Şimdi Ara

cho'gath ve mordekaiser skin tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pentakill morde mi almalımıyım yoksa lord mordemı hangısı daha ıyı sızce birde cho'gath legendary skinlerınden hangisini almalıyım veya ondan daha ıyı bir skini varmı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• Lord indirimde alacaksan kaçırma bence fakat bana sorarsan pentakill daha güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İconic

Lord indirimde alacaksan kaçırma bence fakat bana sorarsan pentakill daha güzel.

Lord indirimde biliyorumda penta daha güzel geldi banada indirimde oldugu için kararsız kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyymooonn

pentakill morde mi almalımıyım yoksa lord mordemı hangısı daha ıyı sızce birde cho'gath legendary skinlerınden hangisini almalıyım veya ondan daha ıyı bir skini varmı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Dostum Cho'gath'ın visual updatei var yakınlarda onu bekle bence. 2. olarak Mordenin güzel skin'i yok pek sanki.

Edit; Loch Ness Cho'gath legendarylerden daha iyi sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cranekill -- 24 Ekim 2012; 20:06:29 >
  • Chonun mavi bir skini var aklıma gelmedi ona bakabilirsin . Ulti stacklediğinde süper duruyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: KartalYorulmaz

Chonun mavi bir skini var aklıma gelmedi ona bakabilirsin . Ulti stacklediğinde süper duruyor .

Loch Nessten bahsediyosun galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cranekill

quote:

Orijinalden alıntı: KartalYorulmaz

Chonun mavi bir skini var aklıma gelmedi ona bakabilirsin . Ulti stacklediğinde süper duruyor .

Loch Nessten bahsediyosun galiba

Bilemem dostum adını bilmiyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Battlecast al keyfine bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mordenin indirimde olan skini bence gayet iyi.Cho için de Loch Ness al bence..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.