Şimdi Ara

Chevrolet de Büyük İndirim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
24
Favori
51.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hb cruze 1.6 Sport Plus AT nasıl, otomatiği alınır mı bu cruze un
  • Sicak firsatlara acalim konuyu

Bayi kaca kadar acik olur ki isten cikinca gidip aliyim

Hic olmadi spark alinir 22 nedir yahu 2.el temiz araba zor bulunuyo o paraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni araba ihtiyacım var. Küçük bir araba bakıyorum. Bu saatten sonra Spark alınır mı? Fiyatlar daha da düşer mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: narec

hb cruze 1.6 Sport Plus AT nasıl, otomatiği alınır mı bu cruze un

Cok yakiyomus hocam

Yaksa ne olucak, bedavaya araba veriyolar isterse 20lt yaksin.

•  Chevrolet de Büyük İndirim

Yukarıda ki resim Cruze hatchback USA sitesinden dikkat ederseniz gösterge panelinin ortasında navigasyon var.

Burada satışa sunulanlarda varmı navigasyon varsa orta gösterge panalinde yol bilgisayarı yok mu acaba

Sitesine baktım ama ilgili bir bilgi bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majorca

Bizim muhasebeci 1 ay once 100 kusur bine full captiva aldi yarin bu fiyatlari gosteriyorum kalpten gitsin :)) uyuz oluyorum zaten adama

Muhasebeci bile Chevrolet'in fiyat politikasından habersizse, kendi halinde kalsın bence.
  • Chevrolet Avrupadan çekiliyor arkadaşlar.

• Arkadaşlar,akşam üzeri aveo sedan 1.3 dizel lt siyah renk için 34.5 bin fiyat almıştım.ben bayağı bi ucuz fiyat aldım diye seviniyordum,ancak bu model için 32 bine kadar fiyat alanlar olduğunu duydum,noluyo böyle ya.
  • powermoon kullanıcısına yanıt
    Aveo diez 1.3 LT listesi 37.403 ken 34.500 teklif alan var.
    Cruze'da da benzer durum var mi acaba.
  • Cruze un fiyatlar süper hele captiva ben incelerken 2 hafta önce 100 binden 95 bine düştüler şimdi olmuş 90 bin bu araç 80 bine alınır suv sahibi olunur

• quote:

Orijinalden alıntı: Chillout

Allah belanı versin gm markanın imajının içine et biraz daha, hatta vergisini ödeyene bedavaya veriyoruz de tam olsun

Çok doğru, kimse kusura bakmasın ama bu konuyu gerçek anlamda profesyonelce götüren Doğuş Otomotiv oluyor, her ne kadar kendilerini tutmuyor olsam da...
  • meliher M kullanıcısına yanıt
    İnsanın inananası gelmiyor.
    Acaba ellerindeki stoğu bitirip bir daha model getirmeyecekler mi? Yani yaza doğru falan bir indirim daha olur mu?
  • takip te kalayım :)...

• Chevy Türkiye den çekilmeyip bu fiyattan satmaya devam etsin ,heryer chevrolet araçlarla dolar. linea ile kapışır başabaş
  • Spark 22 bin tl

• bu indirim ne kadar sürer tahimini bir süre veya bir bilgi var mı arkadaşlar ?
  • Liste fiyati uzerinden de indirim yapıyorlar mı? Spark için fiyat alan varsa paylasabilirse cok sevinirim.

• hocam ilk iki ilan zatan 2012 de verilmiş hele ilk ilandaki araç ne iğrenç bedava verse alınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariyeron

Liste fiyati uzerinden de indirim yapıyorlar mı? Spark için fiyat alan varsa paylasabilirse cok sevinirim.

yarın spark için bayi ye uğrayacağım.. bakalım ellerinde var mı? yoksa göstermelik fiyat mı? aldığım fiyatları burada da paylaşırım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.