Şehir içinde D segmenti otomatik vites araç nasıl 6-7 litre yakıyor ? Şehir içinden kastınız çevre yolu gibi şehir içi mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: intikam91
Şehir içinde D segmenti otomatik vites araç nasıl 6-7 litre yakıyor ? Şehir içinden kastınız çevre yolu gibi şehir içi mi ?
eskisehirin sehir ici nasil anlatiyim arkadasin öyle yolda var diger turlude var sikisik trafik yok yakiyor iste babam sakin kullanir
Bizde bu arabayi alacagiz gibi gorunuyor . Kullananlara bir kac sorum olacak
- Aynalar Otomatik Katlanir mi ?
- Araci Geri Vitese Takinca Sag aynanin Duserek Park Etmeyi Kolaylastirdigini Duymustum Dogru mu ?
- Arac 6 ileri mi 5 ileri yoksa her ikiside mi var ?
- 2.0 D LT ile 2.0 LT arasindaki farklar nelerdir ?
Not : Dusundugumuz arac 2010 uzeri yani makyajli kasa
Cevaplar icin simdiden Tesekkurler :)
xdarkx
kullanıcısına yanıt
evet aynalar otomatik katlanır. solda bir dugmesi var basınca kapanıyo tekrar basınca açılıyor. aynı araç bizdede var sorunsuz kullanılıyor ama chevroletin tr piyasasından çekilecegini duymuştum. ne kadar doğru bilemem. bir ikinciside araba istanbul trafiğinde 70 kuruş yakıyor yani yakıt sorunu olmaz diyorsanız alınır bi araç. evet gerçekten çok konforlu sağlam kaçan bi araba. artısı çok ama tek kötü yanı çok yakması.
aklıma gelmişken söyliyim bizim aracın dreksiyon kısmında elektrikli ayarlanabilir koltuk var ama sağ ön koltukta yok. ayrıca koltuk ısıtma mevcut.
chevrolet piyasadan çıkmayaydı iyiydi. ikinci el fiyatları düşer mi sorusunu Otohaber.com da onno usta cevaplamış; düşer. yedek parça 10 yıl sağlamak zorunda ama satılırken bile parça bekleme hikayeler ini çok okuduk internette.
Yakit konusunda bir sıkıntı olmaz simdi ki arac da 2.0 motor ve benzinli
Zaten araci tercih etmemizin sebebi piyasasinin dusmesi ve emsallerinden daha uygun fiyatli olmasi
Bir tanidigimiz bu aracla kaza yapti serviste 1 aya yakin parca bekledi ancak geldi araba yapildi onun icin simdilik parca sikintisi olacagini sanmiyorum
Araci kumandadan kilitleyince aynalar katlanmiyor mu sadece arac icinden mi katlaniyor ?
quote:
Orijinalden alıntı: xdarkx
Yakit konusunda bir sıkıntı olmaz simdi ki arac da 2.0 motor ve benzinli
Zaten araci tercih etmemizin sebebi piyasasinin dusmesi ve emsallerinden daha uygun fiyatli olmasi
Bir tanidigimiz bu aracla kaza yapti serviste 1 aya yakin parca bekledi ancak geldi araba yapildi onun icin simdilik parca sikintisi olacagini sanmiyorum
Araci kumandadan kilitleyince aynalar katlanmiyor mu sadece arac icinden mi katlaniyor ?
sdece arac icinden katlaniyor solda kucuk bir dugme var oradan
Peki ya diger sorular hakkinda bilginiz var mi ?
Bir de hala onerir misin arabayi troy alalim mi sence
quote:
Peki ya diger sorular hakkinda bilginiz var mi ?
Bir de hala onerir misin arabayi troy alalim mi sence
valla babam memnunda be nsattirmaya calsiyorum chevrolet tr pazarinda cekilicek diye
Ici acayip genis cidden genis yani yayila yayila gidersiniz
Bastinmida hayvan gibi asiliyor iyi kalkiyor yani ben tavsiye ederim tek sikintisi chevrolet cekilicek iste tr pazarindan avrupadan hatta
Orasi oyle ama bizim icin sorun olmaz babam bu islerle ugrastigi icin parcayi falan bi sekilde temin eder
Gonul isterdi ki Malibu gelsin turkiye ye .
Diger sordugum sorularin cevabini bilen yok mu ya
quote:
Orasi oyle ama bizim icin sorun olmaz babam bu islerle ugrastigi icin parcayi falan bi sekilde temin eder
Gonul isterdi ki Malibu gelsin turkiye ye .
Diger sordugum sorularin cevabini bilen yok mu ya
Arkadaşlar 2011 Modeline uygun sağ far çıkma yada uygun bulabilceğim yer varmı 5 soketli.
quote:
Orijinalden alıntı: scorpioan
Arkadaşlar 2011 Modeline uygun sağ far çıkma yada uygun bulabilceğim yer varmı 5 soketli.
Alıntıları Göster
ya servise git yada sanayide bi araştır
quote:
Orijinalden alıntı: Robert Lewandowski RL9
ya servise git yada sanayide bi araştır
Alıntıları Göster
servise ya da sanayiye gidilceğini iyiki söyledin biz bilmiyorduk. buradaki arkadaşaların belki bir tanıdığıyı ya da duymuşluğu vardır diye yazdık.
quote:
Orijinalden alıntı: scorpioan
servise ya da sanayiye gidilceğini iyiki söyledin biz bilmiyorduk. buradaki arkadaşaların belki bir tanıdığıyı ya da duymuşluğu vardır diye yazdık.
Alıntıları Göster
hort !!!
aracı aldım 2007 model 162 bin km de. çok memnunum fiyat/performans üst seviyede.
quote:
Orijinalden alıntı: sedatirgin
hort !!!
aracı aldım 2007 model 162 bin km de. çok memnunum fiyat/performans üst seviyede.
Alıntıları Göster
aracı bende alalı ikiüçay oldu 2007 model @
Hayırlı olsun hocam. Allah kaza bela vermesin.
quote:
Orijinalden alıntı: Yapayzeka037
Hayırlı olsun hocam. Allah kaza bela vermesin.
Hayirli olsun güle güle kullanin
Asabi LazA
kullanıcısına yanıt
Hayırlı olsun hocam. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Babam son anda yakıtı ve parça sıkıntısını göze alamayarak vazgeçti. Yoksa çok hoşumuza giden bir araç ama hayırlısı olsun artık
quote:
Hayırlı olsun hocam. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Babam son anda yakıtı ve parça sıkıntısını göze alamayarak vazgeçti. Yoksa çok hoşumuza giden bir araç ama hayırlısı olsun artık
Biz sifir aldik hala kullaniyoruz parca sikintisi yok sehir icinde 6.5 7 yakiyor uzun yolda 5 e kadar dusuyor
quote:
Orijinalden alıntı: troy
quote:
Biz sifir aldik hala kullaniyoruz parca sikintisi yok sehir icinde 6.5 7 yakiyor uzun yolda 5 e kadar dusuyor
Hocam babamın yakın arkadaşında var epica 12 LT civarı yaktığını söylüyor bakmış babam onun aracından. Şu anda kullandığımız araçta 13.5 LT yakıyor ancak lpg var yani LPG ile 15 LT civarı.