Ucuz notebook almayı düşünen arkadaşlar mayıs ayı chip dergisi 1000$ altındaki notebook ları incelemeye almış , yeni notebook alacak arkadaşlar bu incelemelere göz atarsa faydalı olacağını düşünüyorum , aşağıda incelemediki toplam puanları yazdım , ayrıntılı bilgi isteyen arkadaşlara yardımı olabilirim. fiyat-puan lara çok dikkat , ucuz dediğimiz notebooklar 999$ lık notebooklardan daha performanslı Ben acer 2423 kullanıyorum
Ucuz notebook almayı düşünen arkadaşlar mayıs ayı chip dergisi 1000$ altındaki notebook ları incelemeye almış , yeni notebook alacak arkadaşlar bu incelemelere göz atarsa faydalı olacağını düşünüyorum , aşağıda incelemediki toplam puanları yazdım , ayrıntılı bilgi isteyen arkadaşlara yardımı olabilirim. fiyat-puan lara çok dikkat , ucuz dediğimiz notebooklar 999$ lık notebooklardan daha performanslı Ben acer 2423 kullanıyorum
bence de iyi olurdu , şu an piyasada 700$ civarında alınabilecek notebook sayısı oldukca arttı , incelemede gözükmeyen .
uygun fiyat notebook almak isteyenler bence fiyat/performans puanı en iyi alan acer 2423 düşünsün , gerçekten çok sessiz , hafif(2,3 kg) , performansı gayet iyi.
chıp arada ıyı yapıyo...
beyler inanmayın bu chip in araştırmalarına.tamamen reklama yönelik.bundan 5-6 ay öncede bir laptop karşılaştırması yapmışlardı .bazı arkadaşlar belki hatırlar.tam bir rezirlik.milleti kandırmaktan başka işleri yok.o karşılaştırmadan sonra dergi almayı bıraktım ya.piyasada tarafsız yayın yapan dergi yok......
sepantin her mesajında novabilgisyar geciyor yazmıssın cok bilgisayar aldım ama her mesajda da nova bilgisaayr yzılmaz ki reklama kacıyo baya
sepantin her mesajında novabilgisyar geciyor yazmıssın cok bilgisayar aldım ama her mesajda da nova bilgisaayr yzılmaz ki reklama kacıyo baya
quote:
Orjinalden alıntı: Su
Bence de Chip'in yaptığı araştırmalara güvenmeyin. Merak edip de dergiyi almayın, değmez.
Önceki pek çok incelemesi hep taraflıdır. Hatta bazen de komik oluyorlar, eskimiş hatta piyasada olmayan ürünleri birinci sıralara koyabiliyorlar.
chip tarafsız yayıncılık yapıyor bilmeden konuşma yani mümkünmü diyekim test yapıyorsun oraya bir sürü firma ürün gönderiyor eğer taraflı inceleme yapılsa o firmalar oraya test için ürün gönderirlermi
konuşma olsunda ne olursa olsun yok böyle bi şey ya
quote:
Orjinalden alıntı: zzzzz
bence chip türkiyede en çok satılan bir derginin yalan yanlış ürün incelemesi yapacağını sanmıyorum , mutlaka torpil geçtikleri marka ve ürünler olacaktır , ama büyütülecek kadar değildir. ben chip dergisinin ürün incelemelerine güveniyorum , hatalar eksiklikler olabilir, bu herkes için geçerlidir. bence tartışmamız gereken 1000$ altı notebook lardan performansı en iyi olan , fiyat/performansı en iyi olan ürünü tartışıp , yeni alacak arkadaşlara yardımcı olmak ,
evet en son post mantıklı olmuş, şimdi siz 1000 dolar altı laptoplarda chip dergisi neyi atlamış, yada neyi olduğundan fazla abartmış onu söyleyin de chip'in taraflılığını destekler argumanlarınız olsun elinizde. Hem biz de bilgilenmiş, laptop alacaklar olarak faydalanmış oluruz. (Yanlış anlamayın chip'e güvendiğim filan yok)