Şimdi Ara

CHİP VE LEVEL DERGİ ABONELİKLERİ 50 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.448
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

dergisepeti.com'dan 42 TL.ye 1 yıl abone olanlar ATLAS DERGİSİNİN 1 YIL ABONELİĞİNE verdiği hediyelerden

atlas tarih

dünya atlası 2012

veya

arkeo atlas

hediyelerinden birine de sahip olabiliyor mu? yani 42 TL.ye dergisepetinden abone olunmasında veriliyor mu?

abone olupta bu hediyelerden gönderilen oldu mu? veya hangi hediye daha avantajlı da abone olup alsak?
  • Arkadaşlar bu ay Level veya Chip dergisi alan kişilerden bir şey isteyebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByCqS

Arkadaşlar bu ay Level veya Chip dergisi alan kişilerden bir şey isteyebilir miyim?

Hocam ben Chip abonesiyim ama henüz Mayıs sayısı gelmedi. Geldiğinde yapabileceğim birşeyse yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ironeagle -- 2 Mayıs 2012; 17:42:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ironeagle

quote:

Arkadaşlar bu ay Level veya Chip dergisi alan kişilerden bir şey isteyebilir miyim?

Hocam ben Chip abonesiyim ama henüz Mayıs sayısı gelmedi. Geldiğinde yapabileceğim birşeyse yardımcı olabilirim.

Acaba geldiğinde World of Tanks bölümünün promo code'sini bana gönderebilir misin mesaj olarak sana zahmet olmazsa? Eğer sende World of Tanks ile uğraşmıyor isen.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ironeagle

quote:

Acaba geldiğinde World of Tanks bölümünün promo code'sini bana gönderebilir misin mesaj olarak sana zahmet olmazsa? Eğer sende World of Tanks ile uğraşmıyor isen.

Tamam hocam gelince göndereyim. İnşallah aklımda kalır.

• 1 senelik zaman kayması mı oldu? Yoksa geçen senenin mayıs sayısı hala ulaşmadı mı elinize?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoodooRush

1 senelik zaman kayması mı oldu? Yoksa geçen senenin mayıs sayısı hala ulaşmadı mı elinize?

Bu senenin tabii ki hocam.
  • Derginin yarısı reklam ... 150 sayfaysa 60sayfası reklam . 1 sayfasında tamamen tissot reklamı vs...
  • bende ğpc net abonesı olmustum 3. ay bugun geldi dergim

cidden su reklamlar biraz abartı dergilkerde
  • Arkadaşlar. CHIP veya LEVEL dergisine abone olan arkadaşlardan birşey isteyebilir miyim? Eğer dergileri geldiyse. Dergileri gelmeyenler de gelmedi şeklinde mesaj atarlarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eysio -- 4 Mayıs 2012; 17:42:44 >
  • benimki gelmedi. (level)
  • quote:

Orijinalden alıntı: matis01

benimki gelmedi. (level)

gelince pm olarak yollayabilir misin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.