Şimdi Ara

chip top10 telefon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: scarface

Kardeşim kabul edin işte 6230 çok iyi ( ben aldım ya ondan ) ama gerçekten iyi telefon

Yaw ben başkasına bakmam Symbian millette zevk zedelemesi yapmış bende 6600 varken bi adam teklif ettiydi fakat spot mal olduğu için aklıma yatmadı 6230 u ilk gördüğüm an vuruldum cihaza hem küçük hemde 6600 da yartıpta yapamadığın video ve mp3 işini hakkı ile yapıyor sen bakma buradakilerin program filan dediğine hangi programı ne iş için kullanıyorsun desen MP' dinlom Video Çekom en babasıda DivX izlom der ama tel o kadar büyük ki onları yapması bile satmama engel teşkil etmedi tabe zuhahahaha

• 6230'a o para werilmes bence su anda.....

biraz daha duserse tercih edilebilir ama ciks herifler gibi en pahali telefondan istiyom diye gidip alanlarin tercihidir o telefon..

onu alcagima walaa p800 alirim bide memory stick oooh war mi daha baska yaf??
  • işte veririm diyorsun!! sen verirsin!!

ama isteyen 6230 a para verir verir.. bişi diyemeyiz..
  • bu arada step , o verdigin linkler çok yararlı , megagames i bilmiyodum süper, saol tekrar..
  • Sende Saol kardeş herzaman!
  • chip, mobillife,mobimag daha birkac dergi. cep telefonlarina puanlama veriyorlar. ancak okadar hata yapiyorlarki inanilmaz. mesela mobimag'in alcatel735 ile ilgili bir puanlamasi. bt yok diye arti puan vermisler. gprs var diye -puan vermisler baska bir telefona. bu dergilere guvenilmez.
  • bilmeyeni kandırıyolar işte. bi de 2 sayfada 1 reklam olması gıcık bişi
  • Boşverin arkadaşlar
    Bizim Forumlardan daha iyi bir inceleme sitesi var mı?
    On para etmez dergilerin pazarlama ve politik incelemelerine kanacak göz var mı bu forumdakiler de
    BENDE YOK!..
  • ya ama bide şöyle bişey var TELEFON olarak düşünücek olursak bence 6230 zaten şuan birinci sırada ama özellik derseniz elbette P900 ve orada TELEFON olarak değerlendirme yapılıyor.... Ha ama şuda var chip dergisindeki bi çok 1.lik parayla sağlanan birincilik
  • ben kesinlikle 6230a birincilik vermem.
    p900 TELEFON diye satılmıyormu??pda ama telefon da denir." 1.lik parayla sağlanan birincilik "olayına katılıyorum akreap
  • 6230 telefon gibi telefon hakikaten telefonun son teknolojisi derim ben telefon oalrak inceleme yapsa dergiler 1.sırada olur hakikaten ama eger sen PDA gibi olan tellerle inceleme yapıp onu birinci yaptıysan parayla olan bi birincilik dorudur..
  • +1
  • Negative ye katılıyorum ama unutmayalım ki bu değerlendirme yapılırken Chip dergisi P900 ü de değerlendirmeye katmış ve ikinci ilan etmiş Negative bunu da es geçmemek lazım, hatayı başta dergi yapınca burdakiler ne yapsın haklı olarak bişeyler diyorlar p900 diyen arakadaşlarada derginin yaptığı hata doğrultusunda aynen katılıyorum....
    Şu anada elimde chip dergisinin 100. sayısı elimde burdaki değerlendirmedede 6230 birinci ama ne hikmet ise sx1 86 puan almasına rağmen p900 ü 84 puanla altta resim vererek 2. ilan etmişler ardındanda 3. sıraya 6600 ı vermişler. 2. ve üçüncüye + ve - ler yazmışlar 6600 için + olarak güncel işletim sistemi ibaresi kullanılmış yine diğer bir artı ise video kaydı yapabilmesiymiş. diğer bir artısı ise ergonomi olmuş - bir değer yazmamışlar fiyat performansa ise kötü ibaresi eklenmiş.
    p900 + olarak geniş multimedya desteği demişler diğer bir artı ise sanki 6600 da yokmuş gibi genişletilebilir bellek ibaresi konmuş - olarak ise fiyatı gösterilmiş.
    Yani olay bundan ibaret yorum sizindir....

neyse s65 çıksın bu birincilik davaları bitecek gibi me geliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanciful -- 6/7/2004 17:48:06 >

• bu arada il 10 tam vereyim 100. sayıdan
    1. 88 puan 6230
    2. 86 puan sx1
    3. 84 puan p900
    4. 83 puan 6600
    5. 82 puan 7600
    6. 82 puan v600
    7. 81 puan 3660
    8. 81 puan 3650
    9. 81 puan t610
    10. 81 puan v520
  • Bu devirde dergi mi alinir be...

ama 6230 kullanirim 6600 kullanmam...

6230 cok karizma bi telefon.. kalas gibi degil.. ben lafimin arkasindayim!
  • fanciful, S65 i ence büyütme o kadar,
    o liste hep aynı kalır o çıksa bile bi oynama olmaz, parayı veren birinci olur,,
  • ya s65 çıkınca chip te birinci olacağı konusunda bir iddaam yok ama bizim aramızda baya bir sükse yapacak onu kasteddim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soulfly

Bu devirde dergi mi alinir be...

ama 6230 kullanirim 6600 kullanmam...

6230 cok karizma bi telefon.. kalas gibi degil.. ben lafimin arkasindayim!

Sana katılıyorum bende 6230 kullanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: fanciful

ya s65 çıkınca chip te birinci olacağı konusunda bir iddaam yok ama bizim aramızda baya bir sükse yapacak onu kasteddim.

yok ben zaten genel anlamda büyütme dedim ? çok ahım şahım bişi diil de onu belirtmek istedim,ama kaliteli tabiki..
  • 7610 falan da çıktı ya yine birinci olamaz siemens
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.