Köpekler oldukca tehlikeli o yüzden köpeklerin sokaklardan yok olmasını istiyorum ve bu son derece normal.. Köpekten korkmam böyle bir fobim yok birinin bir seye karsı olması icin mutlaka kisisel bir rahatsızlıgının olması gerektigi sacma inanısı da bizim milletimizde ziyadesiyle mevcut.. Benim kisisel olarak köpek saldırısıyla karsılasma olasılıgım oldukca düsük yani.. Kendi arabamla dolasıyorum, bir yerlere gece sokaklardan yürüyerek gitme mecburiyetinde degilim yani beni kisisel olarak o kadar da rahatsız eden bir sey yok ancak yasadıgım ülkenin bir copluk ülkesine benzemesini dogru bulmuyorum.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Temmuz 2024; 18:59:26 > |
CHP'NİN SOKAK KÖPEKLERİ ÜZERİNDEN PLANI. (2. sayfa)
-
-
Derdin sadece sokak köpekleri değil, biliyorsun. Yani argümanın sokaklarda istemiyor olmamalı. Tekrar dene.
Ek olarak sen sokakta kedi de istemiyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 22 Temmuz 2024; 18:52:17 > -
Evet sokak köpeklerini savunan kisilere karsıyım fakat bu karsıtlık anlasılabilir sey cünkü sokakta tehlike yaratan yaratıkları, bu köpeklerden zarar gören insanlar olmasına rağmen inatla savunuyorlar.. Bunlar bu ülkeyi geri bırakan, bu ülkede cıkıntı ve parazit olan tipler.. Bu tarz insanların da aynen sokak köpekleri gibi bu ülkede yasamasını sahsen istemiyorum.. Bu sekil düsünen ve davranan tipleri toplumun paraziti olarak görüyorum diyebiliriz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Temmuz 2024; 18:53:59 > -
Bak hala sokak köpekleri argümanını kullanıyorsun. Bunu bırak, tekrar dene.
-
Baska hangi argumani kullanmamiz gerekir? Mesele sokak kopekleri ve bunlari savunan cikarci gruplar..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesela bunlar gibi olabilir.
-
Bunlarda yanlıs olan ne var ki? Bunlar gercekler.. Gercekler neden seni rahatsız ediyor?
-
Senin derdinin aslında ne olduğunu gösteriyor bunlar. Başka bir şey değil. Tekrar dene.
-
Sokak kedileriyle ilgili düsüncelerimi de kastediyorsun sanırım evet sokakta kedi de olmamalı.. Kedileri mesajda da belirttigim gibi oldukca severim cünkü cok kücük yaslarda hayvanlardan korkmamam icin özellikle kedi sevmem sağlandı fakat sokakta olmaz..
-
normalde politik konulara yazmam ama hayvansever olarak bir bilgi ekliyim size :
bütce yok değil ne kadar bütce lazımmış hiç artastırdınız mı ? ben söyliyim komnisyonda söylendi 20 milyon dolar (2.5 mil köpek için sadece ) Türkiye Cumhuriyetinin büyüklüğü bu parayı hayli hayli öder , eyer bu ülkenin hayvanlarını koruyacak bu kadar bile parası kalmadı yada ayrımak istemiyor ise o zaman ekonomi konusmamız gerekir...
bu arada it diye tabir ettiğiniz köpek sayısıda 2.5 mil civarı devlet rakamları oda komisyonda konusuldu
bir de bu cümleniz var "Yani onları öldürerek onlardan bir sey almıs olmuyorsun.. " Alıyorsun haddin olmadan Rabbimin onada verdiği canını alıyorsun konunun bir de bu dini kısmı var
küçük bir kaç bilgi eklemek istedim o kadar...
-
20 Milyon Dolar ineklere yatirilsa ulkede et ve sut fiyatlari duser.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben metafizik varliklara inanmam cunku materyalistim bu olaya dini bir bakisla yaklasmam fakat islama inansaydim sahih hadislere de inanirdim ve ayrica islam ummetinin kopeklere bakisini da benimserdim ve daha da fazla kopek karsiti olurdum.. Hem islam ummeti yani Turkler disinda kalan muslumanlar hem de sahih hadisler kopege karsidir ne kuranda kopek sevin cennete girin diyor ne de ummet kopek seviyor ne de hadislerde kopek sevin cennete girin diyor.. din soslu kopek severlik son zamanlarda ortaya cikan bir Turkish islam yorum garabetidir..
Yazdigim seyi yanlis anlamissiniz butce ayrilmaz demedim kendi gorusume gore ayirmaya gerek yoktur dedim sonucta o itlerin bakim paralari hepimizin cebinden cikacak vergilerimizle hic bir faydasi olmayan canlilari neden barinaklarda besleyelim birileri vergilerimizi cukkalasin diye mi bunu kabul edelim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 23 Temmuz 2024; 0:38:15 >
Neredeyse 700 milyon türk lirası.Üstelik benim çocuğumu,eşimi,beni dahi canımdan etme riskiyle birlikte sokak köpekleri free takılsın diye 700 milyon türk lirası demek ki hiçbir şey.
Ne hayvanı korumasından bahsediyorsun? İNSAN'ı koruyamıyor ne sokak köpeği alo? Salatalıktan cacık olur bu ülkeden bir cacık olmaz.
tek bilinen şey oda chpe herşeye karşı iktidar uyutulmasın dese chp uyutulsun diye eylem yapardı.
-
Kendi cebinden cıkmıyor ya o yüzden 20 milyon dolar kücük para tabii.. Kendisinin olmayan parayı verin verin canım ne olacak ki, 20 milyon dolarcık der.. Hayatında hic 100000 doları bir arada gördü mü acaba hahaha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 23 Temmuz 2024; 8:42:34 > -
ABD de bircok Inek yok ediliyor. Bill Gates küresel isinmaya karsi ineklerin yaydigi metan gazini azaltmak icin onlari yok etmek gerektigini belirtmekten ve buna göre yasalarin düzenlenmesinden geri kalinmiyor. Üstelik Inekler et ve sütü ile yararli hayvanlarken, bizde sokak köpekleri icin 20 Milyon Dolar paradan söz ediliyor. Bu romantizm zararlidir, bu ülkede bircok insan ac geziyor. Et ve Süt pahali, büyükbas hayvan sayisi az. Avustralyada kanguru sayilari azaltildi, bircok Avrupa ülkesinde güvercinlerin sayisini dilediklerinde azaltirken kimsede para toplayalim yasatalim demiyor. Ülkece bir akil tutulmasi yasiyoruz.
-
Milleti fisekleyen bu CHP DEM ve TIP yoksa hayvancıların sayısı birkac milyonu gecmez
-
ABSURT HUMORyoutube#doğalgaz müjdesi: Abdurrahman Uzun 2023'te Doğalgaz Bedava #cemalenginyurt #abdurrahmanuzunhttps://www.youtube.com/shorts/15T9TiXsX8c
-
gaz romanyadan geliyor onu unutmuşsun bro.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X