Şimdi Ara

CHEVROLET CRUZE 2013 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yorumlari okudum, tekrar yazmayacaktim ama tutamadim kendimi. Benim bu araci alma nedenim:

1) kaza yapmistim o zamanlar kullandigim Getz'in sol tarafindan mikser kamyonu vurmustu arabayi yaptirmakla ugrasmadan sattim gitti.

2) kazadan sonra artik korkmustuk. Heybetli, guvenlikli, genis bir araba istiyorduk. Tekrar ayni segmentte araba almayacaktim. Lakin elimde ki para ile sifir dizel+bos veya benzinli+dolu b segmenti alinabiliniyordu.

3) sifir c segmenti araba alamiyordum. Etrafta ki insanlarin nasil araba surdugunu gordukce ikinci elden korkmustum artik. Bir kac saat dusunmenin sonunda aklima chevrolet geldi. Hemen gidip inceledim araci, daha once 500km sehirlerarasi kullanmistim zaten, az cok gidisini biliyordum.

4) 2013 mayis ayinda Cruze Sport u yani en dolunun bir alti olan donanim ile 37.700liraya aldim.

5) simdi pisman miyim?

Donanim: pisman etmedi, arabamda reelde kullandigim ve istedigim %90 hersey var.

Iscilik: her yeri sert plastik diyebilirim 30.000km oldu hala trim sesi yok. Bazi yerlerinde iscilik hatalari mevcut " ne kadar ekmek o kadar kofte " benzetmesi aklima gelince susuyorum.

Suspansiyon- yol tutus: en sikayetci oldugum nokta suspansiyonlar. Kazik gibi. Yumusak bir lastikle belki biraz olsun rahatlar fakat kesin cozumu elbet olmayacak. Pahasi ucuz, calisilmamis oldugunu kesinlikle hissediyorsunuz. Yol tutus bu sertlik ile gayet iyi salinma neredeyse yok gibi tesirgin etmiyor. Limit asildiginda kafadan kayiyor ama rahatlikla toparlanabiliyor. Ayrica esp ve tcs tamamen kapatilabiliyor.

Kronik sorun: ayna kenarlarinin siyah yerlerinde beyazlama var, servis boyayip sorunu cozuyormus. Geri geri giderken balatalardan " zonklama " sesi geliyor bayramdan sonra bakima gidecegim o zaman bu sorunu cozdurmeye calisacagim. Su an benim karsilastigim sorunlar bunlar oldu.

Yakit ve Yurume: eger bu araba sehir icinde 7 litre yaksin ara hizlanmalari ve torku dizeller gibi hissettirsin derseniz bu arabadan uzak durun.

Ben akici bir trafikte kullaniyorum aracimi ortalama hizim: 34.7km/h
    Ortalama tuketilen yakit: 8.3 litre
    Bu ornek benim tam bir depoda ki olcum sonuclarimdan biri. Atmosferik motorlu 1300kg agirligin ustunde ki bir araba icin yuksek bir deger degil. Yilda 25bin km. yapmama ragmen lpg taktirmadigimi da belirteyim.

Ben bu arabayi soyledigim fiyata alabildigim icin aldim. Eger 40bin limitini assaydi yaninda bile durmazdim. Aldigimdan beri tek pismanligim sert suspansiyon ve kisa bir sure once baslayan geri geri giderken ki balata sesi.

Isteklerini iyi analiz edin ve dusundugunuz aracin yanina gidip surun. Unutmayin ki forum klasigidir lancer onerip kendine gelince almama, s60 onerip kendine almama gibi.. Net bilgileri otomobil genelden ziyade konu basliklarinda daha objektif hali ile kullanicililarina sorup ogrenebilirsiniz.

Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremum01 -- 5 Ekim 2014; 10:32:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

Yorumlari okudum, tekrar yazmayacaktim ama tutamadim kendimi. Benim bu araci alma nedenim:

1) kaza yapmistim o zamanlar kullandigim Getz'in sol tarafindan mikser kamyonu vurmustu arabayi yaptirmakla ugrasmadan sattim gitti.

2) kazadan sonra artik korkmustuk. Heybetli, guvenlikli, genis bir araba istiyorduk. Tekrar ayni segmentte araba almayacaktim. Lakin elimde ki para ile sifir dizel+bos veya benzinli+dolu b segmenti alinabiliniyordu.

3) sifir c segmenti araba alamiyordum. Etrafta ki insanlarin nasil araba surdugunu gordukce ikinci elden korkmustum artik. Bir kac saat dusunmenin sonunda aklima chevrolet geldi. Hemen gidip inceledim araci, daha once 500km sehirlerarasi kullanmistim zaten, az cok gidisini biliyordum.

4) 2013 mayis ayinda Cruze Sport u yani en dolunun bir alti olan donanim ile 37.700liraya aldim.

5) simdi pisman miyim?

Donanim: pisman etmedi, arabamda reelde kullandigim ve istedigim %90 hersey var.

Iscilik: her yeri sert plastik diyebilirim 30.000km oldu hala trim sesi yok. Bazi yerlerinde iscilik hatalari mevcut " ne kadar ekmek o kadar kofte " benzetmesi aklima gelince susuyorum.

Suspansiyon- yol tutus: en sikayetci oldugum nokta suspansiyonlar. Kazik gibi. Yumusak bir lastikle belki biraz olsun rahatlar fakat kesin cozumu elbet olmayacak. Pahasi ucuz, calisilmamis oldugunu kesinlikle hissediyorsunuz. Yol tutus bu sertlik ile gayet iyi salinma neredeyse yok gibi tesirgin etmiyor. Limit asildiginda kafadan kayiyor ama rahatlikla toparlanabiliyor. Ayrica esp ve tcs tamamen kapatilabiliyor.

Kronik sorun: ayna kenarlarinin siyah yerlerinde beyazlama var, servis boyayip sorunu cozuyormus. Geri geri giderken balatalardan " zonklama " sesi geliyor bayramdan sonra bakima gidecegim o zaman bu sorunu cozdurmeye calisacagim. Su an benim karsilastigim sorunlar bunlar oldu.

Yakit ve Yurume: eger bu araba sehir icinde 7 litre yaksin ara hizlanmalari ve torku dizeller gibi hissettirsin derseniz bu arabadan uzak durun.

Ben akici bir trafikte kullaniyorum aracimi ortalama hizim: 34.7km/h
    Ortalama tuketilen yakit: 8.3 litre
    Bu ornek benim tam bir depoda ki olcum sonuclarimdan biri. Atmosferik motorlu 1300kg agirligin ustunde ki bir araba icin yuksek bir deger degil. Yilda 25bin km. yapmama ragmen lpg taktirmadigimi da belirteyim.

Ben bu arabayi soyledigim fiyata alabildigim icin aldim. Eger 40bin limitini assaydi yaninda bile durmazdim. Aldigimdan beri tek pismanligim sert suspansiyon ve kisa bir sure once baslayan geri geri giderken ki balata sesi.

Isteklerini iyi analiz edin ve dusundugunuz aracin yanina gidip surun. Unutmayin ki forum klasigidir lancer onerip kendine gelince almama, s60 onerip kendine almama gibi.. Net bilgileri otomobil genelden ziyade konu basliklarinda daha objektif hali ile kullanicililarina sorup ogrenebilirsiniz.

Selamlar.

teşekkür ederim yazınız ve öneriniz için bendede şuan 2009 hyundai getz var bu arabamdan sonra daha heybetli kendını gösteren güvenlı bir araç almak ıstıyorum ama cruze cok olumsuz yorum geldiiği için kafamı karıştırdı

• 2.0 dizel otomatikleri var, aynı fiyatlara , dizelini almak daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante_TR

2.0 dizel otomatikleri var, aynı fiyatlara , dizelini almak daha mantıklı

1.6 dizel kadar gidip 1.6 benzinli gibi yakan opelin kendi araçlarında kullanmadığı verimsiz bir motor nesne önerilir ?

Hocam sorunuza gelince tavsiye etmem mitsubishi Lancer mivec motoru ile dizel gibi yakıyor aklınızda bulunsun ben daha mitsubishi bozuldu, yok subap eridi efendim şurası ses yapıyor gibi şikayet eden duymadım hatta yerinizde olsam 1.8 cvt olanı alır lpg ile hem az yakar hemde devir çeviririm

• vetenes kullanıcısına yanıt
    1.6 benzinlisi 1.0 benzinli kadar gitmeyip 2.0 kadar yaktığı için için 2.0 D si daha mantıklı geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante_TR

1.6 benzinlisi 1.0 benzinli kadar gitmeyip 2.0 kadar yaktığı için için 2.0 D si daha mantıklı geldi

O da verimli olmadığı için bende Lancer tavsiye ettim 40 bine 1.8 motor otomatik bulunabiliyor ki piyasada d sınıfı 2.0 motor hepsini alır

• quote:

Orijinalden alıntı: gazozvar

200hp gibi yakar, 50 hp gibi gider. Wir leben autos.

Haklilik payin var :) birde koltuklari rahat degil. Zaten cogu kisi tipi ve donanimi yuzunden aliyor :) 42 bin civari opel alinir daha az zarar edilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sert süspansiyonlar astra jde de aynı sertlikte emin olun, bu olay markanın karakterstk özellgi opelin coğu aracı böyle, ama gel gelelim ki yol tutus kısmnda gayet basarılı bu da sertlik sayesnde.Astra j kullananlardan coğu garanti kapsamında diskleri degistirtti cünkü diskler yamuluyrms sebebide diskler sıcakken su degmesi diske

• quote:

Orijinalden alıntı: discrepancy

quote:

Orijinalden alıntı: boldkaptan

cruze 2. elde zor satıyor tanıdıkta dizel var 2013 30 000 tl veriyolar en fazla

Oncelikle 2013 dizel Cruze yok ayrica malum aiteye bakarsaniz 30000 e ancak 2010 1.6 benzinli satildigini gorursunuz.

nasıl yok malum sitede bile var yanlış biliyorsun ,araç 130 000 km büyük ihtimal ondan düşüktür

• 2.0 dizel dışındakileri tavsiye etmem onlarda 8 litre falan mazot yakar ortalamada LTZ dolu modelidir

bu aralıkta otomatik vites araç alıcaksan honda civic kovalamanı tavsiye ederim
  • 2013 de. Cruze dizel uretilmedi. 2013 cikisli 2012 model dizel Cruzelar var ama hepsi 2012 model.ve uretim tarihleri 2012 nin ilk 6 ayi. 2012 nin ikinci 6 ayi yani temmuzdan sonra uretim Cruzelar makyajli kasadir ve makyajli kasa dizel.Cruze Turkiye de satilmadi.
    130.000 de olan bir dizel Cruze tabiki deger kaybedecektir ama 30000 e sahibinden de dizel Cruze yok. Tabii pert kaydi olmayan bir arac icin bunu soyluyorum pert kaydi olan agir hasardan toplanmis benzinli Cruze 20000 e de bulunabilir sahibinden de en ucuz Cruze lari arattiginizda cikanlarin neredeyse hepsinin pertten toplanma oldugu anlasilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi tanıdığımızda var benzin yakıtından yaka silkeliyor...Yakıt problemse sakın bulaşma derim

Cruzeden önce Hyundai era vardı dizel çok memnundu...Sattı cruze aldı sıfır tek sıkıntı Aşırı benzin tüketimiymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4ACEB015E -- 5 Ekim 2014; 23:51:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: discrepancy

2013 de. Cruze dizel uretilmedi. 2013 cikisli 2012 model dizel Cruzelar var ama hepsi 2012 model.ve uretim tarihleri 2012 nin ilk 6 ayi. 2012 nin ikinci 6 ayi yani temmuzdan sonra uretim Cruzelar makyajli kasadir ve makyajli kasa dizel.Cruze Turkiye de satilmadi.
    130.000 de olan bir dizel Cruze tabiki deger kaybedecektir ama 30000 e sahibinden de dizel Cruze yok. Tabii pert kaydi olmayan bir arac icin bunu soyluyorum pert kaydi olan agir hasardan toplanmis benzinli Cruze 20000 e de bulunabilir sahibinden de en ucuz Cruze lari arattiginizda cikanlarin neredeyse hepsinin pertten toplanma oldugu anlasilir.

bilgi için teşekkürler ama ruhsatta 2013 yazıyor muhtemelen dediğiniz gibidir makyaj önce araçtır çünki kampanya ile 48000 tl ye almıştı

• -Çok yakar
    -Parçası pahalı
    -Piyasası yok
  • 2.0 D + chip = şaka-tokat makinesi

• Araç güzel de cruze'a o kadar para verilir mi ben olsam vermem.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.