Şimdi Ara

CHEVROLET AVEO (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
2
Favori
111.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski aveolarda LPG uyumu vardı diye biliyorum. Özellikle 1.2lerde tam uyum vardı ama 1.4lerde fabrika çıkışlı ise uyumludur. Ancak ben kaza dayanımı açısından önermiyorum. Kaza dayanımı daciadan kötü bir araç. O paraya gerçi güvenli araç bulmak zor ama almadan durumu bilin istedim. BEnce era bundan iyi olur temiz bulursanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Optimus21

arkadaşlar yeni konu açamadım buradan yazıyorum yardımcı olacak arkadaşlar vardır elbet 2 ay önce bir kaza geçirdim ve getz 1.5 crdi vgt aracım pert oldu şu sıralar pert parası gelecek üzerine 1-2de ben ekleyip 17-18 bine bir araba almak istiyorum siteleri gezerken 2008 model 1.4 sx modeli sedan aveo gözüme ilişti duruşu güzel fabrika çıkışı lpgli diyor sahibi ve 17250 tlye veriyor aracı ben aveolarda subap erimesi olduğunu duydum o yüzden sizden bilgi almak istedim bu araba ailecek hepimizin hoşuna gitti arabadan anlamayan annem bile çok güzel diyor düşünün artık benim için az yakması ve az masraf çıkarması lazım en az 4-5 yıl kullanıcam bir araç olmalı malum ekonomimiz buna yetiyor sizden yardım istiyorum değerli görüşleriniz benim için çok önemli şunuda belirteyim dizel olmasını çok isterdim aracın ama bu arabaya eş gelecek araç gözümde kia rio-accent era ve symbol malesef bunların fiyat uçmuş durumda verebileceğim araç temiz olmak kaydı ile 18,500 tl

araç bu arkadaşlar sorgulattım 1.300 tlik bir hasarı olmuş başka birşeyi yok kayıtlarda

bende de 2009 aveo hb var otomatik vites. 35.000 kmdir lpgli kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım performans kaybı da yok. ayrıca accent veya symbol alcağınıza kesinlikle aveo alın, ikisi de iğrenç arabalar

• quote:

Orijinalden alıntı: karax2008

TARAFIMDAN BİZZAT YAŞANMIŞTIR;

Dün sabah 07:00 civarları Tekirdağdan İstanbula geliyordum, sabah olması nedeni ile trafik boş ve ben aracımı 90 km sabit hıza almış deniz manzarası ve müzik eşliğinde ilerlerken, marmara ereğlisi civarlarında polis çevirmesi olduğunu gördüm... ancak nasıl olsa beni çevirmez diyerek rahat rahat yol alırken birden opolisin yol kenarından yola doğru çıktığını gördüm, önümde ve arkamda bir tane bile araç yok olduğunu görünce beni çevireceğini anladım!!! ve dediğim gibide oldu....
    Polis yanıma yaklaştı, camı açtım..aramızda yaşanan diyalog;
    -Günaydın beyefendi
    -Günaydın memurbey, hız felan yapmadım ama neden çevrildim anlamadım dedim
    -yo yo merak etmeyin rutin kontrol aslında ama ben daha çok arabanız için durdurdum dedi
    -ha öylemi buyrun o zaman ne merak etmiştiniz dedim
    -bende araç araştırıyorum da bu arabalar çok dikkatimi çekiyor aracı kaça aldınız, memmunmusunuz, donanımları neler, ikinci eli nasıl felan vb.vb.vb...

yaklaşık 5 dakika konuştuk göstermelik ehliyet ve ruhsatıma baktı ve ben ayrıldım...

aracınız neydi yeni aveo mu ?

• ÖNCEKİ ARACIM GETZDİ ÇOK MEMNUNDUM ÖZELLİKLE YAKIT VE PERFORMANS BAKIMINDAN ÇOK İYİYDİ TEK KÖTÜ YANI LASTİKLERİ ORJİNAL ALMAM OLDU KEŞKE DAHA GENİŞ ALSA İDİM ŞİMDİ AYNI ARACI ALSAM BİZE YETMEYECEK ERA BULABİLSEM HİÇ DÜŞÜNMİCEM YETER Kİ TEMİZ OLSUN KONFOR ÇOK ARAMIYORUM GETZ KADAR OLSA YETER BANA AVEOLARIN DIŞ GÖRÜNTÜSÜ ÇOK GÜZEL (DÜŞÜNÜN ANNEM BİLE BEĞENDİ) BENİM TEK KORKUM SUBAP ERİMESİ SİZCE NAPMALIYIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

quote:

Orijinalden alıntı: karax2008

TARAFIMDAN BİZZAT YAŞANMIŞTIR;

Dün sabah 07:00 civarları Tekirdağdan İstanbula geliyordum, sabah olması nedeni ile trafik boş ve ben aracımı 90 km sabit hıza almış deniz manzarası ve müzik eşliğinde ilerlerken, marmara ereğlisi civarlarında polis çevirmesi olduğunu gördüm... ancak nasıl olsa beni çevirmez diyerek rahat rahat yol alırken birden opolisin yol kenarından yola doğru çıktığını gördüm, önümde ve arkamda bir tane bile araç yok olduğunu görünce beni çevireceğini anladım!!! ve dediğim gibide oldu....
    Polis yanıma yaklaştı, camı açtım..aramızda yaşanan diyalog;
    -Günaydın beyefendi
    -Günaydın memurbey, hız felan yapmadım ama neden çevrildim anlamadım dedim
    -yo yo merak etmeyin rutin kontrol aslında ama ben daha çok arabanız için durdurdum dedi
    -ha öylemi buyrun o zaman ne merak etmiştiniz dedim
    -bende araç araştırıyorum da bu arabalar çok dikkatimi çekiyor aracı kaça aldınız, memmunmusunuz, donanımları neler, ikinci eli nasıl felan vb.vb.vb...

yaklaşık 5 dakika konuştuk göstermelik ehliyet ve ruhsatıma baktı ve ben ayrıldım...

aracınız neydi yeni aveo mu ?

markayı yazmama bile gerek yok, anlayan anlıyor

• SUBAP ERİMESİ OLAYIYLA İLGİLİ BENİ AYDINLATACAK BİR ARKADAŞ YOK MU BU ARADA SİGORTA ARADI HAFTAYA PERŞEMBE PARAM ÖDENECEK MİŞ BİR HAFTA İÇİNDE OLAYI ÇÖZÜP SONUCA BAĞLAMAM LAZIM SİZ OLSANIZ 17.000 TL GİBİ BİR FİYATA LPGLİ (BRCM MARKA) 110.000 KM DE 2008 MODEL SEDAN 1.4SX AVEOMU ALIRDINIZ YOKSA 18.000 TLYE (ATİKER MARKA) 130.000 DE 2006-2007 MODEL ERA TEAM MI ALIRDINIZ YADA BİRAZ DAHA KULLANILMIŞ 140,000 LERDE DİZEL ERA MI 19,000 TL CİVARI
  • quote:

SUBAP ERİMESİ OLAYIYLA İLGİLİ BENİ AYDINLATACAK BİR ARKADAŞ YOK MU BU ARADA SİGORTA ARADI HAFTAYA PERŞEMBE PARAM ÖDENECEK MİŞ BİR HAFTA İÇİNDE OLAYI ÇÖZÜP SONUCA BAĞLAMAM LAZIM SİZ OLSANIZ 17.000 TL GİBİ BİR FİYATA LPGLİ (BRCM MARKA) 110.000 KM DE 2008 MODEL SEDAN 1.4SX AVEOMU ALIRDINIZ YOKSA 18.000 TLYE (ATİKER MARKA) 130.000 DE 2006-2007 MODEL ERA TEAM MI ALIRDINIZ YADA BİRAZ DAHA KULLANILMIŞ 140,000 LERDE DİZEL ERA MI 19,000 TL CİVARI

Subap erimesi yok icin rahat olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LPG işi her araçta ufakta olsa motor için riskler taşıyor.
  • quote:

quote:

SUBAP ERİMESİ OLAYIYLA İLGİLİ BENİ AYDINLATACAK BİR ARKADAŞ YOK MU BU ARADA SİGORTA ARADI HAFTAYA PERŞEMBE PARAM ÖDENECEK MİŞ BİR HAFTA İÇİNDE OLAYI ÇÖZÜP SONUCA BAĞLAMAM LAZIM SİZ OLSANIZ 17.000 TL GİBİ BİR FİYATA LPGLİ (BRCM MARKA) 110.000 KM DE 2008 MODEL SEDAN 1.4SX AVEOMU ALIRDINIZ YOKSA 18.000 TLYE (ATİKER MARKA) 130.000 DE 2006-2007 MODEL ERA TEAM MI ALIRDINIZ YADA BİRAZ DAHA KULLANILMIŞ 140,000 LERDE DİZEL ERA MI 19,000 TL CİVARI

kesin olarak eminmisin sonuçta şuan elimdeki tüm parayı yatıracağım bir araç alıyorum Allah korusun birşey olursa yerine koymam imkansız malum kaskoluk bir durum olmadığı için kaskoda karşılamaz oluşacak sıkıntıyı

• quote:

quote:

quote:

kesin olarak eminmisin sonuçta şuan elimdeki tüm parayı yatıracağım bir araç alıyorum Allah korusun birşey olursa yerine koymam imkansız malum kaskoluk bir durum olmadığı için kaskoda karşılamaz oluşacak sıkıntıyı

Bu forumda veya diğer markaların forumlarında LPG li araç kullananların çoğu şikayetçi arada çok memnun kalanlar da var.
    Araç alımı şansa kalmış bir iş ben Aveo alırken pek çok kişi aracı kötüledi alma dedi ben gene de aldım çünkü iki tane araç alacaktım param ona yetiyordu. diğer aldığım araba Corsa 1.4 AT
    Kullandıkça söylenenlerin hiç doğru olmadığını gördüm. Hiç bir şikayetim yok, fiyatına göre iyi bir araba.
    Prensip icabı lpg den uzak duruyorum hiç bir arabamda lpg yoktu. param varsa koyarım benzini gezerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: degobar

quote:

quote:

quote:

Bu forumda veya diğer markaların forumlarında LPG li araç kullananların çoğu şikayetçi arada çok memnun kalanlar da var.
    Araç alımı şansa kalmış bir iş ben Aveo alırken pek çok kişi aracı kötüledi alma dedi ben gene de aldım çünkü iki tane araç alacaktım param ona yetiyordu. diğer aldığım araba Corsa 1.4 AT
    Kullandıkça söylenenlerin hiç doğru olmadığını gördüm. Hiç bir şikayetim yok, fiyatına göre iyi bir araba.
    Prensip icabı lpg den uzak duruyorum hiç bir arabamda lpg yoktu. param varsa koyarım benzini gezerim.

SIKINTI İŞTE ORADA ARKADAŞIM İŞE GİDİP GELİRKEN KULLANICAM YANİ PARAM VARSA BİRAZ LÜX OLUR BİZE AZ YAKMASI LAZIM AYDA SIRF 750-800 KM İŞYERİ YOLU EE 200 DE BEN GEZSEM 1000 KM GARANTİSİ VAR

• arkadaşlar aveo 1.3 lt sedan nasıl arabadır fiyatına göre. yorumlarınızı bekliyorum.
  • Arkadaşlar, Chevrolet Aveo 1.4 sedan modeli benzinlidir. Fakat hakkaten az yakmaktadır. Ben kullanıyorum çok memnunum. Araç çok dayanıklı. Gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Fiyatı sunduklarına ve aksesuarlarına göre ucuz kalmakta.
    Fakat lpg taktırmayın. Gerek yok. Performansı düşer, lpg bakım maliyeti ortaya çıkar. Satarkende fiyatı düşer. Tehlikesi de cabası.
    Alırken ya sıfır alın yada az km de bir araba seçin. Malum süprizle karşılaşmayın.
    General motorla beraber çalışmakta chevrolet. Opel motoru kullanmakta. Şaseside çok sağlam. Zaten ağırlığından anlaşılmakta.
    Galiba vergi sistemide değişiyor. Benzinli ve genç arabaların vergisi daha düşük olacak.
    faydalı olabilmişimdir inşallah.
  • Arkadaşlar bugün ikinci el 2011 AVEO 1.4 HATCHBACK LTZ alacağım. Satan kişi bana ısrarla LTZ olduğunu söylüyor ama bana LT modeliymiş gibi geldi Bir 2011 model AVEO HB aracın LT mi yoksa LTZ mi olduğunu kaç farklı şekilde anlarız? Dikkat!11 2011 model

Lütfen acil cevap.. (araçta sis farı yok, jant 15", buna karşılık yol bilgisayarı var ve 6 hoparlör - her kapıda bir tane büyük hoparlör ve ön konsolda iki twiter - var)
  • niketnac kullanıcısına yanıt
    Renault Megane larda donanım ruhsatta yazıyordu.Bunda da yazıyordur ruhsat resmini yollasın anlarsınız LTz mi lt mi.
  • LT olduğuna karar verdik. Peki bu aracın km ile oynanıp oynanmadığını nasıl anlarız acaba?
  • ben aveo sedan 2008 model aracımı 4 sene önce aldım hepiniz yanılıyosunuz araba hakkını veriyo sağlamlıkta bu fiyatta üstüne yok bence motor 1.4 olmasına rağmen gaza dokununca gitmem demiyor çok uzun yol yaptım gerçekten iyi gidiyor aracımdaki tek sorun radyatör su kaçırıyordu onu da yaptırdım kız gibi araba yani tavsiye olarak 15 inc orjinal jant takın +kamber ayarlarını yapın bi abart egzoz bide bagaj çıtası honda,ford,hyundai,bmw lere kafa tutuyorum ;) amerikanlar yapıyor bence alıcak olan hiç tereddür etmesin uygun yollu bişey bulursa kapsın yeni cıkn moddelleri ayrı bi şey zaten aman polislere dikkat :D

• 2012 model chevrolet aveo sahibiyim , araç 1.3d LTZ dizel 95 hp sedan , araç code 24 sorunu veriyordu son 2-3 haftadır , araştırdım plaka lambası sorunu yazıyordu forum sitelerinde , ancak plaka lambası yanıyordı , bugün marşa bastığımda araba çalışmadı akü bitmiş , takviye attık çalıştırdık , servise gittik yaklaşık 13 km stop ettirdik tekrar denedik çalışmadı , şu an serviste araç aküsü doluyor sizce sıkıntı ne olabilir ?
  • Konu biraz hortlayacak ama; 2012 Aveo 1.3D LTZ dizel Sedan sahibi olarak görüşümü yazmak istedim. Araç gerçekten de Türkiye şartlarına uygun olarak üretilmiş. 1.3 motor hacmi 6 ayda bir ödenen MTV(motorlu taşıtlar vergisi) 'de büyük avantaj sağlıyor. Yakıtı çok iyi şehiriçi 3.5-4LT şehirdışı, 4.5-5.5LT şehir içi kullanıma ve yol durumuna göre değişmektedir. 210Nm Tork demek aracınız 1.6 Motor kadar atik olmasa da güç olarak kafa tutar nitelikte demektir. Yani araç doluyken rampalardan hiç korkmayın. Donanım olarak yok yok. Start stop özelliği araca zarar vermeyecek nitelikte çok güzel bir algoritmaya sahip (araç ısınmadığı yada rampalarda olduğu zaman vs. otomatik devre dışı kalıyor). Forumda bahsedilen ön taraftan gelen lokurtu sesi artık opel servislerinde garanti kapsamında çözülmektedir. Servis sorunun fabrika çıkışı fren kaliperlerinde olduğunu söylemişti. Araca Opel servisleri baktığı için parça sıkıntısı yoktur. Bir keresinde vites topuzunun kenarında nikalajı kavladıydı servise gittim, garanti kapsamında parça sipariş ettiler ve bir hafta içinde vites topuzunu değiştirdiler. Aracın sürüş konforuna gelecek olursak tatlı-sert amortisörleri var, yol tutuşu gayet güzel (otobanda 190 km hızda bizzat test ettim, kesinlike titreme rüzgar sesi, yoldan çıkacakmış hissi vs. olmadı). Kesinlikle bu aracı Linea larla karşılaştırmayın. Linea da kullandığım için biliyorum arada bir gömlek fark var. Arabamı çok seviyorum,rengi kent grisi (koyu gri) birde boya koruma cila yaptırdırmmı yoldan geçerken herkes bir bakıyor bir daha bakıyor. Chevrolet keşke Türkiyede satışa devam etseydi ve pazarı da böyle düşmeseydi. Ancak ben aracımdan çok çok memnunum, uzun bir süre de satmayı düşünmüyorum.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.