Şimdi Ara

chevrolet captiva ve cruze testi (fotoğraflı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: intikam91

Cruze 2.0 dizel sadece 1 parti geldi ve 1.5 sene içerisinde zorla sattılar ellerinde kalanları en son geçen mayıs ayında bitti bir daha da gelmedi. Belki seneye yeni nesil 2.0 dizel gelebilir deniliyordu Bu Amerika versiyonundan amonyak egzoz sistemli olandan. Ama biraz düşük ihtimal.

Ayrıca 1.6 124 benzinli motor kimisini tatmin ederken kimisine az gelebilir tamammen beklenti ile alakalı. Ancak şu bir gerçek ki aracın biraz seri gitmesi için (benim yaşımdaki birine göre ) aracı 5 bin devir ve yukarısında kullanmak gerekiyor .Tam 5 bin devir civarında sanırım VVTİ sayesinde motor gücü maximum çizgisine oldukça yaklaşıyor (Honda VTİ gibi )

Açıklamanız için teşekkür ediyorum. Vergi sisteminin kurbanı oldu gitti güzelim motora sahip araç. Umarım dediğiniz Amerika versiyonu gelebilir ama yakın zamanda Astra'ya 1.6 dizel gelecekmiş. Ondan sonra Cruze'a da koyarlar o motoru galiba.

2. paragrafta söylediklerinize tamamen katılıyorum. Ben de şu anda 1.6 124ps otomatik kullanıyorum. Yanılmıyorsam 4000 devirden sonra değişken subab zamanlaması devre dışı kalıyor ve araç gücünü ortaya çıkartabiliyor. Ama bu sefer de, yakıt tüketimi artıyor. Biraz beklenti ile alakalı bir durum. Akıcı trafikte zaten 4000 devir üstü kullanmaya gerek olmuyor. Normal kullanıldığında şehirçi (İzmir) 8.5-9.5 lt/100 km yakıyor. (Otomatik vites)

• shintai kullanıcısına yanıt
    Astra ya 2015 te anca gelir bence 1.6 dizel. Ayrıca Chevrolet ile Opel Aynı çatı altında olduğu sürece Astra satışlarını baltalamamak için Cruze a 1.6 dizel getirmezler. Bu güne kadar 1.3 dizel gelmemesinin nedeni de bu. Getirseler bile astra satışları iyice doyduktan sonra yani en erken 2017 gibi falan getirirler benim tahminime göre.
  • intikam91 kullanıcısına yanıt
    O zaman dizel Cruze'dan ümidi keseceğiz uzun bir süre daha. Hayırlısı diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

Özer yine niye ban yedi bilgin var mı?

Özer sinirlendi ve kendini banladi abi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shintai

Hocam size tavsiyem alın lpg takıp binin fiyatlar uygun bu aracın kapalı otoparka koyuyorum lpg sıkıntı oluyor yoksa otomatik vites full donanım mantıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Özer yine niye ban yedi bilgin var mı?

Özer sinirlendi ve kendini banladi abi.

Görüşürsen selam söyle kardeşim oda görsün isterdim neyse ben testlere devam edeceğim sırada honda ve mazda var tokatta yok gitmeden ugrayacagim

• quote:

quote:

Hocam size tavsiyem alın lpg takıp binin fiyatlar uygun bu aracın kapalı otoparka koyuyorum lpg sıkıntı oluyor yoksa otomatik vites full donanım mantıklı

Bende düşünüyorum bu aralar LPG taktırmayı ama yılda en fazla 7000 km yapıyorum.

O kadar az yol için LPG taktırmak şimdilik gereksiz ama aklımın bir köşesinde var.

Teşekkür ediyorum tavsiyeniz için.

Not: Cruze kullanıyorum şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shintai -- 23 Kasım 2013; 21:56:14 >

• quote:

quote:

quote:

Bende düşünüyorum bu aralar LPG taktırmayı ama yılda en fazla 7000 km yapıyorum.

O kadar az yol için LPG taktırmak şimdilik gereksiz ama aklımın bir köşesinde var.

Hocam ben kaçırmışım heralde söylediğiniz kısmı sizde memnunsunuz heralde dizeli beklediğinize göre

• İncelemeler için teşekkürler. Elazığ bayisi battı söylentileri var. Haciz falan gelmiş dediler. Arkadaşların 2013 yılı ilk dönem pulunu bile yatırmadılar. Hala yatıracaklar.
  • ensnksr kullanıcısına yanıt
    Ben o kadar memnun kaldım ki

2009 Eylülde 2010 LS NB PLUS AT Gri aracı 28.000km/3yıl kullandıktan sonra HB araç almak istediğimde karşıma yine Cruze çıktı.
    Baktım en yakın rakipleri ile arasında 9-12.000TL var, o kadar fark vermeye değmez dedim ve Cruze'u aldım gitti.

2012 LT WTCC AT SR Beyaz araç ile değiştirdim. Beklenti ve ihtiyaçlarımı karşıyor, o yüzden memnunum.

Benim aracın şu an Antalya trafiğinde 27km ortalama/9.2lt yakıtı var. Bana göre, bu tarz araçlar için normal.
    Yılda 8.500km yapıyorum lpg o yüzden düşünmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkb23

İncelemeler için teşekkürler. Elazığ bayisi battı söylentileri var. Haciz falan gelmiş dediler. Arkadaşların 2013 yılı ilk dönem pulunu bile yatırmadılar. Hala yatıracaklar.

Anladım zaten ellerinde en boş 1.2 corsa 1.6 eski kasa corsa bir captiva ve birde cruze vardı test aracı olmasına bile şaşırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Ben o kadar memnun kaldım ki

2009 Eylülde 2010 LS NB PLUS AT Gri aracı 28.000km/3yıl kullandıktan sonra HB araç almak istediğimde karşıma yine Cruze çıktı.
    Baktım en yakın rakipleri ile arasında 9-12.000TL var, o kadar fark vermeye değmez dedim ve Cruze'u aldım gitti.

2012 LT WTCC AT SR Beyaz araç ile değiştirdim. Beklenti ve ihtiyaçlarımı karşıyor, o yüzden memnunum.

Benim aracın şu an Antalya trafiğinde 27km ortalama/9.2lt yakıtı var. Bana göre, bu tarz araçlar için normal.
    Yılda 8.500km yapıyorum lpg o yüzden düşünmedim.

Hocam bi markadan memnun kalmak çok güzel Inşallah bir gün en iyi aracı captivaya binersiniz cruze bakalım yeni kasası nasıl olacak?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gkb23

İncelemeler için teşekkürler. Elazığ bayisi battı söylentileri var. Haciz falan gelmiş dediler. Arkadaşların 2013 yılı ilk dönem pulunu bile yatırmadılar. Hala yatıracaklar.

Anladım zaten ellerinde en boş 1.2 corsa 1.6 eski kasa corsa bir captiva ve birde cruze vardı test aracı olmasına bile şaşırdım

İnanın test imkanı sağlayabilmelerine ben bile şaşırdım. Opel-Kia-Chevrolet aynı kişiye(gruba) ait zaten.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ben kaçırmışım heralde söylediğiniz kısmı sizde memnunsunuz heralde dizeli beklediğinize göre

Estağfurullah,

Şu anda sıkıntım yok araç ile ilgili. Beklentilerimi karşılıyor. Daha iyileri sizlere de nasip olur inşallah.

• ensnksr kullanıcısına yanıt
    İnşallah...

Herkes bir gün gönlünde yatan araca sahip olur.
  • cruze benim hayalim. inşallah birgün alacağım. az kaldı.
  • Vallahi test araçları Olması banada ilginç geldi iyi temennileriniz için teşekederim ederim bende inşallah 170 beygir insigniayı alacağım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.