Şimdi Ara

Chinese ler... Acaba yanlış mı yapıyoruz ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 70-80 gapında hb lerin çok güçlü oldugu kesindi bunu bilmeyen yok sanırım. Ama 90-100 gapında gerçekten bi hezimete uğradılar boş iş şu anda İlhan
  • Ben bu hybird işinden çok anlamam ama Bana kalırsa düzenli bi Hybird yaparsak Str ağırlıklı olan Sword , İnt Ağırlıklı olan İse Blade Kullanmalı.Str için neden sword derseniz Onun Mag. atağı yüksek olduğundan phy ile mag. atak birbirini dengelemiş olur gibime geliyor diğerindede öyle.tabi bu benim görüşüm :)

Not: Pure'den vazgeçmem
  • Bu konu uzaaaaaar gider.
    @WarriorAngel İyi bir konuya değindin,bu konudaki benim görüşüm bir charın hybrid olmamasıdır.ya full str ya da full int olmalı bence.
  • Okumadım Çok Uzun Yazmanın Anlamı Yok İlhan Ama Benim fikrrim Kısaca Şu Str Charlar İçin Weapon %60 İmbue %40 Etkisi Var Hybrd Olursa Tabiki %20lik Artış Olucak Kısaca Şu Hp'ye Kıyıp Hybrd Yapın Çunku Dengelicek Atack Ve Defansı
    Ama Şunu Soleyim İnt Charlarda Daha Etkili Strlerde %10 Sa İntlerde %20 Etkisi Var Dusuncem Bu
  • Ben sıfırdan çar açıyorum. Nuker olacak, Armor giyecek, 2 Str 1 Int şeklinde build etcem. Böyle bir çar sizce hangi Full Inte yatar? Bladerlara bile kafa tutmayı düşünüyorum açıkçası. Bir Blader ile aramda çok fazla can farkı olmayacak ve Armor giydiğim için Physical savunmam çok olacak. Kütür kütür çaktığım Nukelar da Bladerın danslarından daha çok can götürür diye düşünüyorum. Düşüncemde bir hata varsa uyarın lütfen. Şu an 6 levelim ve daha hiçbir şeye vermedim. Bir şey daha var, en büyük korkum MPden yana. Bu konuda da tecrübelerinize ihtiyacım var. Malumunuz 2 yıl önce bıraktım SROyu.
  • 5 Str 1 İnt Yada 7 İnt 1 Str
    Yada Silahın Ataklarına Gore Hesaplama Yapın Mesala 4/1 i Mag İse 4+1 Gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PiToN- -- 19 Haziran 2009; 21:33:15 >
  • Cevabı imbue.Mesela str agırlıklı bi bowa int verdigin zaman damage artar ama crit duser.Burda karar ı sen vercen ama ben hibritten yana degilim
  • Bizi Takanda Yok Boşa Yazıyoz Neyse Kimseye Birşey Soylemicem Madem Böyle
  • çok basit bi denklem bu str hybrid daha çok damage daha az critical değişen bişey yok
    bu charın bow olması dışında diğer seçenekler mantıksız çünkü str hybrid bow hızlı kasar diğerlerinin kasma hızları hemen hemen aynıdır pvp de ise iş iteme kalmış
  • Ya 3 kritik soru sorcam:
    1. Nuker bir çar Str ağırlıklı olursa El Yakmasının gücü azalır mı? Azalırsa ne kadar azalır?
    2. Nuker bir çar Str ağırlıklı olursa Nukelarının gücü azalır mı? Azalırsa ne kadar azalır?
    3. 2 Str 1 Int bir Nuker çar Nukelarına MP yetirebilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: husoman

Ya 3 kritik soru sorcam:
    1. Nuker bir çar Str ağırlıklı olursa El Yakmasının gücü azalır mı? Azalırsa ne kadar azalır?
    2. Nuker bir çar Str ağırlıklı olursa Nukelarının gücü azalır mı? Azalırsa ne kadar azalır?
    3. 2 Str 1 Int bir Nuker çar Nukelarına MP yetirebilir mi?

Str ağırlıklı nuker char olmaz...

Ama str ağırlıklı bir charda el yakma ve nuke gibi mag skillerin gücü int charlara göre baya azdır.
  • Tüh neyse o zaman Full Inte devam. Çok denemek istiyordum ama b..tan bir çar olmasından da korkuyorum. Sonuçta baya bir emek harcıyacağım bu çar için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

Şu çara bi bakın.. 80 level zamanı çekilmiş bi video.. itemler 10 degree ye editlenmiş.. fakat adam nuke atıyor ve elinde blade var.. str ağırlıklı hybrid büyük ihtimal..

VİEDODA GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE DEMEKKİ YANLIŞ YAPIYORUZ ADAM TAKIR TAKIR KESIO

• quote:

Orjinalden alıntı: cesurjojuq

quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

Şu çara bi bakın.. 80 level zamanı çekilmiş bi video.. itemler 10 degree ye editlenmiş.. fakat adam nuke atıyor ve elinde blade var.. str ağırlıklı hybrid büyük ihtimal..

VİEDODA GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE DEMEKKİ YANLIŞ YAPIYORUZ ADAM TAKIR TAKIR KESIO

İyi de o char bildiğimiz pure int nuker

• 3 Yıldır aynı charecter ile oynuyoruz (babam ile birlikte) . Ve biz yapılandırmamızı hybird olarak oluşturduk. Açıkçası hiçte pişman değiliz. Kasma olarak olsun , pvp de olsun her zaman kendi levelindeki pure charecterlere karşı üstün oldu, olmayada devam ediyor. 100 level olduğunda yapılandırma tam olarak 9 str /1 int şeklinde olucak. Protector giymeyi düşünüyorum. Sikiller 100 pacheon / 100 cold /100 fire şeklinde olucak.

Sadece şunu söylüyorum hybird yapılandırmalar her zaman bir adım öndedir.
  • Gerçekten Süper KonuAma bnm de Düşüncem str çarlara belirli aralıklarla intde basmak bakın ful int demiyorum çünkü criti azalıyor yine phy olcak ama crt vuruşuda str ye yakın olcak ve normal atak ları ise strden fazla olcak harika bir çar olcak

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.