Şimdi Ara

Child of Light (PS4/PS3 ANA KONU) 29 Nisan 2014 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mfatih85

Bu oyun oynanış olarak hangi oyunlara benziyor

oynanış olarak son donem de cıkan oyunlardan south park: stick of trutha çok benziyor. 2d side scroller ve jrpg. oynanış oldukça basit ve eğlenceli.diğer rpglerin aksine bundaki saldırı ve savunmalarda zamanlama çok ama çok onemli. yani geleneksel rpglerdeki gibi sırayla vurma yok. dogru bi şekilde oynarsan karşındaki sana bi kere bile vurmadan onu öldürebilirsin. uzun suredir ilk defa bi rpgde tum party oyuncuların ve tum item ve envanter parçalarının dövüşlerdeki farklı etkilerini hissedebildim bu oyunda. ornegin auroranın yanına finni alıp karşındaki rakiplerin zayıf oldukları elementlerden vurabilirsin ya da auroranın yanına rubella, gen, tristis veya robertı alıp aurorayla saldırı yaparken hızlandırma, rakibi yavaşlatma, kalkan, iyileştirme ve tedavi ederek "etikili" bi şekilde destek olabilirsin.

2014 yılında, şu ana kadar oynadığım south parktan sonraki en iyi oyun ve eminim yıl sonunda GOTY adayları arasında gorucegiz

• die.Rache kullanıcısına yanıt
    Ach glitch de varmış sanırım oyunda:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

Ach glitch de varmış sanırım oyunda:)

Simdi bende Achievements olmadigi ücün bilemiyecegim yani,tirofiy var bizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die.Rache -- 9 Mayıs 2014; 19:32:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terilgenbudun

Merhaba arkadaşlar...

İlk denememiz olan Child of Light video incelemesiyle karşınızdayız.

Geri dönüşlerinizi önemsiyoruz.

Teşekkürler...@emreocer

Çok başarılı buldum pek amatör olarak çalışan kişilerin incelemelerini izlemem ama konuşmanın önceden hazırlanması ve oyunun temasıyla aynı orantılı sesinizin tonu hoş durmuş.
    Arka plandaki ses ve konuşmanızın seviyesi güzel ayarlanmış ikisi birbirine karışmıyor.
    İnsanlar oyunun teknik detaylarından çok oyun tarzı ve ilgi çekebilecek detaylarıyla ilgileniyorlar ben neden bu oyunu alayım sorusuyla izlemeye başlıyorlar incelemeyi, onların üzerinden durmaya çalışın.
    Daha aksiyon dozajı yüksek oyunlarda biraz daha heyecan katarak konuşmanız yine doğru bi karar olur.

• Oyunu yeni aldım, ne kadar güzel bir oyun chapter 4 e geldim dövüş sistemi heroes severler için harika bir sistem zaten, ayrıca oyunun çok daha kısa sürmesini engelliyor, 3 başlı yılan diyeyim, onu öldürene kadar zor değil yaaa derdim , grafikler çok iyi. Müzikler biraz fazla iyi hatta.
  • quote:

"Child of Light provides us with a beautiful 1080p presentation on both PS4 and Xbox One, seemingly super-sampling down from a much higher 1440p native resolution."

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-child-of-light-face-off

• oyundaki hata ve save dosyasının bozulması giderildimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfatih85 -- 12 Mayıs 2014; 14:44:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun PC'de bitirdim. Çok güzel olmuş. Kaçırmayın derim.
  • demo sürümünü oynamıştım, cidden süperdi, full sürüm için e3 de indirim bekledim ama olmadı, bugün yarın alırım herhalde...
  • Benim de bilgisayarda hazır duruyor, bayılıyorum böyle oyunlara.
  • yıl bası ındırımları sayesınde oyunu aldım 7.5 dolara .d guzel bır alısverıs oldu valıant hearts ı kacırdıgım ıcın cok uzuldum oda almak ıstedıgım bır dıger oyundu .d
  • Oyunun son chp ına geldım aurora 42 level oyun sonunda 44 olurum ıyı oldugunu bılıyordum oyunda bekledıklerım arasındaydı ama bukadarınıda tahmın edemıyordum oyunun muzıklerı harıka hıkaye basıt ama guzel ıslenmıs oyunu 10 saate yakın belkıdr daha fazla oynamısımdır bu oyun bıtınce plus olarak yenıden baslayacagım oyun benı cok memnun ettı verdıgım her kurusa degmıs durumda umarım kısa bır sure sonra valıant hearts yenıden ındırıme gırer onun hıkayesı hakkında ovguler cok cok fazla

• Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    indirimdeyken pintilik yaptım almadım ama içime oturdu :)

eğer kardeşlikle aldıysan ve bitirince satmayı düşünürsen talibim
  • renzokuken kullanıcısına yanıt
    malesef kardeslıkle almadım bende valiant hearts ı almadım bf gelecek dıye sonra bfden umıdı kesıp chıld of lıghtı aldım keske valiant hearts ıda alsaymısım dıyorum suan
  • Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    benim listemde de hem child of light hem de v. hearts vardı, child ı kesin alırım diyordum, v. hearts ı oynanışı nedeniyle geri plana attım, sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır
  • renzokuken kullanıcısına yanıt
    valiant hearts cok guzel oyun gelsın onuda alacagım tr psnde ındırımlı ama trden almak ıstemıyorum ben bf pre yıde aldım chıld of lıghtıda aldım yuk oldu bu ay bana .d
  • Valiant Hearts ve Never Alone gibi oyunlar gerçekten çok güzel oyunlar,
    çizimleri ve konularıyla adeta bir sanat yapılmış.
    Sadece oyun sürelerinin biraz kısa olmaları üzücü.

Child of Light (PS4/PS3 ANA KONU) 29 Nisan 2014 Child of Light (PS4/PS3 ANA KONU) 29 Nisan 2014

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blazek -- 29 Aralık 2014; 15:29:18 >

• oyunu sımdı bıtırdım ben cok begendım oyunun sonunda aurora 51 level oldu bende sanırım ıyı savasmısım .d

arkadas boyle sanatsal yonu agır basan oyunlara bayılıyorum valiant hearts acaba yakın zamanda us psnde tekrar ındırıme gırer mı ? tr psnden alıp almamak konusunda kararsızım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dennis Jr -- 2 Ocak 2015; 0:48:10 >
  • Ben de başladım, tree of thorns'a kadar geldim, başarılı oyun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende oynamıştım baya güzel oyun. Farklı bir havası var.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.