Şimdi Ara

Chevrolet Cruze VS Mitsubishi Lancer (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
5.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 34 ALP 34 Esp videolarını izlemeyi nutumayın isterseniz direk link verebilirim..Doğru tercih yaptığınıza dair küçük bir örnek vereyim 2008 yılında çıkan bu kasanın hala yürüyen aksam elektronik motor ve kasasıyla ilgili bir sorun bulamazsınız inşallah da bulamayız hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Bu arada Lancer'da estetik yok diyen arkadaşa isterse bir resim yollayayım bir daha düşünsün..tabi zevk işi o ayrı konu ama düşünsün işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 3 Ocak 2011; 0:47:36 >
  • esp videolarını izlemiştim önceden Lancer gerçekten bu konuda çok başarılı ancak mct de izlediyseniz orada golf bi şahaneydi ama HB olmasıda büyük etken tabi.invite LAncer'da esp standart mı peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexter48

quote:

Orijinalden alıntı: ulas2004

Arkadaslar Cruze kore yapımı oldugundan tutulan bir araç değil demiş böyle bir mantıkmı olur?

** Bmw ve Mercedes de çinde üretiliyor almayalımmı şimdi bunları.
    ** Cruze un korede üretildiğini nereden çıkarttınız Macaristan ve polonyada üretiliyor, zaten macaristan polonyada iyimiki demeyin hyundai yeni fabrikası için türkiyeyi değil macarları seçmişti bunlar şirkete sağlanan imkanlarla alakalı şeylerdir yani.
    **Cruze az satıyor demeyin ekim-kasım-aralık her ayda ayrı ayrı c segmentinde satış lideridir.
    yazmaya devam edersem sayfalarca sürer. iyi günler..

Cruze sahibi misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChemtraiLs -- 3 Ocak 2011; 11:11:38 >

• Şu ana kadar bindiğim en kötü c segmenti araç lancer dir....paspasın kaldırdığınız anda direk olarak karşınıza sac çokıyor hiçbir yerinde yalıtım malzemesi kullanılmayan yol-motor sesini direk olarak içeri alan bir araç 2011 e girdiğimiz şu günlerde torpido da bulunan ışıktan çalmaya yeltenen tek marka arkadaşımda var ve 1000 lerce kere pişman 1.5 motorun performansı da oratada kimse demesin şimdi uçup kaçıyor diye.... yorum yapanların hepsi misubishi sahipleri ve henüz aracı bile kullanmamış olan forum ahalisi kimseyi dinleme iki aracı da test et ve içine sineni al...
  • Mitsubishi sahibi yorum yapmayacak da mitsubishi kullanmayan mı yorum yapsın, kim yapacak sen mi? Senin koltuk arka kafalıklarını parayla satan, 2006 modellerine kasetçalar koymaya yeltenen renault modellerinden haberin yok galiba...Senin o arabada eksik gördüğün torpido aydınlatmasının yanında 9 hava ysatığını abs ebd ve astc yi TÜM MODELLERİNde standart koyan başka bir marka göstersene

quote:

Orijinalden alıntı: /Y.EMRE\

Şu ana kadar bindiğim en kötü c segmenti araç lancer dir....paspasın kaldırdığınız anda direk olarak karşınıza sac çokıyor hiçbir yerinde yalıtım malzemesi kullanılmayan yol-motor sesini direk olarak içeri alan bir araç 2011 e girdiğimiz şu günlerde torpido da bulunan ışıktan çalmaya yeltenen tek marka arkadaşımda var ve 1000 lerce kere pişman 1.5 motorun performansı da oratada kimse demesin şimdi uçup kaçıyor diye.... yorum yapanların hepsi misubishi sahipleri ve henüz aracı bile kullanmamış olan forum ahalisi kimseyi dinleme iki aracı da test et ve içine sineni al...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 3 Ocak 2011; 12:06:53 >

• ulas2004 hocam cruze sahibi olabilirsiniz satacısıda olabilirsiniz fakat bu kadar çıkışa gerek yok herkes biliyo zaten neyin ne olduğunu aracın ne olduğu zaten ortada yok araç polonyada üretiliyomuş Mercedes BMW çinde üretiliyomuşda bunlara girmeye gerek yok Mercedes veya bir BMW ile kıyaslamıyoruz bu aracı ki zaten kıyaslanamaz çünkü malezeme ortada ben kıyaslarım diyebilen bir arkadaş varsa buyursun Mercedes veya BMW'nin 80 model araçlarıyla bile kıyaslanamaz çünkü kalite ortada zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Mitsubishi sahibi yorum yapmayacak da mitsubishi kullanmayan mı yorum yapsın, kim yapacak sen mi? Senin koltuk arka kafalıklarını parayla satan, 2006 modellerine kasetçalar koymaya yeltenen renault modellerinden haberin yok galiba...Senin o arabada eksik gördüğün torpido aydınlatmasının yanında 9 hava ysatığını abs ebd ve astc yi TÜM MODELLERİNde standart koyan başka bir marka göstersene

quote:

Şu ana kadar bindiğim en kötü c segmenti araç lancer dir....paspasın kaldırdığınız anda direk olarak karşınıza sac çokıyor hiçbir yerinde yalıtım malzemesi kullanılmayan yol-motor sesini direk olarak içeri alan bir araç 2011 e girdiğimiz şu günlerde torpido da bulunan ışıktan çalmaya yeltenen tek marka arkadaşımda var ve 1000 lerce kere pişman 1.5 motorun performansı da oratada kimse demesin şimdi uçup kaçıyor diye.... yorum yapanların hepsi misubishi sahipleri ve henüz aracı bile kullanmamış olan forum ahalisi kimseyi dinleme iki aracı da test et ve içine sineni al...

arkadas ornek istemis hemen vereyim 8 hava yastigi abs ebd esp tcs cruze'da standart hemde amerikanin ve avrupanin en guvenli araci secildi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Mitsubishi sahibi yorum yapmayacak da mitsubishi kullanmayan mı yorum yapsın, kim yapacak sen mi? Senin koltuk arka kafalıklarını parayla satan, 2006 modellerine kasetçalar koymaya yeltenen renault modellerinden haberin yok galiba...Senin o arabada eksik gördüğün torpido aydınlatmasının yanında 9 hava ysatığını abs ebd ve astc yi TÜM MODELLERİNde standart koyan başka bir marka göstersene

quote:

arkadas ornek istemis hemen vereyim 8 hava yastigi abs ebd esp tcs cruze'da standart hemde amerikanin ve avrupanin en guvenli araci secildi.

himm, ama zirt pirt bozuluyor. Sahsi fikrim : dandik

• neresi bozuluyormus anlat bende bileyim? Motoru ve sase'si alman abd'de gm nin en buyuk kozu olarak lanse edildi ve araba amerika piyasasinda civic ve corolla'ya göre siradisi ve kaliteli denildi... Abd piyasasi bile kabullendi halen 3-5 at gözluklu cruze'u amerikan arabasi olarak gormuyor nediyim ki ben...altinizdaki ford'lar belki amerikan fordudur hic zannetmiyorum ya...
  • quote:

neresi bozuluyormus anlat bende bileyim? Motoru ve sase'si alman abd'de gm nin en buyuk kozu olarak lanse edildi ve araba amerika piyasasinda civic ve corolla'ya göre siradisi ve kaliteli denildi... Abd piyasasi bile kabullendi halen 3-5 at gözluklu cruze'u amerikan arabasi olarak gormuyor nediyim ki ben...altinizdaki ford'lar belki amerikan fordudur hic zannetmiyorum ya...

http://forum.donanimhaber.com/m_45173104/tm.htm
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/740605/g/CHEVROLET+CRUISE%27un+Sag+Yolcu+Zemini+Su+Aliyor!
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/727197/g/CHEVROLET+Aldigimiz+Arac+Surekli+Arizalandi
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/725696/g/CHEVROLET+Daha+2+Aylik+Arabam+Ariza+Yapti!

Sen simdi diyeceksinki chevrolet'in 144 sikayeti var VW yada Ford'un 230. Bununda cevabini sana pesin veriyim.
    1- Bu markalar senelerdir Turkiye pazarinda. Chevrole'nin o kadar gecmisi yok.
    2- Bu markalarin satis oranlari cok yuksek. 10.000.000 da 230 problem 1.000.000 da 144 problem ile ayni olamaz.

Ben tarafsiz ne dusundugumu yazdim. Kendi gorusumdur dedim. Tepkini anlamak imkansiz. neyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: yemre55

SELAM Arkadaşlar 2010 ls plus paket cruze var. Aldığımdan 2 ay sonra klımada sorun çıktıı v kayışı klima komprösöru ve akunun ustunde bulunan sigortalar yandı. servis aldı tamır ettı 26 gunde serviste kaldı. aldığım gun aynı arızayı tekrar verdı sonra parcalar tekrar sıparıs verıldı 3 ay bekledımm geldı denıldıı goturdum servıse yapıldı ve aracı servisten aldıktan bır saat sonra yıne bozulduu. Tekrar servise goturdukk tekrar bozulduu suan 6aydır klima çalışmıyor mahkemeye verdımm ilk duruşma olduu ikinci durşma 2.ayda sızce sonuc ne olurr ve baska böyle sorunla karşılaşana oldumu...

quote:

Orijinalden alıntı: yemre55

kardeşim bende aldığım servısın genelmuduru ıle gorustum bana dedıgı kelıme senın bozulan parcası suan turkıyede hıc bır depoda yok yapamıyoruz mahkemeye ver kazan dedıı bende öle yaptımm inş kazınacamm :))

cok kaliteli. hem araba hem servis. hakkaten

• tek tük sorunlar her markada cikar buna tüm markalar dahil boyasi kendi kendine kabarip dökulen ve bu soruna kabullenmeyen kac firma vardir soyleyebilirmisin hatali 100 lerce araci piyasaya suren kac tane firma vardir acaba ford disinda...korkma sen yokken bile chevrolet turkiye piyasasindaydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi /Y.EMRE\ -- 3 Ocak 2011; 17:54:04 >
  • Cruze 'un esp si de çığır yaratmış diyorlar...
  • opel servisleri bakıyor cruze ama lancer parça fiyatlarınında çok uçuk olduğunu söylüyorlar.
  • quote:

tek tük sorunlar her markada cikar buna tüm markalar dahil boyasi kendi kendine kabarip dökulen ve bu soruna kabullenmeyen kac firma vardir soyleyebilirmisin hatali 100 lerce araci piyasaya suren kac tane firma vardir acaba ford disinda...korkma sen yokken bile chevrolet turkiye piyasasindaydi.

ok
  • edited

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkinoss -- 3 Ocak 2011; 22:10:41 >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cottonmurat -- 4 Ocak 2016; 3:37:28 >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cottonmurat -- 4 Ocak 2016; 3:41:18 >
  • Lancer'ı çok methetmişlerdi..Bir ara kiralamıştım.Bilemiyorum kiraladığım yerdeki araçtan dolayımıydı ama,performans diye birşey gerçekten yoktu.
    Cruze ise çok hoşuma giden bir araç.Henüz kullanmak kısmet olmadı ama ben yinede Cruze'u seçerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cottonmurat

Herkesin zevki, fikri, bir araçtan beklentisi, sağlamlık anlayışı farklıdır arkadaşlar. Herkes hangi markanın ne olduğunu gayet iyi biliyor zaten. Kimse kimsenin kalbini kırmasın. Chevrolet başlıklarında çok agresif insanlar var. Tamam aldınız, araçlarınızı güle güle kullanın.

Çok ofansif yorum yapan arkadaşlar benim gözümde şöyle bir imaj oluşturuyor: "Sanki aracı almış aldığına da pişman olmuş. Burada onu överek ve başka araçları karalayarak vicdanını rahatlatmaya çalışıyor"

Şu ana kadar bindiğim en kötü c segmenti araç lancer dedin. Senin görüşündür saygı duyarım. Çocuk gibi benim arabamın şuyu var buyu var muhabbetine girmeyeceğim. Ben neyin ne olduğunu zaten biliyorum. İspata lüzum yok.

Derler ki: xxx alıp aracı anlatacağıma yyy alırım araç kendini anlatır.
    x ve y leri koymuyorum kimsenin kalbi kırılmasın

O hesap her başlığa damdan düşer gibi girip deli saçması şeyler yazıp kendi aracınızın reklamınızı yapıyorsunuz. bence yyy alın araç kendini anlatsın

Aslında y.emre kullanıcısının yaptığı benim işime geliyor. Arkadaş CRUZE alın. lancer almayın!!

Kimse lancer almasın ki insanların gözü lancera alışmasın.

Bu kadar sığ yorumlar yapmayın arkadaşlar. Mide bulandırıyorsunuz gerçekten. Aldığınız bir otomobil; insanların gözü alışsa n'olur, alışmasa n'olur...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.