Şimdi Ara

China Blade Vs Bow

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ark. poseidon serverinde 978k spLi charım var pure str fakat blade ve bowun arasında ikileme düştüm...
    Siz hangisini önerirsiniz..

Charı Pvp ve bazen Uniq için düşünüyorum...

• Bow derseniz skiller ile blade derseniz skiller ile birlikte yazın lütfen
  • unique düşünüyorsan light fire bow daha ideal bence..
  • saoL

DH'nin prof. nerde ark...!
  • Chara sağlam bir sp yapıcaksan Blade Aç bence Kasmakda Sıkıntı Çekebilirsin ötekilere göre ama çok sağlam Job'dur BLADE.. (%100 Fire - %50 LR - %30 İce ) öncelikleri belirttim Lr'de hızını %50 - 60 yapsan yeterli bence %100 Fire..

Comboları Maks Hep - Girişteki o basit skili açmak istermisin bilmem ama sp sorunu çekiyorsan Açma bence ama Sp'em var diyorsan benim onuda açabilirsin
    En önemlisi yatır batırlar.. Onada full max Çalış..
    Neyi açarsin bilmem ama Gerisi sana kalmış.. Kolay gelsin..
  • 2si arasında geçen bi pvp diyosan, tamamen pot savaşıdır saatlerce sürebilir :)
  • Up Yardım...
  • Benm Pac. Fire lihgt Charım war şmdilerde lihgt'i kapatıp cold açıcam pvp de daha saqlam oluyorlar
  • Bow ol protector giy garment giyenlerden daha yuksek crit vur fire zaten imbue un olca fire wall ı da int lere karşı her zaman kullanmalsn bunun yanında light açarsan hızlı koşma ve biraz daha mag defs ın olur cold açarsan phy defs çok yuksek olur ayrıyetten cold wall ve frost nowa acarsan hiç bi str yatıramaz seni speed drug alrm dersen hızlı koşmak sorun değil dersen fire cold pach yap ve fire wall
    cold wall 2 sini de her zaman kullan
    bi okcunun en güzel defans skilleridr.
    .
  • saolun ark.
  • al doktordan temiz blade al kasmanda gereksiz diz setini yap pvpni 150 milyon sudan ucuz.

dostum benın sattgım charın skılerine bakarsan neyi açıp neyi açmıcagına bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlimUltimate -- 24 Ağustos 2010; 1:10:40 >
  • pvp de blade gibisi yokturda, uniquelerde nerdeyse hiç şansı yoktur, unique istiyorsan bow
  • uniquelerde bow bladeye göre daha üstün pvp'de itemi iyi olan ve kullanmayı bilen bir oyuncuya göre değişir. Fire/light bowun lighting in hız ve damage arttırıcı skilleriyle uniquelerde daha avantajlı olacağını düşünüyorum ancak pvp'de Fire/Cold daha iyi daha sağlam olacaktır. Blade uniquelerede bladenin uzun kombo atakları bitene kadar bow daha seri bir şekilde uniqueyi kesebilir...
  • Hocam Unıqe DıyorSan Bow olacaksın Hee Bladerlada Kesersın 101de Tg Felan:D Hocam Sp Farm Kadar Onemlı oLan 2 Sey Var Bır Playerlık(Oyunculuk) 2De İtem Mesela Bowun ıtemlerı Iyıdır E kullanmasınıda BılıyorDur Adam Yerden Kaldırmaz:) Ama BladerDa Sağlam oLunca 1Vs1 Az gelıyor Dırek 2-3Vs Yapmöaya Kalkıyorsun:D Onerılerım Fıre-Light-Peachen Bowsan Bladersan Gıne Aynı Fıre Lıght Bıcheon Ama Defancem Yuksek oLsun Vurusum Azalsın Dıyorsazn Lıght Yerıne Cold Verebılırsın Umarım Yardımcı olabilmişiktir:) Ayrıcana İki Çarıda Kastım Hangısınden Daha Cok Zevk aldıgımı SorarSan Blader:D
  • Süpeer yorumlar
  • Bence bow yap ^^ setını ve buıldını saglam yap ff ol her car kral =)) ustelık blade partılerde zor yer buluyor ustelık sadece pvp bowla unıque kesmen acısındanda ıyı olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.