Şimdi Ara

Cho'gath Oynayanlar Bakabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer

quote:

Orijinalden alıntı: %100

quote:

Orijinalden alıntı: NDS

topta full tank, midde full ap, junglede attack speed/tank kas

Dostum item build olarak mesela vazgeçilmez itemi var mı cho'gath ın? Ben hemen hemen her oyun rylai kasıyorum mesela.
    Bir de nasıl bir tarzda oynamak lazım. Top/jungle olunca zaten takımın tankı olacam bir nebze de middeyken mesela normal aplar gibi geride mi durmak lazım yoksa ultinin verdi hp vs. güvenip önlerde girilebilir mi?

@Arytomka
    @NeverLiveAlone
    Aynen almayı düşünüyorum baya araştırdım çok müthiş sanki farklı bi chample oynuyo gibisin

chogath vazgeçilmez itemi liandrydir bana göre. ilk liandry çıkarım

dostum pasifinden dolayı mı tercih ediyorsun? pasifi Q ile iyi olabilir. sanırım.

• ben full ultı stackleyip ap kasarım akarım hacı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum item build olarak mesela vazgeçilmez itemi var mı cho'gath ın? Ben hemen hemen her oyun rylai kasıyorum mesela.
    Bir de nasıl bir tarzda oynamak lazım. Top/jungle olunca zaten takımın tankı olacam bir nebze de middeyken mesela normal aplar gibi geride mi durmak lazım yoksa ultinin verdi hp vs. güvenip önlerde girilebilir mi?

@Arytomka
    @NeverLiveAlone
    Aynen almayı düşünüyorum baya araştırdım çok müthiş sanki farklı bi chample oynuyo gibisin

dostum pasifinden dolayı mı tercih ediyorsun? pasifi Q ile iyi olabilir. sanırım.

aynen q ile süper çalışıyor bir de düz vurduğunda da yakmaya devam ediyor E skilli olduğu için. rylai ile inanılmaz uyumlu tabi alırsan. ben almıyorum rylai cho'ya.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@Arytomka
    @NeverLiveAlone

aynen q ile süper çalışıyor bir de düz vurduğunda da yakmaya devam ediyor E skilli olduğu için. rylai ile inanılmaz uyumlu tabi alırsan. ben almıyorum rylai cho'ya.

bi dahaki oyunda deniyecem direk. Cidden çok iyi olur eğer Q iyi kullanılabilirse

• Midde de AP + Tank kasmalısın bence, diğer türlü late gamede Cho'nun tank özelliklerini kullanamazsın, ne kadar ayakta kalırsan o kadar çok kill alırsın , bu da büyük avantaj .
  • Roa roa roa 1000mana itemi rabadon lichbane yada ayakkabi
    Roalar 3tane 2sinin pasifi cop oluyo biliyom ama oyunsonu
    3.5kcan4kmana 900ap oluyo
    hem tankhem apc oluyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • topta karşıya yorick alındığı zaman alıyorum tam tank kasıyorum yinede dmg yeterli oluyor oyun sonlarında.
  • bence her türlü core item roa ama alternatifler e maxlarsan nashors tooth+wits end çok iyi gidiyor sprit visage de şart
  • Mid Cho'gath oynanmaz bence cho'gath dediğin tank kasar ultisiyle ölümsüz olur. Midde o 700 500 1000 damageyi rahat vurabilen bir sürü apc karakteri var. Onun için bence en iyi jungle döner cho'gath
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olympooos

Mid Cho'gath oynanmaz bence cho'gath dediğin tank kasar ultisiyle ölümsüz olur. Midde o 700 500 1000 damageyi rahat vurabilen bir sürü apc karakteri var. Onun için bence en iyi jungle döner cho'gath

dostum bir de şöyle düşün sadece kendin olarak değil de karşıdaki adam açısından bak. senin canın neredeyse onun 2 katı oluyor ve biraz bi atraksiyonda adam base atmak durumda kalıyor. Çünkü senin %50 canın kalmışken onun %20 kalıyor. Sadece apc olarak değil de karşı apcyi counterlamak olarak düşününce bence iyi mid oynanabilir cho'gath ile
  • %100 % kullanıcısına yanıt
    Oyundaki amaç senin lanedeki adamı yenip yenmemen değil, bi tf başladığında adc ve apc en yüksek hasarı verip tf yi kazanabilmektir bence. Tank bi cho'gath hasar veremedikten sonra sabaha kadar tank olsun tank vardır ryze gibidir hem tank hem hasar verir ama ben cho'gath de hem tank hem de gerçekten iyi bi hasar potansiyeli göremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olympooos

Oyundaki amaç senin lanedeki adamı yenip yenmemen değil, bi tf başladığında adc ve apc en yüksek hasarı verip tf yi kazanabilmektir bence. Tank bi cho'gath hasar veremedikten sonra sabaha kadar tank olsun tank vardır ryze gibidir hem tank hem hasar verir ama ben cho'gath de hem tank hem de gerçekten iyi bi hasar potansiyeli göremiyorum

Şimdi ben oyuna başlayalı çok olmadı. Hani yanlış birşey söylersem kusura bakma öncelikle. Dediğin doğru amaç tfde en yüksek hasarı vermek ve tf kazanmak. Yani dediğim gibi kasmış cho'gath qsu ile 700 civarı w si ile 550 falan vuruyor. ultisi zaten 1k true damage. e'si de çok iyi bu arada bence as kasılmışsa. neyse ulti hariç hepsi alana vuruyor skillerin. cooldownlar da düşüyor baya. ulti desen 36 sn falan oluyor. şimdi apc ler genelde kırılgan oluyor ama ultisi sayesinde cho'gath oyun sonu 3k ya yakın hp sahibi. yani normal apclerden daha uzun süre tutunuyor tflere. bu da daha fazla kill demek değil mi? Ayrıca şu da var lane de adamı yenersen kasamamış bir apc nasıl yüksek hasar verecek o da var. Yani hatalarım olabilir ama benim görüşüm bunlar yanlışlarımı düzeltin bence cho'gath mid olarak gayet kullanışlı bir champ.

• AP Cho'Gath bu denli imba iken Tank kasmak karaktere hakarettir.
  • anılarım depreşti be... cho gath ı keşfettiğimde bronz 5 de sürünen bir velettim. ne mi oldu? 27 win 5 lose. gümüş 2 ye kadar taşıdı beni. sonra tek-tük oynamaya başladım. sıkıldım da biraz.

cho gath ile agresif oynayacaksan w skill ini fullemelisin.
    ben pasif oynarım, farmıma bakarım, ulti stacklerim diyorsan e fullemelisin.
    mid oynuyorum, ap kasıcam diyorsan q.
    jungle oynuyorsan da e-w eşit git, q en son fulle.

item önerisinde bulunamam ama nasıl oynaman gerektiğini söyleyebilirim. cho gath hantal olduğu için lee sin, j4, nocturne gibi herolarla eary de kesinlikle trade girme. zararlı çıkarsın. solo top oynayacaksan renekton banla, ya da rica et banlasınlar, lane de duramazsın.

oyun sonu ulti son stackte ''sırtıma binmek isteyen var mı beyler?'' gibi şakalar yapmayı unutma. öptüm.
  • Normalden fazla skillshot istediği kanısındayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anarchy violence

anılarım depreşti be... cho gath ı keşfettiğimde bronz 5 de sürünen bir velettim. ne mi oldu? 27 win 5 lose. gümüş 2 ye kadar taşıdı beni. sonra tek-tük oynamaya başladım. sıkıldım da biraz.

item önerisinde bulunamam ama nasıl oynaman gerektiğini söyleyebilirim. cho gath hantal olduğu için lee sin, j4, nocturne gibi herolarla eary de kesinlikle trade girme. zararlı çıkarsın. solo top oynayacaksan renekton banla, ya da rica et banlasınlar, lane de duramazsın.

oyun sonu ulti son stackte ''sırtıma binmek isteyen var mı beyler?'' gibi şakalar yapmayı unutma. öptüm.

vay be ben diyorum bu heroda iş var. b5ten s2 süper

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anarchy violence

anılarım depreşti be... cho gath ı keşfettiğimde bronz 5 de sürünen bir velettim. ne mi oldu? 27 win 5 lose. gümüş 2 ye kadar taşıdı beni. sonra tek-tük oynamaya başladım. sıkıldım da biraz.

vay be ben diyorum bu heroda iş var. b5ten s2 süper

http://www.lolking.net/summoner/tr/734483#ranked-stats

dostum buradan cho gath rank stats larıma bakabilirsin.

edit:http://p1309.hizliresim.com/1f/h/srh6k.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anarchy violence -- 15 Eylül 2013; 22:24:17 >

• 3v3 ranked ve normal oyunlarda alırdım da 5v5 rankedda ilk defa bugün aldım ve jungle-mid premade yaptık (ben jungler). Gerçekten inanılmaz bir şampiyon damage ve tank potansiyeli çok fazla. 3/3 gidiyorum şu anda bakalım nereye kadar gidecek. Beni jungle'a yönlendirdi adc rolünden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mainim sayılır. Rod of ages alındığında ilah olur genelde. Hem can pasifi hem ap pasifi ile. Rylai kasarsan slowdan tadı yenilmez. Zaten ikisini kasınca hem tanky hem ap ağırlıklı oluyorsun. Al bide üstüne abyssal. Ulti true damage vurduğu için 1k yakın can götürüyor. Ultin geldikçe TF başlamayacağını hissettiğin an ultile ve Stack yap. Top, mid ve jungle dan başka yerde oynama. Top ve jungle için aynı build kas. Jungle'da tek fark Wits End al. O kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herlighét -- 15 Eylül 2013; 23:00:18 >
  • %100 % kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah benim de fazla bilgim yok kesinlikle öyledir demiyorum zaten ama senin dediğin low elolarda kesinlikle olabilir. Ama high elolarda hard focus yeyip eriyebilirsin bile benim kanaatimce. Lanede adam yenilmişse bile feedlemesin yeter zaten 13 cs=1 kill belki adamı yenmiş olabilirsin lanede ama adam senden çok daha fazla cs kasıp durumu eşitlemiş olabilir ve tf de daha useful olabilir.Benim düşüncem de bu ama şöyle de düşün earlyde karşı jungle kamp kurup seni kastırmayabilir. O zaman fazla tanky eşyalar kasamayabilirsin ve oyun lateye taşınmayabilir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.