Şimdi Ara

CHEVROLET MODELLERDE LPG KULLANIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE MERHABA CHEVROLET ARAÇ KULLANIM TÜP TAKTIRAN ARKADAŞLAR ACABA GÖRÜŞLERİNİ BİLDİRİRLERSE SEVİNİRİM BENDE YENİ AVEO KULLANICISIYIM BAZI BAYİLERLE GÖRÜŞTÜM KENDİLERİ BU ARAÇLARIN LPG YE UYUMLU OLMADIĞINI FAZLASIYLA ÇEKİŞİN DÜŞTÜĞÜNÜ VE BİRÇOK PROBLEMLE KARŞI KARŞIYA KALINABİLECEĞİNİ BU YÜZDEN ÖNERMEKDİKLERİNİ SÖYLEDİLER KAFAM ÇOK KARIŞTI ZATEN TAKTIRIRSAM BRC NİN DIŞINDA TAKTIRMAM AMA LÜTFEN BİLGİLENDİRSENİZ SEVİNİRİM

• Merhaba ;
    Yeni Aveo Dünya piyasasına çıkmadan çok önce 2010 yılında İtalya'da BRC fabrikasında dönüşüm yapılırken görmüştüm.Tabi o dönem bu aracın yeni aveo olduğunu bilmiyorduk.(bknz ek-1) (Not: Aracın arkasındaki uzun saçlı kişi benim :)
    Chewrolet yeni araçlarını piyasaya sürmeden önce BRC de demo montajlar yaparak aracları lpg li olarak piyasaya sürmektedir.
    Son dönemde yeni aveolar piyasada yerını hızla almakta ve bız de bu araçlara dönüşümler yapmaktayız.Bu araçta özellikle emme manifoltuna takılan gaz nipellerinin yeri önemlidir çünkü emme manifoltunda belirli devirlerde açılan ve kapanan kelebekler mevcuttur.Gaz nipelleri bu yapıya uygun olarak takılmalıdır.
    Yetkili servislerimizde yaptıracağınız montajlarda kesinlikle sorun yaşamazsınız.Gönül rahatlığıyla BRC MY11 tercih edebilirsiniz.Selamlar...

• BİLGİNLENDİRME İÇİN TEŞEKKÜRLER İZMİRDE BU İŞİ YAPAN BİR YER TAVSİYE EDEBİLİRMİSİNİZ? KARABAĞLARDAKİ BRC BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNÜ TAVSİYE ETTİLER
  • İzmir 2A BRC Doğru adres; lütfen firma sahibi Yasin Bey'e selamlarımızı iletiniz.Montaj resimlerini birazdan paylaşıyorum

• Yeni aveo H.B

• YAKIT SEÇİCİ ANAHTAR

• Lpg Tankı

• Aveo BRC

• MY11 ECÜ

• Manifolt Gaz Nipeli

• Yeni Aveo - BRC

• @Polat_35
    Biraz önce 2A BRC yetkilisi Yasin Bey ile görüştüm ,aracınız hakkında bilgi verdim.Doğrudan kendilerini aramanızı rica etti ,aklınıza takılan tüm konular için Yasin Bey size bilgi verecektir.Selamlar...

Yasin Akdağ : 0532 558 5774
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz

@Polat_35
    Biraz önce 2A BRC yetkilisi Yasin Bey ile görüştüm ,aracınız hakkında bilgi verdim.Doğrudan kendilerini aramanızı rica etti ,aklınıza takılan tüm konular için Yasin Bey size bilgi verecektir.Selamlar...

Yasin Akdağ : 0532 558 5774

İLGİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA İÇİ YASİN BEYİN YANINA GİDİP GÖRÜŞMEK İSTİYORUM SİZİNDE SELAMLARINIZI İLETİCEM İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM
  • bence biraz beklenebilir. chevrolet belki kendisi garanti bozmadan bir kampanya yapabilir.
  • Mehmet Bey'in ifade ettiği gibi aracın motor özelliklerini bilen bir serviste montaj yapıldığı taktirde sorun yaşamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YEŞİLYURT OTOMOTİV -- 16 Aralık 2011; 19:19:22 >
  • POLAT35 TAKTIRDINIZ MI ARACA LPG. TÜKETİMLER NASIL SORUN VAR MI
  • YOK KARDEŞİM TAKTIRMADIM ARKADAŞIM KANIMA GİRDİ VAZGEÇTİM PROBLEM YAŞAYANLARI DUYUNCA HİÇ GÜVENİM KALMADI BİRDE HESAPLARINA GÖRE 15000 KM DEN SONRA KAR YAPMAYA BAŞLIYOR BEN 5 GÜN KULLANIYORUM GÜNLÜK 40 KM-50 KM YAPIYORUM BİRAZ DAHA BEKLEYECEĞİM BRC YENİ SİSTEMLERİN GELECEĞİNİ SÖYLEDİ, ARAÇ YENİ BİRAZ TAKILSIN TEKNİK SERVİSLERDE YENİ AVEOYU TANISIN BÜTÜN SERVİSLER İŞİ BİLMİYOR,BİLENİDE BEN BİLMİYORUM BİRAZ BEKLEME KARARI ALDIM..
  • ARACINIZA 2 YIL MOTOR GARANTİLİ LPG MONTAJI YAPILABİLMEKTEDİR

-----------------------------------------------------------------------
    ANKARA KONYA YolU OPAL PLAZA OPEL CHEVROLET KİA VE TÜM DİĞER MARKA ARAÇLARA
    2 YIL MotoR GARANTİLİ lpg DÖNÜŞÜMÜ YAPMAKTADIR.SIFIR ARAÇLARDA GARANTİ BOZULMAMAKTADIR
    LANDİRENZO,İNKAGAS(BMD),brc KULLANILAN KİT MARKALARI OLMAK ÜZERE 2 YIL GARANTİLİDİR
    OPAL PLAZA:0312 5830583
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.