Şimdi Ara

...:::CHEVROLET KULÜBÜ:::... (299. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.070
Cevap
11
Favori
463.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: g_k_h_n33

herkese merhaba bende 2012 köpek balığı kasa chevrolet aveo 1.2 16v ls aldım sıfır fıyatı 31000 olmasına ragmen sıkı pazarlık ve tanıdıklarla arabayı 28500 e denkledım ve ayrıca ekstradan ilavelerde eklettım ama araba daha gelmedı...15 temmuzda elımde olacak...sımdı ben bu eklenenlerı ve eksıklerı nasıl anlayacagım ...
    aldıgım araba ve resmı sudur benım alacagımda ılave olarak 16 alasımlı jantlar ve sis farı gövde rengıne uygun aynalar ve krom kaplı kapı koları mevcut en buyuk ekstrasıda usb girişi:DDD
    ama arabayı sekıl olarak cok begendım kapora verdım ama hıc gormedım arabaya dokunmadım..

siyah ren aldım....
    işte resmi aynı resimdekı gıbı oldugunu soledıler:D inşallah memnun kalırım ilk arabam ve bu işede ilk olarak sıfır araba ile başlamış oldum işte buyryn;
    http://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/yeni-aveo/yeni-aveo-sedan/

araç gayet güzel bence. hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız sürüşler dilerim.

En kısa zamanda izlenimlerini bizimle paylaşırsan çok sevinirim.

• slmlar ayın 25 ınde ınsallah bende sizlerle aktif olarak buluşacağım arabamın tüm işlemleri tamam tek gemiden inip adanaya gelmesini bekliyorum cruze hb lt bu arada kurşuni metalik rengi ama günler geçmiyor :D
  • Arkadaşlar 2 yıldır severek kullandığım aracım;
    2005 MODEL KALOS 1.2 SE 8V askere gideceğimden dolayı SATILIKTIR.
    HASARSIZ, TEMİZ KULLANIMLI, İÇİNDE SİGARA İÇİLMEMİŞ, MASRAFSIZ BİR GARAJ ARABASIDIR...
    1.2 MOTOR VE LPG'Lİ OLMASI SEBEBİYLE YAKIT TÜKETİMİ UYGUNDUR...
    60.000 BAKIMI YAPILMIŞ,TRİGER KAYIŞI DEĞİŞMİŞTİR...
    TRAFİK MUAYENESİ VE SİGORTALARI YAPILMIŞ,TÜM VERGİLERİ ÖDENMİŞTİR...
    LPG RUHSATA İŞLİDİR...
    KISACASI MASRAFSIZ,HASARSIZ VE TEMİZ BİR ARAÇTIR...

İLGİLENENLER AŞAĞIDAKİ ADRESTEN DETAYLARI ÖĞRENEBİLİRLER.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-satilik-2005-kalos-1-2-se-8v-masrafsiz-temiz-hasarsiz-54961302/detay/?

İYİ GÜNLER...

• oooo desevigne hocam, nick ini gören cennetlik.....
  • araba elımde suan chevrolet aveo 2012 sıyah renk ls paket dıye gecıyor......araba goruntu olarak mukkemmel dıyebılırım ancak surus bılındık honda cıty ıle aynı zaten araba honda cıty e cok benzıyor ama daha karızma....mersınde herkes donup bır daha bakıyor....:DDDD:.....sıyah olunca karızması ıyı yakıt gayet az ama daha rodajından sanırım ole dedıler bıraz benzın yıyor..sehır ıcı 7 lt gıbı gosterıyor ekranında....sehır dısıda adanaya gıttım bellı hızda sabıt gaza bastıgınızda daha az yakıyor 5.1 lt gösterdi...ortalama arana 5.5 lt yıyor..

donanımlara gelınce de araba cok konforlu koltuklar yenı noldugu ıcın bıraz dar ve rahatsız edıcı ama süratlenme ve yola tutulumu cok ıyı bakın ben kendı arabam olmamasına ragmen passat cok surdum ve passat gıbı bı agırlıgı ve yola hakımıyetı var korkmadan dalın vıraja...anlamadıgım sekılde araba ıyı...

Arabanın en buyuk kusuru ise ls paket aldıgımdan arka camlar otomatık degıl o cok canımı sıkıyor.....cok sıkı pazarlıkla da zaten sis farı taktırdım 1500 tl fark eder dedıler onuda eklettırdım...ama arka camlar otomatık degıl bınen herkes cok sasırıyor o cok canımı sıkıyor...
    bu arabanın en buyuk avantajlarından bırıde bagajı cok genış.....4 tane ceset sıgdırabılırsınız..:DDDD:..
    eger test etme ımkanınız varsa bı deneyınde görün derım...beklenmıcek kalıtede bı araba ama arka camlar otomatık degıl ....ALIRSANIZ LT PAKET ALIN:DDDD....

...:::CHEVROLET KULÜBÜ:::...

• Merhabalar dostlar... 2 gün önce birdenbire seçenekler arasında geride olmasına rağmen 2006 model Kalos 1.2 SE aldık. Orijinalmiş, 79 binde ve ona 16.000 lira verdik... Nasıl size... Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda
  • Arkadaşlar şu S ve SE farkı nedir... Bizimkisi hangisi bilmiyorum... tşkkr...
  • ÖMER USTA OTOGAZ chevrolet lpg montajı

ömer usta otogaz / florya

0212 424 36 36

0533 514 14 08

MONTAJ RESİMLERİ----> http://resim.donanimhaber.com/m_53382929/mpage_1//tm.htm
  • yeni alan arkadaşlar krediyle mi aldılar acaba? %100 kredi çok mu pahalıya gelir 48 ay için falan.. ? Avea hb almayı düşünüyorum ama nakit yok elimde..
  • %100 krediye 3 yıl vadede 1,01 faiz oranı
    +500tl dosya masrafı rehin kaldırma ücreti yok
    ben bu şartlarda almıştım ama sanırım faiz oranı
    1,20 ye çıkmış
    şartlar uygunsa değerlendirebilirsiniz
  • valla ben bütün arabalarımı kredi ile aldım. muhtemelen bundan sonra da öyle olacak malum memuruz ve sürekli "güncelleme" var ekonomide önemli olan toplamda cebinizden ne kadar para çıkacağı yani 15000 liralık araba için 48 ayda 27000 gibi bir rakam ödeyeceksiniz. bunu düşünmek lazım. ben o yüzsen 24 veya 30 ay gibi vade tercih ediyorum. Ama tabi tamamen bu sizin bütçenize bağlı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: g_k_h_n33

araba elımde suan chevrolet aveo 2012 sıyah renk ls paket dıye gecıyor......araba goruntu olarak mukkemmel dıyebılırım ancak surus bılındık honda cıty ıle aynı zaten araba honda cıty e cok benzıyor ama daha karızma....mersınde herkes donup bır daha bakıyor....:DDDD:.....sıyah olunca karızması ıyı yakıt gayet az ama daha rodajından sanırım ole dedıler bıraz benzın yıyor..sehır ıcı 7 lt gıbı gosterıyor ekranında....sehır dısıda adanaya gıttım bellı hızda sabıt gaza bastıgınızda daha az yakıyor 5.1 lt gösterdi...ortalama arana 5.5 lt yıyor..

donanımlara gelınce de araba cok konforlu koltuklar yenı noldugu ıcın bıraz dar ve rahatsız edıcı ama süratlenme ve yola tutulumu cok ıyı bakın ben kendı arabam olmamasına ragmen passat cok surdum ve passat gıbı bı agırlıgı ve yola hakımıyetı var korkmadan dalın vıraja...anlamadıgım sekılde araba ıyı...

Arabanın en buyuk kusuru ise ls paket aldıgımdan arka camlar otomatık degıl o cok canımı sıkıyor.....cok sıkı pazarlıkla da zaten sis farı taktırdım 1500 tl fark eder dedıler onuda eklettırdım...ama arka camlar otomatık degıl bınen herkes cok sasırıyor o cok canımı sıkıyor...
    bu arabanın en buyuk avantajlarından bırıde bagajı cok genış.....4 tane ceset sıgdırabılırsınız..:DDDD:..
    eger test etme ımkanınız varsa bı deneyınde görün derım...beklenmıcek kalıtede bı araba ama arka camlar otomatık degıl ....ALIRSANIZ LT PAKET ALIN:DDDD....

...:::CHEVROLET KULÜBÜ:::...

LS. pakette yolbilgisayarı yok demişlerdi.sizin araçta varmı ki?

• Merhaba Arkadaşlar,
    91 Model 4 kapı , Blazer S10 aldım, 4300 V6
    Aracı sağlam bir bakıma sokmam gerek kadıköy civarında iyi bir usta arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackosman

Benzin bittiğinde arabanın hidrolikleri devre dışı kalıyor . Bu normal bir şey midir ? Bunu bilmediğim için dün büyük kaza atlatıyordum . Frenler şişti , direksiyon ağırlaştı , döndüremedim . Allahtan benzin istasyonuna yakındım da tam pompalarda durabildim . Eskiden 93 model broadway'im vardı , böyle bir problem olmuyordu . Servise baktırmam gerekir mi ?

Bu konuda bana bilgi verecek olan var mı ? Aracım 2005 model Chevrolet Lacetti Sedan 1,6 SX . Nedir bu problemin aslı ?
  • merhaba arkadaşlar..
    aranıza bu yazıyı gördükten sonra sizi biraz olsun aydınlatmak için katıldım bir kez yazacağım ve bir daha da yazmayacağım madem burada chevrolet kullanıcıları olarak bir bilgi paylaşımı yapıyorsunuz oyleyse bu gerceklerı bılmelısınız dıye dusundum.
    öncelikle açıklamam gereken bir konu var ki aracın kaza yaptığındaki hızı bilgisizce haber yapan gazetedeki fotoğrafta gorulduğu gibi 160 km/st değil 115 km/st.'tir. fotografta gorulen hıza ulaçmasının sebebi ise köprü ayagına vurmadan once aracın barıyere onden carpması ve on tekerlekler bosta kaldığı anda bızım kazanın ıvmesı ıle one yuklenerek bos tekerlektekı araca tam gaz vermemız olmuştur. yanı tekerlekler havada ve tam gaz durumunda ıken ıbre donmustur burası bır. kazanın olusum sebebıne gelınce, memnun kalarak kullandıgım aracım maalese fabrıka cıkısı bırcok arıza gostermıstır. benzın hortumu erımesı (pls benzın hortumu fabrıka tarafından cagırılarak demır olanı ıle degıstırıldı) ve abs sensor arızası nedenı ıle abs nın devredısı kalması bunlardan bır kacıdır. elımde belgelerıde mevcuttur. kaza akşamı anı fren sırasında sağ on fren sensoru devre dısı kalarak sadece sol on frenın tutması sonucu aracım barıyerlere donerek onden vurmuş ardından kopru ayagına yonelerek can dostumu kaybetmeme neden olmuştur. sımdılık soyleyeceklerım bu kadar ve su anda mahkemelerımde devam etmektedır. acıkcası anlayacağınız chevrolet benım hayatımı cok yonlu olarak değiştirdi. bunu bılın ve dıkkatlı olun herkeze ıyı gunler dılerım.

• quote:

quote:

Benzin bittiğinde arabanın hidrolikleri devre dışı kalıyor . Bu normal bir şey midir ? Bunu bilmediğim için dün büyük kaza atlatıyordum . Frenler şişti , direksiyon ağırlaştı , döndüremedim . Allahtan benzin istasyonuna yakındım da tam pompalarda durabildim . Eskiden 93 model broadway'im vardı , böyle bir problem olmuyordu . Servise baktırmam gerekir mi ?

Bu konuda bana bilgi verecek olan var mı ? Aracım 2005 model Chevrolet Lacetti Sedan 1,6 SX . Nedir bu problemin aslı ?

benzin bitiğinde diyorsunuz.benzini biten araç stop eder.stop etmiş aracın da hidrolikle çalışan kısımları işlemez.yani frenleri direksiyonu gibi.yeni nesil araçlar böyledir.problem yok bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: aLewDe

merhaba arkadaşlar..
    aranıza bu yazıyı gördükten sonra sizi biraz olsun aydınlatmak için katıldım bir kez yazacağım ve bir daha da yazmayacağım madem burada chevrolet kullanıcıları olarak bir bilgi paylaşımı yapıyorsunuz oyleyse bu gerceklerı bılmelısınız dıye dusundum.
    öncelikle açıklamam gereken bir konu var ki aracın kaza yaptığındaki hızı bilgisizce haber yapan gazetedeki fotoğrafta gorulduğu gibi 160 km/st değil 115 km/st.'tir. fotografta gorulen hıza ulaçmasının sebebi ise köprü ayagına vurmadan once aracın barıyere onden carpması ve on tekerlekler bosta kaldığı anda bızım kazanın ıvmesı ıle one yuklenerek bos tekerlektekı araca tam gaz vermemız olmuştur. yanı tekerlekler havada ve tam gaz durumunda ıken ıbre donmustur burası bır. kazanın olusum sebebıne gelınce, memnun kalarak kullandıgım aracım maalese fabrıka cıkısı bırcok arıza gostermıstır. benzın hortumu erımesı (pls benzın hortumu fabrıka tarafından cagırılarak demır olanı ıle degıstırıldı) ve abs sensor arızası nedenı ıle abs nın devredısı kalması bunlardan bır kacıdır. elımde belgelerıde mevcuttur. kaza akşamı anı fren sırasında sağ on fren sensoru devre dısı kalarak sadece sol on frenın tutması sonucu aracım barıyerlere donerek onden vurmuş ardından kopru ayagına yonelerek can dostumu kaybetmeme neden olmuştur. sımdılık soyleyeceklerım bu kadar ve su anda mahkemelerımde devam etmektedır. acıkcası anlayacağınız chevrolet benım hayatımı cok yonlu olarak değiştirdi. bunu bılın ve dıkkatlı olun herkeze ıyı gunler dılerım.

Şehir içi yada şehir dışı 80 km saatin üzerindeki her hız (buna 40 km saat hızı olan iki aracın karşılıklı kafadan çarpışma da dahildir ) ÖLDÜRÜCÜDÜR. Altınızdaki araç her ne olursa olsun, hiç fark etmez ; dolayısı ile 80 km saati geçtiğiniz her araçta , potansiyel olarak öldüğünüzü kabul etmiş olursunuz .Problem aracın veya sizin tek parça kalmanız değil , iç organlarınızı tutan bir kaç asıcı bağ olarak tabir edilen bağların (karaciğer ,dalak, böbrekler, barsak donanımı , ve beynin ) kopması ve bununla birlikte damarların da hasar görmesidir (iç kanama) ; bunun yanında kırılan kemik vs olayına girmeye bile gerek yok.Bu olayları hiç kaza geçirmemiş kişilerin bilmesine imkân yoktur, ancak kaza geçirmişseniz tasavvur edebilirsiniz . Kısaca dünya denen gezegenin kuralları dahilinde, 80 km/saati geçtiğiniz her hız ve araç güvenlliğini kaybetmiş olur .Bu hesaplar basit ve geçmişe dayanarak çıkmış sonuçlardır; 100 yıl içinde araçların hızları ile doğru orantılı olarak çıkmış verilerdir ; bu hızlarla baş edebilmenin tek çaresi (bazen o da yetmeyebilir) özel yapım otomobillerdir ki (yarış araçları , F-1 ler, çelik kafesliler vs..) zaten ticari araçlar olması mümkün olmadığından , yollarda ve trafikte hiç bir zaman göremeyeceğimiz araçlardır...

• Arkadaşlar araçta frene basma,hızlanma yada viraj dönerken yakıt ibresinde değişme olabilir diyor ben bu aracı ilk aldığımda hiç olmuyordu fakat şimdi başladı örneğin(70 gösteriyor biranda 65 düşüp 68 72 70 gibi dğerlerde gezinme yapıyor bu sizce doğalmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: veyseller

Arkadaşlar şu S ve SE farkı nedir... Bizimkisi hangisi bilmiyorum... tşkkr...

S ve SE farkı;
    S donanım seviyesinde tek hava yastığı, ön camlar otomatik, hidrolik direksiyon, isofix
    SE donanım seviyesinde ise; S donanım seviyesine ek olarak çift hy, elektrikli ayna, koltuk derinlik ayarı vs vs.
    Anlayacağın SE idare edebilecek bir donanım seviyesiyken S bomboştur. O kadar boştur ki S donanım Aveoda devir saati bile yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: polat_35_

Arkadaşlar araçta frene basma,hızlanma yada viraj dönerken yakıt ibresinde değişme olabilir diyor ben bu aracı ilk aldığımda hiç olmuyordu fakat şimdi başladı örneğin(70 gösteriyor biranda 65 düşüp 68 72 70 gibi dğerlerde gezinme yapıyor bu sizce doğalmı?

Bunu ben de merak ediyorum. Benim aracımda da oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.