O yüzden mi adamı engellemek için bir sürü yol arıyorlar 🤓 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🔥CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olacak İmamoğlu meydan okudu; 'Senden korkmuyorum Erdoğan..' (29. sayfa)
🔥CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olacak İmamoğlu meydan okudu; "Senden korkmuyorum Erdoğan.."
(En Son Oy Tarihi: 9.3.2025)
-
-
- İmamoğlu Cumhurbaşkanlığı adaylığı kampanyası için ilk mitingini İzmir'de verdi ve Erdoğan'a sert açıklamalarda bulundu;
"Bir yere kadar kaçabilirsin ama kurtulamassın. Sanıyorki ben sineceğim..Bu Ramazan gününde şunu söylüyorum; Erdoğan sana kötü bir haberim var, vallahide,billahide, tallahide rüyalarından çıkmayacağım..Kormayacağım, sinmeyeceğim.."
"Size söz veriyorum; Bize yenilgiyi öğretemeyeceksin...4 kere yaşattığım gibi 5. ve son yenilgiyi tadacak, evine gideceksin."
-
- CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olacak olan İmamoğlu, kendi internet sayfası profilinde eğitim geçmişi bilgisinde güncelleştirme yaptı.
-
Ekmeleddin niye yok? Bu kadar güçlü bir adayı görmezden gelemeyiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sahibine layık bir kuçu kuçu olmak için can atan yığınla işgüzar var ülkede. İmamoğlu engellenmek istenirse malum şahsın ağzından çıkacak tek kelime yeterli olur. Ama bunlar toplum mühendisliğinin kitabını yazmış adamlar. Ülke yönetmeye kafaları basmaz ama iş milletten oy toplamaya geldimi zehir gibi çalışırlar.
Valla benim düşünceme göre 2023 seçimleri ile birlikte Türkiyede seçimle iktidar değiştirme dönemi kapanmıştır. Bundan sonra yapılacak seçimler sadece iktidara meşruiyet kazandırmak için yapılacak.
Bakın binlerce yandaş işadamı, gazeteci, trol ordusu... Atatürke karşı işlenen suçlar, cumhuriyete meydan okumalar, anayasayı, kanunları, mahkemeleri tanımamalar... Yandaş işadamı ormanı kesip otel dikiyor. Mahkeme yıkımına karar veriyor ama yandaşlar kanundan güçlü, mahkeme kararını takan yok. Bu herifler bu suçları işlerken hiç düşünmez mi ileride iktidar değişirse ne halt yeriz diye. Ama hiçbirinin en ufak bir endişesi yok. Furkan büllükbaşının işlediği suçlar 30 sene önce idamına sebep olurdu. Ama herif o kadar rahat suç işlemeye devam ediyor ki. Yandaşların kendilerinden bu kadar emin olması beni en çok korkutan şey.
-
- CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı İmamoğlu Adana mitinginde yine Erdoğan'a meydan okudu;
"Benden kim korkar biliyor musunuz? Bu millete yanlış yapan benden korksun."
"Sana yenilmeyeceğiz! Ne yapsanız nafile, o sandık gelecek ve millet seni evine gönderecek"
"Cesaretiniz varsa çıkın karşımıza, cesaretin varsa milletin iradesi karar versin. Kuralım sandığı, bakalım millet ne diyor... Hodri meydan!"
"Sloganımız 'Cumhuriyet Halk Partisi başaracak, Türkiye kazanacak' olacak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X