Şimdi Ara

Chevrolet cruze 1.6lt hakkında bilgi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MU5T4F4

Böyle AMAANN SAKIN yazmakla olmaz sebeplerini iyicene aç konforunu kötülemeişsin neye göre kötüledin ve başka ne gibi olumsuz yönleri var?

sol alt kenar da BMW2012 320d ve cruze aracını ima etmişsin, cruze sahibi olabilirsin fakat bu yazdıklarından sonra, BMW sahibi olduğunu düşünmüyorum,herhalde hava atma babın da oraya yazdın, yoksa bana bu soruyo sormaz ikisinin arasındaki farkı ,bariz hissederdin, gerçi BMW ile kıyaslama abest kaçar, cruze'e 100km binin, bir de doğan araçlara binin ikisinin konfor bakımından farkı olmadığını göreceksiniz ayrıca araçtaki kronik sorunların bir listesini alt imzalı olarak Amerika gm merkezine götürüldüğünü şu adresten öğrenebilirsiniz chevrolet kulubu Google yazın ..

• BMW ile Cruze'u nasıl kıyaslamamı bekliyosun anlamadım,başarılarının devamını diliyorum.
  • Haa bu arada bmw ile hava atacak kadar egoist bir yapım yok Allah'a şükür,herkez karşısındakini kendi gibi bilirmiş, çoğu kullanıcıda bmw amblemi var ben imzama kendi arabamın markasını yazınca mı hava atmış oluyorum bu gibi şeyler senin kafa yapına göre hava atmaksa senin piskolojini düşünemiyorum.
    Bide gelmiş doğan'la cruze'u kıyaslıyo bana arasında fark yokmuşmuş bilmem ne iyi ozaman git doğan'a bin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MU5T4F4 -- 5 Eylül 2013; 21:53:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris1608

cruze otomatik test ettim araçta lpg de yoktu ama araba bi türlü istedğim sürüş zevkini alamadım yani gitmiyorrr..araba. bnm cıvıc otomatik lpg de canavar gibi ama cruze otomatik ölü resmen..

sen önce türkçeni düzelt... nedir bu iyon uyon ekleri kardeşim... hangi ülkede yaşıyosun? yoksa entel dantellerden misin??!!!!!!!!!1
    civic canavar gibiymiş!! görmesek kullanmasak inanacağız yani.. sadece kendini kandırırsın ki öylesin
  • sende insan gibi konuşmayı öğren kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris1608

sende insan gibi konuşmayı öğren kardeş

terbiyesizlik yapma
  • Yazık valla ne yaptınız güzelim arabaya 3 aydır sahibiyim 2009 ls at koltuğuna oturunca kalkmak istemiyorum..:)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.