Şimdi Ara

&& CHEVROLET AVEO FAN CLUB && (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
23
Favori
224.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, 2008 Aveo 1.4 SX 16 Valf 140bin de 27000'e alıyorum. Araba temiz sadece sol kapıda ve sol ön çamurlukta boya var. Onun dısında yürüyen aksamında veya motorda herhangi bir problem yok. %92 motor performansı. Sizce bu fiyat çok mu fazla yoksa ortalama mı ?
  • ozgurkrcm O kullanıcısına yanıt
    2000-3000lira daha aşağıda alınabilir
    Bence fiyat yerinde, bende aynı aracın 2010 otomatik modeli var. Şu an satsam 29-30 'a satarım. Sizin araç da full model olduğu için 26-28 arası rahat eder. aracı aldınız mı bu arada?
  • Aracı aldım. 2 gün oldu. İlk aracım olduğu için açıkçası kıyaslayabileceğim birşey yok, bilgisizim araç konusunda da. ama çok memnunum şimdilik :) 26 yıllık yaya tecrubemden sonra ayağımı yerden kesecek herhangi bir araç yeterliydi. :)

arabanın önüne koyabileceğim güneşlik ve chevrolet logolu anahtarlığı nerde bulabilirim acaba
    Hayırlı olsun güle güle kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim hocam çok sağolun.
  • merhaba,

2011 aveo hb sahibiyim. geri vitese taktığımda sol arka far yanmıyor. daha once yanıyordu. bu ampulü nerden temin edebilirim?

teşekkürler.
  • merhaba arkadaslar 2 yıldan berı aveo 1.4 otomatık lpg arac kullanıyorum ama bazı sorumalrım olacak.

-chevolet pıyasadan cekıldıgı ıcın bu aracları elden cıkartma gıbı bır sıkıntımız olur mu sızce

-aracımın dıreksıyonu sert park ederken fln bıraz sıkıntı oluyor genel aveolarda da boylemıdır.

-bozuk yol ve asfaltdan gecınce arac baya bır ses cıkartıyor on kısımdan sebebı nedır

-ılerıde parca sıkıntısı olur mu sızce arac donanım bakımdan guzel bır arac bu araya alınacak suanda en ıyı arclardan bır tanesı
    ılerıde sıkıntı olur mu
  • Snachen S kullanıcısına yanıt
    Aracı elden çıkarmak için erken biraz,birkaç sene daha kullanabilirsiniz.

Direksiyonu biraz sert doğrudur.

Ön taraftan gelen ses için kaliper pimleri ve z rot kontrol edilmeli.Genelde bunlar sorun çıkarır

• arkadaşlar merhaba,

2011 model 105 binde 1.2 16 valf lpg'li aveo için hangi motor yağını kullanmak gerekir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnafboy -- 21 Haziran 2017; 10:48:39 >
  • esnafboy E kullanıcısına yanıt
    Yaşadığınız yerin yaz kış sıcaklığıda önemli.İliman bi iklimdeyseniz 5-30 koyulabilir

• aveo 2008 sedan 1.4 lpg li sx paket aracım var
    aracımda yagısta yolda gezınme var lastıklerı degıstırmeme ragmen rot balans ayarı yaptırmama ragmen hala aynı
    yagmurda kar da gıdemıyoruz suremıyoruz saga sola gıdıyor.
    aracımı ustama gosterdım ustam dedıkı kamber custer ayarı
    rot balanscıya gıttım rot balanscı bunlara kamber ayarı yapılmaz dedı
    araca esım bınıyor cocuklar bınıyor yagmurlu hava da aracı kullanamıyoruz.
    ankara da usta bulamıyorum aracımın sorununu cozecek
  • ferdisahin F kullanıcısına yanıt
    Frene basınca mi yapıyor, amortisörlere baktirin boşluk olabilir.Amortisor takımlarını kontrol ettirin

• Herkese iyi geceler. Aveo sedan 1.3 Lt ile aranıza katıldım. Bir haftalık deneyimim oldukça hoşuma gitti araç.

Bir kaç sorum olacak yardımcı olabilirseniz mutlu olurum.

Öncelikle biraz önce farkettim teyp açık görünüyor sürekli, mavi ekran ve tarih sürekli açık. Kontak kapalı kapılar kilitli evin balkonundan aracı görüyorum. Sorun mudur? Akü ile ilgili sıkıntı olmasın sonra.

• esnafboy E kullanıcısına yanıt
    castrol 5w-30 koydurttum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuvanda86

Herkese iyi geceler. Aveo sedan 1.3 Lt ile aranıza katıldım. Bir haftalık deneyimim oldukça hoşuma gitti araç.

Bir kaç sorum olacak yardımcı olabilirseniz mutlu olurum.

Öncelikle biraz önce farkettim teyp açık görünüyor sürekli, mavi ekran ve tarih sürekli açık. Kontak kapalı kapılar kilitli evin balkonundan aracı görüyorum. Sorun mudur? Akü ile ilgili sıkıntı olmasın sonra.

Teybi kapattiktan sonra bende mavi isik sonuyordu. 7/24 teyp acik kaliyorsa haliyle akuyu mahveder.

• selam arkadaşlar,

bu aralar aveo bakıyorum ama benı tek tedırgın eden sey daha önce pejo206 da yaşadıgım kronık otomatık sanzuman sorunu. bu aracın otomatık vıtesınde kronık bır sorun varmıdır.
  • Aveonun hangi modellerine bakıyorsunuz bilmiyorum ama otomatikten sorun yasayani neredeyse duymadım diyebilirim

• gkhn2355 kullanıcısına yanıt
    Hocam bütçe 28 bin civarı siz ne tavsiye edersiniz Aveo seriden, otomatik vites şart yanlız.

• O fiyata sedan 2007-2008 temizini ancak bulursunuz.hb olarak 2008-2011 arası olanlar.yani classic Aveo olarak geçen kasa bulunur.yeni Aveo imkansız

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.