Şimdi Ara

China Post Kullanmayın Arkadaşlar - Çok Yavaş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
4
Favori
34.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

quote:

Orijinalden alıntı: ersinoguz

I don't want to face with the same problems with China Post again so please send my order with Singapore Post this time.

bunu yaz yolla bakalım ne diyecek, ekstra para isteyebilir Singapore ile yollamak için.

şuan offline yolladım bakalım ne diyecek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

quote:

I don't want to face with the same problems with China Post again so please send my order with Singapore Post this time.

bunu yaz yolla bakalım ne diyecek, ekstra para isteyebilir Singapore ile yollamak için.

şuan offline yolladım bakalım ne diyecek

ekstra para isterse singapore postla yollamak için yolla bence 5-10 $ falan istemesi lazım. beklemekten çok daha iyidir ki ne kadar bekleyeceğimiz bile belli değil
  • Birşey soracağim.
    singapur postası çinden gönderi alabiliyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

Birşey soracağim.
    singapur postası çinden gönderi alabiliyormu ?

alır tabi dhl gibi firmanın burdan kargo alması gibi bişey
  • ben 2 kamera almistim tanesi 145 dolara..biri geldi lensi arizali cikti iade ettim 35 gunde gitti..digeride hala gelmedi onada dispute actim sonuc bekliyorum..saticida sorun yok guvenilir ama postada sorun var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliexpress'ten kendime ve arkadasima 2 tane kucuk tablet aldik Eylul sonunda. Satici 4 Ekim'de postaya vermis oldugunu belirtti.

Cin'de tatil oldugu icin China Post'un sitesinde takip bilgileri 10 Ekim'de belirdi. Bugun birisi İstanbul'a digeri de Bursa'ya teslim edildi.

Darisi posta yolu bekleyen tum arkadaslara...
  • quote:

Orijinalden alıntı: forcsf

Aliexpress'ten kendime ve arkadasima 2 tane kucuk tablet aldik Eylul sonunda. Satici 4 Ekim'de postaya vermis oldugunu belirtti.

Cin'de tatil oldugu icin China Post'un sitesinde takip bilgileri 10 Ekim'de belirdi. Bugun birisi İstanbul'a digeri de Bursa'ya teslim edildi.

Darisi posta yolu bekleyen tum arkadaslara...

çok şanslıymışsın gerçekten benimki 28 eylülde verildi kargoya hala yok bende aliexpressten aldım

chinapost olduğundan eminmisin? hk post veya singapore olabilir mi?

birde aldıgın tabletler 7 inch mi?
  • Evet her ikisi de China Post ile geldi. Ben de genelde Hong Kong Post'u tercih ediyorum. Ama Aliexpress'te Eternal adlı satıcıdan aldım ve o tarihte sadece China Post secenegi vardi. Cok sukur beni de sasirtan bir hizla teslim edildi.

Tabletler 8" Teclast P85 dual core (rk3066) - 16 gb. Tatil oncesi indirim vardi. Tablet + deri kilif (suni) + 8gb micro sd kart + ekran koruyucu toplam 129 dolara mal oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forcsf

Evet her ikisi de China Post ile geldi. Ben de genelde Hong Kong Post'u tercih ediyorum. Ama Aliexpress'te Eternal adlı satıcıdan aldım ve o tarihte sadece China Post secenegi vardi. Cok sukur beni de sasirtan bir hizla teslim edildi.

Tabletler 8" Teclast P85 dual core (rk3066) - 16 gb. Tatil oncesi indirim vardi. Tablet + deri kilif (suni) + 8gb micro sd kart + ekran koruyucu toplam 129 dolara mal oldu.

hayırlı olsun valla herkes sorun yaşıyor, 40 gündür kargo bekleyenler var hala çinden çıkış yapmamış sadece seni gördüm kısa sürede teslim alan şanslıymışsın

bi piyango falan al, loto falan oyna mutlaka

• ben 13 eylulde aldim hala gelmedi tam 35 gun oldu sadece musteriden alinmistir diyor baskda yok..dispute actim beklemedeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: teknologs

ben 13 eylulde aldim hala gelmedi tam 35 gun oldu sadece musteriden alinmistir diyor baskda yok..dispute actim beklemedeyim

dispute için ne kadar bekliyosun?
  • @Lasvegaswings

Teşekkürler. Tavsiyeni dinlesem mi diye ciddi ciddi düşündüm bir an

@teknologs

Bu China Post'a güven maalesef olmaz. Aldığım satıcı A+ olduğu için China Post'u göze aldım. Herhalde bu 5 veya 6. China Post maceram oldu. Daha önce FocalPrice'tan aldığım ürünler gelmişti. 2 gün sonra çıkan posta elime ulaşırken ilki yer yarıldı içine girdi. FP da bekleyin diye oyaladı, 2 ay sonunda takip sisteminde yine bir şey çıkmayınca yenisini gönderdiler. Tahmin edebileceğin üzere ilk posta hala kayıp

Şahsen bir postanın takip numarası sisteme düştüğünde elinize mutlaka ulaştığını düşünüyorum. 5-10 gün içinde takip sisteminde gözükmeyen posta için daha fazla beklemeye gerek yok. Umarım en kısa zamanda talebin olumlu şekilde sonuçlanır.

• şu da oluyor bazen...hiç bir işlem gözükmüyor..yada sadece alınmıştır diye gözüküyor tr ye girşi yapana kadar ki işlemler gözükmüyor..tr ye girince aniden gözüküyor...ama 35 gün önce yollanan ürünün gelmeme şansı olamaz...dispute için 25 gün üm vardı bitmesine açtım..satıcı anlayışlı zaten..o da farkında...yine alacağım ondan bu sefer hk post ile tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

disputta gelen cevapta e yazıyor?
    bir cevap verilmiş olmalı.

cevap gelmedi, ben mi hata yaptim acaba ?

• bu sefer bende çattım çin postasına işimiz var bakalım ..

China Post Kullanmayın Arkadaşlar - Çok Yavaş

China Post Kullanmayın Arkadaşlar - Çok Yavaş

ustteki yie alınmıs digerınden hiç ses yok ustteki 2 gun sonra 1 ay oluyo ona dispute acacagım ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarigol45 -- 17 Ekim 2012; 21:37:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: China Merchant

China Post ile getirtmektense Hong Kong Post'u tercih ederim.Dediğinize katılıyorum.Fakat China Post kötü demek değil bu.Yavaş.Çünkü çok yoğun adamlar.

Singapore Post ise en iyisi.Her ürünü Singapore Post ile getiremiyorsunuz.Ama öyle bir seçeneğiniz varsa mutlaka seçmenizde fayda var.Benim her zaman kullandığım Singapore Post idir.Fakat ben hiç elektronik bir eşyayı Singapore Post ile getirtmedim.Daha çok evrak-fatura teslimatı için kullanıyorum.Özel müşterilerimede FedEx ile gönderim yapıyorum.

HongKong Post bence China Post dan daha hızlıdır.En azından 2-3 gün daha erken gelir düşüncesindeyim.HongKong menşeiili firmalardan alışveriş yaparsanız onlar genellikle HongKong Post kullanırlar.

entry - nick.

yarıldım

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: kerkenez78

kargonun teslim süresinin dolmasına 2 gün kala dispute açmıştım. 5 gün oldu bekliyorum. ne kadar bekleyeceğim paranın iade edilmesini veya yapmam gereken bişeyler var mı?? adama yazıyorum cevap bile vermiyo p......k !!!

Aliexpressden mi aldiniz

evet aliexpressten aldim. disputeden sonra cevap gelmedi..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

kargonun teslim süresinin dolmasına 2 gün kala dispute açmıştım. 5 gün oldu bekliyorum. ne kadar bekleyeceğim paranın iade edilmesini veya yapmam gereken bişeyler var mı?? adama yazıyorum cevap bile vermiyo p......k !!!

Aliexpressden mi aldiniz

evet aliexpressten aldim. disputeden sonra cevap gelmedi..

Disput açtıysan süre uzar, merak etme.
    aliexpresin en büyük özelliği geri ödemeyi olabildiğince geciktirir ama parasını kaptıranı duymadım şu ana kadar.

• Aliexpresten 8 eylülde verdiğim siparişi satıcı 10 eylülde postaya verdi.13 eylülde sistemde gözükmeye başladı.25 eylüle kadar postada hareket varken, 25 eylülden beri postada hareket yok.Satıcıya bugün mail attım.Satıcı istersen tekrar göndereyim dedi.Satıcının geri beslemesine baktığımda Türkiye'den bir sürü olumlu geri beslemeyi gördükten sonra öyle aldım.Ama 10 eylülden bu yana posta gelmedi.Daha önce dealextreme den bir sürü alış verişim olmuştu maksimum 15 günde gelmişti.Çin postası genelde böylemi yoksa bana mı denk geldi.Dispute açayım mı diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nvturboforce

Aliexpresten 8 eylülde verdiğim siparişi satıcı 10 eylülde postaya verdi.13 eylülde sistemde gözükmeye başladı.25 eylüle kadar postada hareket varken, 25 eylülden beri postada hareket yok.Satıcıya bugün mail attım.Satıcı istersen tekrar göndereyim dedi.Satıcının geri beslemesine baktığımda Türkiye'den bir sürü olumlu geri beslemeyi gördükten sonra öyle aldım.Ama 10 eylülden bu yana posta gelmedi.Daha önce dealextreme den bir sürü alış verişim olmuştu maksimum 15 günde gelmişti.Çin postası genelde böylemi yoksa bana mı denk geldi.Dispute açayım mı diye düşünüyorum.

adam takrar göndereyim demiş işte göndersin, ama singapur postla göndersin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.