almış bir arabaya verilen paraya yazık. 3 değil, 2 bile değil...

• Arkadaşlar Aveo Sedan 1.5 yıldız aldı ama Aveo(Kalos) HB 3 yıldız aldı lütfen karıştırmayalım...takıntı yapmaya gerek yok hangisi bütçemize uygunsa kriterleri uygunsa onu alalım...

CHEVROLET AVEO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizik72 -- 27 Ekim 2007; 10:44:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

hocam aveo ncap ten 1.5 yıldız almış. Bence alma bu aracı. Hadi 3-4 yıldız olsa neyse. A sütunu koyvermiş bak resme dikkat edersen. Bu hızda diğer araçlar dayanıyor.

CHEVROLET AVEO

fena girmiş araç
    az daha girse kalmıcakmış araba diye bişi zaten

• quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Avrupalı sizin gibi dğeil, vergi kaçırsın haram para kazansın, kaçak et satsın, millete domuz eti yedirsin

evet bizde malesef insanlar müslüman geçinir ama iş ticarete gelince ufak tefek de olsa pislik yapmaktan geri durmaz. Avrupada oturmuş bir iş ahlakı var. Eğer rüşvet yersen misli ile çıkartırlar senden.
    Euroncap de saklı birşey yokki, adam filme çekip herkese gösteriyor. Fransızlara almanlara falan kıyak geçtiği yok.
  • bilmem biliyormusunuz arabanın markası chevrolet ama kendisi cchevrolet degil DAEWOO chevroletin ismini kiraladi o arabalar aboşu boşuna para vermeyin yazık günahtır
  • Pejo ile Chevrolet aynı katogoride araçlar. Sigorta eksperlerinin söylediğine göre ne Pejo nede çakma chevy kazalarından sağ çıkan yokmuş.
  • ark larbn aveo hb kullanıcısıyım arabam cekiş yönndnbgüzelnherkes glişi gütık yoktu sadece tanponda küçük bi catlak arabayıheryönden beyeniyorum biras fazlayakıyo ama olsun ha bide bagaj handikapı var bagaj küçük yane arabamdan ckzelkonusmus hatta önden hiç kaza yapmadım ama arkadanbüyükn b darbe aldı araba birara ama arabada
  • Ya önce Türkçe konuşmayı öğrenin de ondan sonra bişeyler yazın.Ayrıca niye HORT?
    quote:

Orjinalden alıntı: onurkan67

ark larbn aveo hb kullanıcısıyım arabam cekiş yönndnbgüzelnherkes glişi gütık yoktu sadece tanponda küçük bi catlak arabayıheryönden beyeniyorum biras fazlayakıyo ama olsun ha bide bagaj handikapı var bagaj küçük yane arabamdan ckzelkonusmus hatta önden hiç kaza yapmadım ama arkadanbüyükn b darbe aldı araba birara ama arabada

• quote:

Orjinalden alıntı: enoman

Ya önce Türkçe konuşmayı öğrenin de ondan sonra bişeyler yazın.Ayrıca niye HORT?
    quote:

ark larbn aveo hb kullanıcısıyım arabam cekiş yönndnbgüzelnherkes glişi gütık yoktu sadece tanponda küçük bi catlak arabayıheryönden beyeniyorum biras fazlayakıyo ama olsun ha bide bagaj handikapı var bagaj küçük yane arabamdan ckzelkonusmus hatta önden hiç kaza yapmadım ama arkadanbüyükn b darbe aldı araba birara ama arabada

Evet arkadaşım biraz daha özenli olun yazıları yazarken ya

• hakkatten konu hortlaması , bu başlıgı nerden bulmuş bu arkadaş ben hiç görmedim bende o tarihlerde bu aracı araştırıyordum görmedin bunu yüzeye cıkarmış entresan , neyse belki ilk başta konuyu açan arkadaş belki halen araştırıyorsa ben aveo sedan aldım 1 ay oldu şimdilik memnunun güzeel araç araç yeni oldugundan yakıt tüketim normal degerlerinde degil şimdilik bütün sıfır araçlar için geçerli tabi , kesin ölçümleri yaptıgım da yazarım, aveo sedan
  • quote:

bu nece bi yazı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: kentaur

Lada, piyasadaki bi çok otomobilden kat kat sağlamdır.

efendim ?
     CHEVROLET AVEO
  • ALLAH KİMSEYE KAZA BELA VERMESİN ARKADAŞLARFARIM DA AÇIK YOLUM DA...
  • quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

bilmem biliyormusunuz arabanın markası chevrolet ama kendisi cchevrolet degil DAEWOO chevroletin ismini kiraladi o arabalar aboşu boşuna para vermeyin yazık günahtır

+1

Arkadaşım aracın markasını Chevrolet Aveo değilde Daewoo Aveo olarak bir kere daha düşün ve öyle karar ver
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaGNeS

quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

bilmem biliyormusunuz arabanın markası chevrolet ama kendisi cchevrolet degil DAEWOO chevroletin ismini kiraladi o arabalar aboşu boşuna para vermeyin yazık günahtır

+1

Arkadaşım aracın markasını Chevrolet Aveo değilde Daewoo Aveo olarak bir kere daha düşün ve öyle karar ver

arkadaşlar anlamamAkta ne kadar ısrar ediyorsunuz anlamış degilim , chevrolet markası dünyanın en büyük küresel şirketlerinden general motor firmasının ,CHEVROLETin dışında DAEWOO , GMC, CADİLLAC, PONTIAC,HUMMER,BUICK, OPEL ,SAAP markalarıda bu GM firmasına ait , brezilya chevrolete bakarsanız bugünün opel markalarının hepsinin chevrolet amblemiyle satıldıgını görürsünüz , ayrıca aveo sedan ların yine amerika kıtasında bazı ülkelerde PONTIAC markası amblemiyle satıldıgını görürsünüz , yine aveo nun kore de daewoo olarak satıldıgını görürsünüz , Genaral motor küresel bir sirkettir ülkeye göre marka satış uygulaması denebilir buna ,daewoo markasının iflası üzerine satın alınmış bazı chevrolet modeller bu fabrikada korede üretilmektedir , aveo larda opel işbirligi ile geliştirilen etech2 motor kullnılmaktadır , şimdi bu aracı almayın daewoo demek ne kadar saçma oluyor çünkü bu araç başka ülkede ünlü marka olan PONTIAC olarak satıldıgını duyunca bu aracı alın bu araç PONTIAC mı demeli?? bende aveo sedan alalı 1.5 ay oldu bende cok araştırma yaptım aracı kulanmayan bilmeyenler hep kaaraladı ben kullnıcısını buladum sordum soruşturdum aldım cok ta memnunun , o nedenle BİLMEMEK DEGİL ÖGRENMEMEK AYIPTIR daha da araç hakkında bilgi alamk isteyen varsa bilgi verelebilirim

• Ya şu yazıları smslerden kalma bir alışkanlık heralde kısaltmıyorlar mı okumaya çalışırken ölüyoruz. Okuma geçsen o da olmuyor belki de güzel birşey yazmıştır ama güzel mi değil mi yorum yapabilmek için önce okuyabilmek gerekiyor...
    Chevroletin daewoo olduğu doğru ama türk insanı tofaşlardan toroslardan gelen millettir. Kalosun da karoser sağlamlığı onlardan daha iyidir heralde. Tamam güvenlik önemli ama ncapten 5 yıldız alan arabaların da çoğu güvenlik paketli en az 6 airbagli modeller. o yüzden çok aldatıcı olabiliyorlar. Fiyatı uygun tipi de güzel bu kadar kötülememek lazım. çok yakıyor diyorlar vw nin polosu da onun kadar yakıyor (BENzinlisi). Her arabada büyük kaza yapınca allah korusun insanlar zarar görür. Neyse çok uzadı 2005 model olup da 12000'e bulunabilen hem de motor teknolojisi gm in desteklediği çok da kötü olmayan, iç mekanı nispeten kullanışlı bir araç olan kalos veya aveo alınmaz diye birşey yok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.