Bildirim
Chipset değişimi ve Yenilenen Arıza
adidas TERREX ANYLANDER MID W Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8V8XYQ2
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
7-8 sene laptop kullandım 2-3 model, hiç birinde chipset arızası gibi donanımsal bir şey başıma gelmedi.Yaptırdığın yer garantiyse değişim yapılan parça muhtemeden garantili olmak zorundadır aynı parça sıkıntı verirse düzeltmeleri gerekir.Tekrar 6 ay sonra bozuluyor denmesi apayrı bir saçmalık bence..
Laptobu sağa sola kaldırıp atmazsanız öyle kolay kolay bozulacak bir chip değil.. -
Merhaba. Fan degisiminden sonra bilgisayarım açılmamaya başlamıştı. Chipset modeli SR17E. Bu degistirildikten sonra çözümün kalıcı olmadığıyla ilgili konular okudum internet üzerinde. O yuzden konu açma geregi duydum.quote:
Orijinalden alıntı: ApRa-
7-8 sene laptop kullandım 2-3 model, hiç birinde chipset arızası gibi donanımsal bir şey başıma gelmedi.Yaptırdığın yer garantiyse değişim yapılan parça muhtemeden garantili olmak zorundadır aynı parça sıkıntı verirse düzeltmeleri gerekir.Tekrar 6 ay sonra bozuluyor denmesi apayrı bir saçmalık bence..
Laptobu sağa sola kaldırıp atmazsanız öyle kolay kolay bozulacak bir chip değil.. -
Pcnin açılmaması için binlerce neden olabilir, fan değişirken başka biryer zarar görmüş olabilir, chipsetteyse arıza değiştikten sonra sorun olmayacaktır.Geçici çözüm diye bir şey duymadım hayatımda.quote:
Orijinalden alıntı: MBlack
Merhaba. Fan degisiminden sonra bilgisayarım açılmamaya başlamıştı. Chipset modeli SR17E. Bu degistirildikten sonra çözümün kalıcı olmadığıyla ilgili konular okudum internet üzerinde. O yuzden konu açma geregi duydum.
Alıntıları Göster -
Yapılan işleme bağlı. Chipset yenisiyle değiştirilirse ve iyi bir işçilikle yapılırsa sorun çıkma ihtimali azalır. Ama ısıtma yönteminde arızanın tekrarlama şansı çok yüksektir ve malesef birçok servis bu tekniği kullanıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X