Şimdi Ara

Chevrolet de Büyük İndirim (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
24
Favori
51.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 ay önce den sipariş vermiştim ve yüklü miktarda kaparo verdim, bayii ile anlaşmamız fiyat yükselirse yansıtmıyacam fiyatlar düşerse indirim yapacağını söylemişti yarın gidip bayii ile görüşücem daha henüz adıma hiç birşey yok sadece ön bir anlaşma var liste fiyatını yansıtmasını isteyeceğim eğer fiyatı düşürmezse cayma hakkım olur mu sizce?
  • Sıcak fırsat 2. El 25 26 ya cruze göreceğiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rezalet,1 ay önce alanlara yapılmış büyük bir terbiyesizlik,umarım bu fiyatlardan da alan olmazda fiyatlar 20 bine iner.
  • Badi Ekrem kullanıcısına yanıt
    abi sen yetkili bir abiye benziyon bana akıl ver de kandırayım hatta forumda konu mu açsam '' hanımın arabasını satıp spark almak'' başlığı altında , ek olarak da hanım kandırma taktikleri
  • hala metalik renk farkı diyor ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Keşke diğer 3-4 marka da çekilse Avrupa'dan. Mesela, Ford, VW, Audi, BMW.

Sen onu bırak şimdi, çekiyor musun Cruze'u?
  • Uzun seneler binip kullanayım düşüncesinde olanlar için bence kaçırılmayacak fırsat.

Kendime ait Aveo sedan 1.3 lt dizel'den,bana sağladığı yakıt maliyet oranından ötürü çok memnunum.Her zaman söylerim,uzun yolda 125 cc scooter'dan daha az yakmakta,hem litre olarak hem de mazotun litre fiyatının benzine göre ucuz olmasından ötürü.

Tabi ki bayilerde aveo dizel bulunabilirse,o da ayrı bir soru.

Dizel düşünmeyenler için Cruze hb 1.4 140 hp at olanı bence fevkalade bir seçenek olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PewDiePie

Sıcak fırsat 2. El 25 26 ya cruze göreceğiz

http://forum.donanimhaber.com/m_84851128/f_//tm.htm#84855740
  • sıfır olarak bu fiyata bunlar varken gidip 80 -100 k km deki arabalara bu fiyatları veren çokda başarılı bir iş yapmış olmaz cruze denen araç abimde var gayet güzel ve binilebilir bir araç 2 yıldır hiçbirşey olmadan mis gibi biniyor araba alacaksanız gidin bakın çok avantajlı rakamlar arabayı görmemiş binmemiş sürmemiş olanlarında yorumlarına bakmayın kesinlikle bu fiyata bundan iyisini bulamazsınız....

• 2011 symbol kullanıyordum geçirdiğim kaza sonucu pert oldu,

aveo HB 1.2 16V LS bayi 25 bine bırakırsa alır çıkarım hemen beyaz rengini.
    pert edene kadar da kullanırım artık :)

• Piyasadan kalkacak bir marka için fiyatın cazibesine kapılmayın. Başınıza her anlamda bela alırsınız.
  • 22 bin llik spark ile ne kadar başım belaya girebilir
  • Yarın takasa gideyim benim aracı öldürmeden sayarlarsa hazırda varsa bi siyah spark alabilirim

İzmirde bugün soran oldumu spark varmı hazırda?

• o zaman şu ilginç soruyu sorayım
    adam 18bin indirim yaptığı halde kar edebiliyor mudur ?
    ya da diğer modellerde ?
  • sıcak fırsatlar konusu gibi olmuş
  • Bi kaç tane almak lazım yedek parça olarak satarız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

22 bin llik spark ile ne kadar başım belaya girebilir

10 yıl servis desteği palavrasına çok güvenme,chevi varken bile opel servisleri 2. adam muamelesi yapıyordu,(tecrübe konuşuyor)ayrıca 5 yıl sonra 22 binlik aracını satacak adam bulamayınca şaşırma.He benim için bunlar önemli değil diyorsan,yarın git al, bana ne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekremucanok

Fiyat listesindeki aveo da my13 ve my13.5 arasında ne fark var ...

aynı soruyu bende sormuştum ama bilen yok galiba
  • Ortalık iyi karıştı .Yarın hıncahınç dolu olacak Chevy bayiileri.Ayrıca istediğim Trax'a ( 1.4 otm, sunroof ) 48-49 bin çekerlerse yarından itibaren bir Chevy kullanıcısıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mob411

quote:

Orijinalden alıntı: ekremucanok

Fiyat listesindeki aveo da my13 ve my13.5 arasında ne fark var ...

aynı soruyu bende sormuştum ama bilen yok galiba

13,5'ta 13'e ek olarak yan aynalara sinyal eklendi, stepne geldi,my linke geri görüş kamerası eklendi.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.