Şimdi Ara

Chino Pantolon Almayı Düşünüyorum Hangi Marka Tavsiye Edersiniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tugrul6733

quote:

Orijinalden alıntı: wonderles

defactodan al ben geçen sene krem renk aldım solmadı internet sitesinde indirim vardı bi ara

hangi renkleri teri belli etmez ?

krem koyu gri renk olanlar teri belli etmez heralde benim pantolonlar öyle diz yapma olayı hemen hemen hepsinde olur
  • lcw nin ki dandik bu kesin makineye at çıksın beyazlıyor pantolon
  • quote:

quote:

quote:

defactodan al ben geçen sene krem renk aldım solmadı internet sitesinde indirim vardı bi ara

hangi renkleri teri belli etmez ?

krem koyu gri renk olanlar teri belli etmez heralde benim pantolonlar öyle diz yapma olayı hemen hemen hepsinde olur

koyu gri renklerde pek güzel değil ya böyle kıyafetlerle pek uydurulamıyor gibi geliyor bana bir tane dechinom vardı krem rengiydi herhalde bir kere geziyorduk arkadaşlarla la arkana noldu diyolardı hep nolmuş falan diyordum eve gittim bir baktım terlemiş hep çok utanmıştım öyle gezmişim sokakta

• dockers iyi mavi olur.Boyner'de limon company var ben ordan mavi bi pantolon aldım rengi solmadı iyi durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Perseus|

dockers iyi mavi olur.Boyner'de limon company var ben ordan mavi bi pantolon aldım rengi solmadı iyi durumda

zonguldakta yaşıyorum bir tane avm var zaten onda da docker yok boyner de yok büyük ihtimal mavi alacağım. u.s polo'lar nasıldır peki ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: |Perseus|

dockers iyi mavi olur.Boyner'de limon company var ben ordan mavi bi pantolon aldım rengi solmadı iyi durumda

zonguldakta yaşıyorum bir tane avm var zaten onda da docker yok boyner de yok büyük ihtimal mavi alacağım. u.s polo'lar nasıldır peki ?

polo'dan bir pantolon aldım genellikle iyi ama arka tarafı:üstüne oturduğumuz yerin rengi baya soldu beyazladı hem de baya bi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.