Şimdi Ara

Chevrolet LACETTİ kullanıcıları (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.848
Cevap
33
Favori
593.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aranızda ses sistemleri ile ilgilenen warmı aracın kapı panzotlarını we bagajımı komple kaplatıcam we izalasyonda yaplacak araca bildiğiniz biyer warsa weya tavsiye edebileceğiniz biyer memnun olurum tessatımı değiştiricem komple
  • Slm arkadaşlar ben yeni üye oldum. 2004 Lacetti hb arabam var. Yaklaşık 8 aydır kullanıyorum gerçekten çok memnunum. Forumları okurken bir arkadaşım arıza lambasının yandığını söylemişti galiba, benimkinde yanmıyor ama başka bir arkadaşımınkinde lpg takdırdıktan sonra yanmaya başlamış servise götürmüş lpg den kaynaklanan bir durum araba için bir sakıncası yok demişler. Ben alır almaz marini marka lpg takdırdım. ihşallah böyle devam eder hiç bir şikayetim yok. Zannedersem bu da uyumdan kaynaklanıyor gibi geliyor. Yani ışığın yanmasının bir sakıncası yok ama insanın canını sıkar tabiki. Bende lastiklerimi değiştirmeyi düşünüyorum. Bizim lacettilerin lastiğini araştırdım az satıldığı için bayağı pahalı, acaba 195 60 15 takdırsak bir uyumsuzluk olurmu veya 205 60 15 orjinalinden farklı ama olurmu lastikler hakkında pek bilgim yok. teşekkürler
  • bende araştırdm baya jant we lastil değiştirmek istiyorum bunu her bayi müşteriye göre farklı yorumluyo acıkcası sanırım 4 mevsimlik lastik almayı düşünüyosun alıcağın lastiğin ne özelliğe sahip olmasını istiyosun bunu yazarsan senin için cewremdeki ustalara sorma imaknı bulabilirim
  • O lastikler performans lastiği o yüzden pahalı, diğer ölçüyü taktırsan hiç bir şey olmaz. Hatta bizim depoda 1 yıllık pirelli 185 65 R15 vardı bir takım geçen hafta taktım o bile çalışıyor. Sorun yok.

quote:

Orjinalden alıntı: rsarioglu

Slm arkadaşlar ben yeni üye oldum. 2004 Lacetti hb arabam var. Yaklaşık 8 aydır kullanıyorum gerçekten çok memnunum. Forumları okurken bir arkadaşım arıza lambasının yandığını söylemişti galiba, benimkinde yanmıyor ama başka bir arkadaşımınkinde lpg takdırdıktan sonra yanmaya başlamış servise götürmüş lpg den kaynaklanan bir durum araba için bir sakıncası yok demişler. Ben alır almaz marini marka lpg takdırdım. ihşallah böyle devam eder hiç bir şikayetim yok. Zannedersem bu da uyumdan kaynaklanıyor gibi geliyor. Yani ışığın yanmasının bir sakıncası yok ama insanın canını sıkar tabiki. Bende lastiklerimi değiştirmeyi düşünüyorum. Bizim lacettilerin lastiğini araştırdım az satıldığı için bayağı pahalı, acaba 195 60 15 takdırsak bir uyumsuzluk olurmu veya 205 60 15 orjinalinden farklı ama olurmu lastikler hakkında pek bilgim yok. teşekkürler

• Arkadaşlar 1.4 lacetti var araç şehir içinde çok yakıyor.Araç benzinli lpg taktırmak istiyorum servis 2000 ytl brc markasını takıyor,servisin söylemiş olduğu fiyat bana pahalı geldi.Dışarıda taktırmak istediğimde araç garanti dışı kalır dediler.Bir fikri olan varmı ne yapmam lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hikmet__

Arkadaşlar 1.4 lacetti var araç şehir içinde çok yakıyor.Araç benzinli lpg taktırmak istiyorum servis 2000 ytl brc markasını takıyor,servisin söylemiş olduğu fiyat bana pahalı geldi.Dışarıda taktırmak istediğimde araç garanti dışı kalır dediler.Bir fikri olan varmı ne yapmam lazım.

hikmet selam hangi şehir we semttesin? sadece bi serwisemi sordun yoksa bikaç serwisten aynı yanıtımı aldın ?
    sonuçta serwislerin oto gaz dönüşümü yapan yerlerle anlaşmaları war onlara gönderiyorlar aracı kendileri cewirmiyolar yani sen istersen şu şekilde araştır anlaşmalı oto gaz döünüşüm noktalarını bul hatta brc nin direk ana bayisi ile görüş en dedaylı bilgiyi ordan sağlıcaksın umarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: loreruno

quote:

Orjinalden alıntı: hikmet__

Arkadaşlar 1.4 lacetti var araç şehir içinde çok yakıyor.Araç benzinli lpg taktırmak istiyorum servis 2000 ytl brc markasını takıyor,servisin söylemiş olduğu fiyat bana pahalı geldi.Dışarıda taktırmak istediğimde araç garanti dışı kalır dediler.Bir fikri olan varmı ne yapmam lazım.

hikmet selam hangi şehir we semttesin? sadece bi serwisemi sordun yoksa bikaç serwisten aynı yanıtımı aldın ?
    sonuçta serwislerin oto gaz dönüşümü yapan yerlerle anlaşmaları war onlara gönderiyorlar aracı kendileri cewirmiyolar yani sen istersen şu şekilde araştır anlaşmalı oto gaz döünüşüm noktalarını bul hatta brc nin direk ana bayisi ile görüş en dedaylı bilgiyi ordan sağlıcaksın umarım.

loreruno kardeşim cevap için tşk,rizede ikamet etmekteyim en yakın chvrolet servisi trabzonda bulunan servis ve trabzondaki chavrolet servisi birtane ve sadece yetkili olduğu için trabzon chavrolet servisine sordum bu gün birde brc ana bayisine sorayım..

• arkadaşlar bende lacetti 1.4 HB var 2005 model şehir içinde çok fazla benzin yakıyor ama çekiş konusunda mükemmel bir araba, tip olarak zaten diyecek birşeyim yok.Tüp takmak isteyen arkadaşlara ankarada sait ustayı öneririm pahalı olmasına gerek yok 800 ytl ye ekogaz takıyor, zaten tüm tüp sistemerinin çalışma prensibi aynı ama yokuşlarda biraz bayılıyor oda büyük bir ihtimalle motorun 1.4 olmasından kaynaklanıyor.
  • quote:

Slm arkadaşlar ben yeni üye oldum. 2004 Lacetti hb arabam var. Yaklaşık 8 aydır kullanıyorum gerçekten çok memnunum. Forumları okurken bir arkadaşım arıza lambasının yandığını söylemişti galiba, benimkinde yanmıyor ama başka bir arkadaşımınkinde lpg takdırdıktan sonra yanmaya başlamış servise götürmüş lpg den kaynaklanan bir durum araba için bir sakıncası yok demişler. Ben alır almaz marini marka lpg takdırdım. ihşallah böyle devam eder hiç bir şikayetim yok. Zannedersem bu da uyumdan kaynaklanıyor gibi geliyor. Yani ışığın yanmasının bir sakıncası yok ama insanın canını sıkar tabiki. Bende lastiklerimi değiştirmeyi düşünüyorum. Bizim lacettilerin lastiğini araştırdım az satıldığı için bayağı pahalı, acaba 195 60 15 takdırsak bir uyumsuzluk olurmu veya 205 60 15 orjinalinden farklı ama olurmu lastikler hakkında pek bilgim yok. teşekkürler

Lastik konusunda daha önce baya ayzdık. Chevrolet club sayfasından da bakabilirsiniz. Orjinal lastikler 195 55 15. Yanak payı biraz ince ve pahalı. 195 60 15 almak istediğimde lastikçi sürtebilir dedi. Ama kullanan varmış. Emin olmadığım için almadım ben...

• ben 185 65 R15 kullanıyorum ve sürtmüyor.

quote:

Orjinalden alıntı: neconer

quote:

Lastik konusunda daha önce baya ayzdık. Chevrolet club sayfasından da bakabilirsiniz. Orjinal lastikler 195 55 15. Yanak payı biraz ince ve pahalı. 195 60 15 almak istediğimde lastikçi sürtebilir dedi. Ama kullanan varmış. Emin olmadığım için almadım ben...

• Beyler ACİLL yardım...

1.6 lacetti hatchback WTTC almayı düşünüyoruz. Bayinin verdiği fiyat 26.500 sizce uygun mu ?
    Alırken hangi donanımlaı istememi tavsiye edersiniz?

Teşekkürler...
  • liste fiyatını bilmiyorum ama iyice pazarlık yapın. extra donanım olarakta aksesuar kataloğu var ona bakıp seçebilirsiniz
  • 26.000 ya aldık LPG dahil 2008 model 2009 trafıge cıkıslı oldu, takasa arabada vermıstık.
    Ankaradan bir arkadas 25.000 aldı dıye hatırlıyorumm.
    LPG muhakkak şart
    Arka Park sensörü iste
    Motor koruma karteri yok iste iyi olur. 100 tl filan.
    Kauççuk paspas koparmaya çalış ben yapamadım.
    Şimdiden hayırlı olsun
  • teşekkürler...
    başka tavsiyelerini paylaşmak isteyen olursa sevinirim...
  • 25000 tl ye alan benim eğer arac 2009 model se fiyat uygun görünüyor. Fordon nickli arkadaşın dediklerini isteyebilirsiniz ayrıca boya koruma isteyin ben istedim vermediler ama siz şansınız deneyin
  • Aracı aldınız mı?

quote:

Orjinalden alıntı: Alessiocerci

teşekkürler...
    başka tavsiyelerini paylaşmak isteyen olursa sevinirim...
  • Dün Cruze konusunu netleştirmek için Chevrolet Türkiye'ye mail attım. Az önce telefon ile aradılar. Yetkili şu an için Cruze'nin Lacetti yerine geleceği konusunda henüz Chevrolet Türkiye'ye bir bilgi verilmediğini. Lacetti'nin satıştan kalkıp kalkmayacağı konusunda bir bilgilerinin olmadığını söyledi. Konu ile ilgili bir gelişme olursa bana telefon açıcaklar. Fakat 2009 model Lacetti satışlarının yapıldığını, ve henüz lacetti'nin satıştan kalkmayacağını söyledi. Belki Cruze ve Lacetti modeli birlikte satılmaya devam edebilirmiş. Cahevrolet TR bana haber verdiği zaman sizleri de gelişmelerden haberdar ederim.
  • Arkadaşlar, dün Reis Otodan aradılar. Cruze modeli Lacetti'nin yerine gelmiyormuş. Lacetti ile birlikte satılacakmış. Cruze Lacettiden daha pahalı olacakmış.
  • Dün de biz aradık buradaki acenteyi Cruze un fiyatları 32.000-37.000 TL arası olacakmış. Nisan 15 de geliyor.
  • dün ben de tekrar bakım için servise gittiğimde acentaya sordum. Lacetti sedan yavaş yavaş kalkıcakmış ama HB ve SW Cruze ile birlikte satılmaya devam edicekmiş...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.