defactodan al ben geçen sene krem renk aldım solmadı internet sitesinde indirim vardı bi ara
hangi renkleri teri belli etmez ?
krem koyu gri renk olanlar teri belli etmez heralde benim pantolonlar öyle diz yapma olayı hemen hemen hepsinde olur
lcw nin ki dandik bu kesin makineye at çıksın beyazlıyor pantolon
quote:
Orijinalden alıntı: wonderles
quote:
Orijinalden alıntı: tugrul6733
quote:
Orijinalden alıntı: wonderles
defactodan al ben geçen sene krem renk aldım solmadı internet sitesinde indirim vardı bi ara
hangi renkleri teri belli etmez ?
krem koyu gri renk olanlar teri belli etmez heralde benim pantolonlar öyle diz yapma olayı hemen hemen hepsinde olur
koyu gri renklerde pek güzel değil ya böyle kıyafetlerle pek uydurulamıyor gibi geliyor bana bir tane dechinom vardı krem rengiydi herhalde bir kere geziyorduk arkadaşlarla la arkana noldu diyolardı hep nolmuş falan diyordum eve gittim bir baktım terlemiş hep çok utanmıştım öyle gezmişim sokakta
dockers iyi mavi olur.Boyner'de limon company var ben ordan mavi bi pantolon aldım rengi solmadı iyi durumda
quote:
Orijinalden alıntı: |Perseus|
dockers iyi mavi olur.Boyner'de limon company var ben ordan mavi bi pantolon aldım rengi solmadı iyi durumda
zonguldakta yaşıyorum bir tane avm var zaten onda da docker yok boyner de yok büyük ihtimal mavi alacağım. u.s polo'lar nasıldır peki ?
quote:
Orijinalden alıntı: tugrul6733
quote:
Orijinalden alıntı: |Perseus|
zonguldakta yaşıyorum bir tane avm var zaten onda da docker yok boyner de yok büyük ihtimal mavi alacağım. u.s polo'lar nasıldır peki ?
polo'dan bir pantolon aldım genellikle iyi ama arka tarafı:üstüne oturduğumuz yerin rengi baya soldu beyazladı hem de baya bi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme