Şimdi Ara

Chopper Cruiser Custom Sahipleri (Marka veya cc sınırlaması yok.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmirde kurulmuş olan klübümüzün misyonu aşağıdadır. Genel amacımız bir geçiş türü olarak görülen C C C lerin hak ettikleri yeri almaları onlarlada uzun yolların gayet güzel konvoy halinde yapılabildiğini göstermektir.

DEĞERLİ ARKADAŞIM; BURASI CHOPPER, CUSTOM, CRUISER MOTOR SÜRÜCÜLERİNİN EN DOĞRU BİLGİYE ULAŞMALARI VE TOPLU SÜRÜŞ ETKİNLİKLERİNİ YAPABİLMELERİ İÇİN OLUŞTURULAN OLGUN, DOĞAL, DÜRÜST İNSANLARIN EŞİT OLARAK TOPLANDIKLARI YERDİR. MOTOR HACİM KISITLAMASI YOKTUR. TEK FELSEFEMİZ OLAN (( BİRLİKTELİĞİMİZ GÜCÜMÜZDÜR)) SLOGANI BİZLERİ SEVGİ VE SAYGIYLA BİRBİRİMİZE BAĞLAR.. SENİN DE KATILMAN BİRLİĞİMİZE GÜÇ VE GURUR VERECEK.SENİ BEKLİYORUZ. SAYGI VE SEVGİLERİMİZLE. TURKCHOPPER

http://www.turkchopper.com/chopper/

• Saygılar sevgiler başarılar ... spor kullanıcılarını almıyomusunuz
  • Türkiyede toplasanız 100 tane Chopper kullanıcısı varmıdır acaba?..
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkmanner

Saygılar sevgiler başarılar ... spor kullanıcılarını almıyomusunuz

saygılar sevgiler ve teşekkürler, hayır aramıza spor naked superspor enduro v.s. almıyoruz.

quote:

Orjinalden alıntı: 593922 ¤

Türkiyede toplasanız 100 tane Chopper kullanıcısı varmıdır acaba?..

Sadece izmirde honda shadow kawasaki harley suzuki ruhsata kayıtlı 1000 adet chopper var.

Grubumuz izmir içinde 45 etkin (artçılarımızla yaklaşık 80-90) üyeye sahiptir. Ocak ayında toplam 700 km yol yapmıştır.

Bunun yanında denizli örgütümüz bu hafta sonu faaliyete başlayacaktır.

Bunların yanında daha bir çok ilimizde örgütlenme çalışmaları devam etmektedir. ( Sizlerde böylesi bir grubun içinde yer almak veya şehir örgütlerini oluşturmak istersenizwww.turkchopper.com dan bizlere ulaşabilirsiniz). Unutulmaması gereken şey klübümüz bir internet klübü değildir.İnternet sitemiz sadece haberleşmek gezi video ve resimlerini yayınlamak için kullanılmaktadır). Diğer klüblerden farkımız her çarşamba toplanarak şehir içinde tur atmamızdır (kış şartları, yazın yakın ilçelere turlar düzenlenecektir çarşamba akşamları) herhangibir kafede değil izmir cumhuriyet meyadanında toplanmaktayız. Yaklaşık 50 km lik turlardan sonra isteyenlerle dinleneme ve sohbet anlamında biryerlerde oturuyoruz. 15 günde bir hafta sonları şehirler arası yol yapmaktayız. Yarın kuşadası gezimiz vardır.

Haziran Temmuz Ağustos ve Eylül aylarında 9 ar günlük akdeniz, karadeniz, yurtdışı, ürgüp adana antakya gezilerimiz olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttopchu -- 24 Şubat 2008; 3:40:49 >

• baya eğlenceli oluyodur ya imrendim valla size
  • Motor hacim kısıtlaması yoktur demişiniz ama yinede sorayım ; Benim motosikletim Kanuni Tiger 250 cc ... Üye olabiliyormuyum ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Minik_cooper

Motor hacim kısıtlaması yoktur demişiniz ama yinede sorayım ; Benim motosikletim Kanuni Tiger 250 cc ... Üye olabiliyormuyum ?

Evet olabilirsiniz. Biraz daha açıklama yapmak gerekirse

her iki tekerleğin hissettirdiği yaşam tarzı kültür haz beş aşağı beş yukarı aynıdır. O sebeple marka veya cc sınırlamamız yok. Şimdi diyebilirsinizki ee o zaman neden sade cruiser (custom chopper) motosikletlerden kuruldunuz? Bunun da cevabı aslında klüp misyonumuzun içinde gizli :

TOPLU SÜRÜŞ ETKİNLİKLERİNİ YAPABİLMELERİ İÇİN OLUŞTURULAN

her nekadar tüm 2 tekerlekli araçların yaşam tarzı konusunda benzerlikleri varsada ne yazık ki toplu bir sürüşte reaksiyonları farklıdır. Yani hızlanmaları frenlemeleri sürüş tarzları sürüş hızları ve sürüş parkurları. Amacımız olan toplu sürüşlerde konvoylarımızn arasına farklı tipte motosikletler girerse bu tüm konvoyun sağlıklı sürüşünü etkileyecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ruge

baya eğlenceli oluyodur ya imrendim valla size

evet sahidende eğlenceli oluyor. Tek gidiş tek geliş yollarda arkamızdaki trafiğe yol vermek için tekli sürüşe geçtiğimizde bile bizleri sollamayıp arkadan seyredenler mi, konvoyun arasına girip resim çekenler mi (aslında bu son derece tehlikeli) park ettiğimizde veya bir yerde soluklanmak için oturduğumuzda toplanan kalabalığın verdiği pozitif enerjiyi hissetmek mi.

Açıkcası 20 25 motosikletden oluşan konvoyda hem yol yapmak hemde izlemesi çok eğlenceli umarım imkanı olan herkes bir gün bu tadı yaşayabilir.
  • İzmir'de iken bizimde bir grubumuz vardı. Sanırım Ortak arkadaslarımız mutlaka vardır. Acıkcası keşke orada olsaydım derdirttiniz tekrar. Umarım amacınız hedefini bulur. Basarılar diliyorum.
  • ah bzm antalya. olsa n iyi olurdu..
  • benimde yaşım gelse ilk yapıcağım böyle bir gruba katılmak olucka
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeNgİzHaN.

ah bzm antalya. olsa n iyi olurdu..

Antalya'da da bu tip aktiviteler mevcut. Biz en son konvoyumuzu 75 - 80 motor gibi bir rakamla yaptık. Ama sınıf ayrımı yoktu tabi. Cruiser,racing,enduro hepsi bir arada :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Minik_cooper

quote:

Orjinalden alıntı: CeNgİzHaN.

ah bzm antalya. olsa n iyi olurdu..

Antalya'da da bu tip aktiviteler mevcut. Biz en son konvoyumuzu 75 - 80 motor gibi bir rakamla yaptık. Ama sınıf ayrımı yoktu tabi. Cruiser,racing,enduro hepsi bir arada :D

benim nie haberim yok yahu otobus_alemi_antalya@hotmail.com haberim olsun lütfen..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ttopchu

quote:

Sadece izmirde honda shadow kawasaki harley suzuki ruhsata kayıtlı 1000 adet chopper var.

Birşeyi yapacaksanız, önce neyi hedeflediniğizi ve kapsadığınız konuları tam olarak öğrenmelisiniz.

Chopper
    , el yapımı kişiye özel motorlara verilen isimdir!
    Sizin bahsettikleriniz Chopper değil, cruiser'dır.

Ben bu yüzden "Türkiyede toplasanız 100 tane Chopper kullanıcısı varmıdır acaba?.." dedim.

Kolay gelsin...

• quote:

quote:

quote:

Birşeyi yapacaksanız, önce neyi hedeflediniğizi ve kapsadığınız konuları tam olarak öğrenmelisiniz.

Chopper
    , el yapımı kişiye özel motorlara verilen isimdir!
    Sizin bahsettikleriniz Chopper değil, cruiser'dır.

Ben bu yüzden "Türkiyede toplasanız 100 tane Chopper kullanıcısı varmıdır acaba?.." dedim.

Kolay gelsin...

öncelikle yazımın bir yerimnden alarak chopper ın anlamını bana öğretmişsiniz peki diğer yerlerde bas bas yazdığım chopper cruiser custom ları neden görmüyorsunuz? Hedefimizde isteklerimizde misyonumuzda açıktır ortadadır. Siz neden rahatsız oldunuz bunu anlayabilmiş değilim.

Ülkemizde ne yazık ki chopper bulamazsınız son zamanlarda istanbulda açılan TT custom chopper da tam anlamıyla chopper yapamamaktadır. Çoğunlukla yurt dışında kutular halinde alınmakta ve burda montaşı yapılmaktadır. Yaptıkları bir kaç adet chopper olsada genel anlamıyla hepsi değildir. Ayrıca mevzuatlarımızdan dolayı ben garajımda chopper yaptım hadi gezeyim derseniz bu sefer ruhsat alamazsınız ha illa alacam derseniz 1 kaç yılınız, yaklaşık 10 cruiser paranız ve aynı tipte ürettiğiniz bir kaç chopper gerekir. (Uyumluluk belgesi, çarpışma testleri v.s.)

Ha genel anlamda her nekadar çevir kazı yanmasın yaptığınız ortada olsada ben gene cevap verme gereği duydum saygılarımla.

• quote:

öncelikle yazımın bir yerimnden alarak chopper ın anlamını bana öğretmişsiniz peki diğer yerlerde bas bas yazdığım chopper cruiser custom ları neden görmüyorsunuz? Hedefimizde isteklerimizde misyonumuzda açıktır ortadadır. Siz neden rahatsız oldunuz bunu anlayabilmiş değilim.

Ülkemizde ne yazık ki chopper bulamazsınız son zamanlarda istanbulda açılan TT custom chopper da tam anlamıyla chopper yapamamaktadır. Çoğunlukla yurt dışında kutular halinde alınmakta ve burda montaşı yapılmaktadır. Yaptıkları bir kaç adet chopper olsada genel anlamıyla hepsi değildir. Ayrıca mevzuatlarımızdan dolayı ben garajımda chopper yaptım hadi gezeyim derseniz bu sefer ruhsat alamazsınız ha illa alacam derseniz 1 kaç yılınız, yaklaşık 10 cruiser paranız ve aynı tipte ürettiğiniz bir kaç chopper gerekir. (Uyumluluk belgesi, çarpışma testleri v.s.)

Ha genel anlamda her nekadar çevir kazı yanmasın yaptığınız ortada olsada ben gene cevap verme gereği duydum saygılarımla.

Herşeyden önce okumayı öğrenelim derim.

İlk cümlem neymiş? "Türkiyede toplasanız 100 chopper kullanıcısı varmı acaba?" demişim değil mi?
    Ciddi anlamda merak etmiş sormuşum. Hani sizin klubünüz varmış ya, belki bilirsiniz..

Siz ne yapmışsınız? "Sadece izmirde ruhsata kayıtlı 1000 tane chopper var" gibi buram buram cehalet fışkıran bir cümleyle aklınızca cevap vermişsiniz! Keza benim yaklaşımımı ukalalık olarak falan görmüş olmalısınızki köşeye sıkışmış kedi gibi saldırmışsınız ancak "keskin sirke kübüne zarar" misali dahada rezil olmuşsunuz. Şimdi burada Chopper ve TT'i falan açıklamaya çalışıyorsunuz? Kaz kimin, çeviren kim bence tekrar düşünün.

Chopper sahiplerine geri döneceksek, 2 sokak ötemizdeki bir ustamızın kendisine ait bir chopperı olduğunu belirtmek isterim! El yapımı!! Ek olarak, bir Dragstar kullanıcısı olarak desteklediğim bir oluşumda böyle saygısız insanları göreceksem varsın hiç olmasın... Adam gibi birşey soruluyorsa, adam gibi cevap vermeyi deneyin! Bilmiyorsanız, susunki adam sansınlar!

• quote:

Chopper sahiplerine geri döneceksek, 2 sokak ötemizdeki bir ustamızın kendisine ait bir chopperı olduğunu belirtmek isterim! El yapımı!! Ek olarak, bir Dragstar kullanıcısı olarak desteklediğim bir oluşumda böyle saygısız insanları göreceksem varsın hiç olmasın... Adam gibi birşey soruluyorsa, adam gibi cevap vermeyi deneyin! Bilmiyorsanız, susunki adam sansınlar!

öncelikle sizde lütfen doğru olarak okuyunuz ben chopperların ruhsat sorunundan bahsettim yoksa her motosiklet sevdalısı ustanın yaptığı veya topladığı chopper vardır fakat ruhsatsızdır. (extreme durumlar hariç)

kimin saygısız olduğu verilen cevaplarda aşikardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.