Şimdi Ara

CHP ve MHP sadece internette önde gercekte AKP (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
3
Favori
3.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gokhans19

quote:

Orijinalden alıntı: mako3e

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erkurt02

Akpnin hangi başarısı varmış acaba

Bu kadar yalan söyleyip, bu kadar çalıp, halkı bu kadar sömürüp hala bu kadar yalanma başarısı var. Ha gerçi bu akpnin başarısı değil halkın .................. neyse ben bişey demiyorum. Allahın adaleti elbet birgün sizide tartıya koyacak.

Beyler Hırsız diyorsunuz ama kimse mahkemede suçlu bulunmadı. Ispatınız varsa buyrun mahkemeye

Bol konuşup iftira atmayın vebaldir

Nerde yaşıyosun sen?

Hakimlerin hepsi değiştirilip yerine akpliler yerleştirildi. Hırsızlık kanıtlarını ortaya çıkaran polislerin hepsi cezaevinde yatıyor şuan. Ayrıca mahkeme kararı hükümete işlemiyor. Uygulamaya çalışanı ya hapse atıyolar ya başka yere sürüyolar davayıda kapatıyolar. Adamlar koskoca mahmeke kararına rağmen Atatürk orman çiftliğini kesip 75 milyonun önünde kaçak olarak saray diktiler.

Siz bunlar olurken nerdeydiniz yahu ölüm uykusunamı yatmıştınız. 17 ve 25 aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonundandamı bihabersin. Nerde yaşıyosunuz siz ya. Ayda kolonide falanmı. Adamlar donumuza kadar soydu tapeler havada uçuştu sen dünyaya yeni gelmiş bebek gibi davranıyorsun.

Ağır ol bakalım.

Mahkemede istediniz sonuç çıkmayınca hakimler ak partili oluyor öyle mi? Çok komik

Paralel hakimlerin Kurduğu tuzak bozuldu dersek ne olacak? O zaman diğer hakimler paralel di.

Paralel yapı, polisi, savcısı ve hakimi ile bir operasyon yapıyor ama buna inanmıyorsunuz. Yerlerine tarafsız hakimler gelip adalet yerine gelince aowww

Muhahahahaha

Nerde yaşıyosun sen ya hangi dünyadasın şuan Ciddi ciddi akp bu kafaya kaldıysa düşüşü yakındır. Adamın dediğine bak ya gülmekten ölecem lan

Kahkaha atmaların cevap verememenin ezikliğini örtmüyor :)

He öyle he he öyle öyle.

Git bi elini yüzünü yıka ayıl bak akp ne haltlar yemiş sonra gel özürünü dilersin kardeşim. Şu at gözlüklerini taktığın sürece bilale anlatır gibide anlatsam anlamayacaksın hiçbirşeyi. Git bi elini yüzünü yıka kendine gel hadi.

Bu ülkede birileri bir şey karıştırıyorsa o da muhalefettir.

Onlarda her seçim gereken ayarı alıyor her seçimde :)

Seçim Akşamı buzlu suyla yüzünü yıka anca kendine gelirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mako3e kullanıcısına yanıt
    Biz ispatladık belgeleri koyduk.Kanıtlaması gereken sizsiniz.Saatte mi montajdı? Para kasaları? Ayakkabı kutusu? Milyonluk evler?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

Biz ispatladık belgeleri koyduk.Kanıtlaması gereken sizsiniz.Saatte mi montajdı? Para kasaları? Ayakkabı kutusu? Milyonluk evler?

Zengin düşmanımısınız arkadaş siz. Para makinesi olan dünya kadar zengin var. Hepsi dolandırıcımı?

Mahkeme yapıldı suç yok. Siz Hakimlik yapacağınıza düzenlenen komployu görün artık. Kör olmayın bu kadar

Şişli diye bir yer kokusu vandan duyuluyor. Daha Şişli'yi yönetemeyen Kalkıp iktidar olsa ülke resmen 2001 gibi iflas eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: elektro_gadget

Zaten bir akpliden aklı başında bir cevap beklemiyordum. Milletimiz feraset sahibi olduğu için değil senin gibi cahil olduğu için kanmadı. Evet cahil olduğun gibi yalancısın da, sen ne elektronikten anlarsın ne de bilimden. Bunları çok rahat söylüyorum çünkü kapı gibi delile değil bir hırsızın sözüne itibar ediyorsunuz.

Buyur sayın elektronik mühendisi bey. Tayyibin hırsız olduğunu belgeleyen ses kaydının canlı analizi. Ses frekansına, arka plan gürültüsüne bakabilirsin. Tabi sen bunları benden daha iyi bilirsin koskoca mühendissin sonuçta. Yetmezse söyle ayrıntılı pdf raporunu da atarım. İstersen başka uzmanların görüşlerini de koyarım sorun değil.

https://www.youtube.com/watch?v=m2zb-liWGLU

Ses kayıtları gerçek diyorsun yani
    Yanında olsan bu kadar emin olmazsın ama bizim muhalefet böyle.

O ses kayıtları gerçekse foruma yazana kadar git mahkeme orada. Ver mahkemeye ??

HEPSİ BAKAN OĞLU BAKAN.Başka ne olayları var söylesene? Koç'un evinde vardır anca o da 1 tane falan.Burada 6 tane var.

Mahkeme falan yapılmadı.Göndermediniz mahkemeye gönderseydiniz de görseydik? Ama güvenmiyoruz mahkemeye dediniz unutttum :((

Ne kokusu? Şişli en güzel semtlerinden biri İstanbul'un.Beşiktaş ve Kadıköy gibi.Bakırköy gibi.Leş yerler görmek istiyorsan Esenler Esenyurt Bağcılar falan yazman lazım.Oralara girsen sağ çıkamazsın amak

Mahkemeye verse o adamı yaşatırlar mı bu ülkede? Ailesini bile taciz ederler durmadan.Hem hangi mahkemeye gidicek söylesene.Hakim o adamı haklı bulsa kendisi de işinden olacak.Oradan oraya sürecekler.Siz nerede yaşıyorsunuz merak ettim Türkiye olmadığı kesin.

• quote:

HEPSİ BAKAN OĞLU BAKAN.Başka ne olayları var söylesene? Koç'un evinde vardır anca o da 1 tane falan.Burada 6 tane var.

Mahkeme falan yapılmadı.Göndermediniz mahkemeye gönderseydiniz de görseydik? Ama güvenmiyoruz mahkemeye dediniz unutttum :((

Ne kokusu? Şişli en güzel semtlerinden biri İstanbul'un.Beşiktaş ve Kadıköy gibi.Bakırköy gibi.Leş yerler görmek istiyorsan Esenler Esenyurt Bağcılar falan yazman lazım.Oralara girsen sağ çıkamazsın amak

Nasılda Safa yatıyorsun :))

Şişli'den gelen koku başka koku

Sarıgül kokusu

Çok pis bir koku. Itiraf edenler yine CHP li yardımcıları

• quote:

Mahkemeye verse o adamı yaşatırlar mı bu ülkede? Ailesini bile taciz ederler durmadan.Hem hangi mahkemeye gidicek söylesene.Hakim o adamı haklı bulsa kendisi de işinden olacak.Oradan oraya sürecekler.Siz nerede yaşıyorsunuz merak ettim Türkiye olmadığı kesin.

Boş konuşuyorsun otur Sıfır

Mahkemelere gidemeyişinizin asıl sebebi internet dunyasında dezonformasyon yapmak daha kolay

Hadi sen gidemedin mahkemeye. CHP li vekil gitsin?

Kemal gitsin?

Niye gidemiyorlar?

Millet Görüyor ama siz görmüyorsunuz gerçekleri bu kadar basit

• quote:

quote:

quote:

quote:

Akpnin hangi başarısı varmış acaba

Ak partinin Yaptıklarını görmemek için kör olmak Lazım.

Hangisini sayayım? Sen seç

Say bakalım bende sayacağım ekonomi için ne yaptı akp 12 yılda ?

Ekonomiyi devraldığında bir enkaz devraldı.

İmf den para dilenen bir ülke değiliz.

En ufak döviz kuru oynamasında bütün esnaf batmıyor.

Muhalif insanlar bile ekonomi konusunda takdir ediyor yuh yani. Yiğit bulut gibi muhalif biri bile gerçekleri gördü ve saf değiştirdi.

Üniversitelerde harç kalktı
    Okullarda bedava kitap tablet dağıtıldı
    Hastanelerde bedava tedavi oluyorsun
    Zaten önceden hastane yok tu ya
    Duble yollar destan oldu. Yol demek Pahalı yatırım demek
    Devlet memuru olmak artık popüler oldu. Pazarda limon satan ÖĞRETMEN kalmadı
    Türkiye'nin her yerinden milyarlarca Dolarlık yatırımlar Yapılıyor

Barajlar yapıldı Yapılıyor

Marmaray yapıldı Yapılıyor
    Yerli silah Üretiminde çağ atladık
    Asker vesayeti bitirdik artık darbe Dönemleri geride kaldı
    Kamuda kanayan yara olan başörtüsüne serbestlik geldi
    Insanların alım gücü Yükseldi
    Ekonomiye olan güvenden dolayı esnaf ve kobiler düşük faizle kredi Alıp yatırım yapar oldu
    Ihracat Rekorları kırdık
    Ülke Savaş'a girecek olsa borsa etkilenmeyecek kadar sağlam oldu
    Hızlı tren den tut THY nin dünya markası Olmasına kadar süper işler yapıldı
    Daha neler neler bunlar ilk aklıma gelenler. Eğer google kullansam 100 sayfa çıkar

Bu yazına daha okurken kendi içimde cevap verdim fakat sana burada tek tek belgeli şekilde açıklama yapmak istemiyorum. Çünkü bir yere varamayız biliyorum. En basidi atanamayan öğretmen sayısını bir araştır istersen. Bakanlardan birinin atanamayan öğretmenlerle ilgili çarpıcı bir sözü vardı onuda bir oku. Sözde aldatılan AKP, KPSS sınavlarında cemaatin etkinliğini kanıtlama peşinde. Halbuki o sınavlarda neler döndüğünü bildiklerine adım gibi eminim. Kulaktan dolma laflarla gelmeyelim lütfen

• He he mahkemeye vericem onlarda tayyibi hapse atacaklar! Yahu operasyon yapan polisler savcılar hepsi görevden alındı, sürgün edildi. Hangi hakim bunların yolsuzluk yaptığına dair karar verebilir. Kaçak saray için mahkeme durdurma kararı verdi de ne oldu? "Güçleri yetiyorsa yıksınlar" demedimi tayyip? Oğlu gözaltına alınacağı zaman makam aracına alıp korumadımı? Adam mahkeme kararı falan takmıyor. Bu ülkede hukuk, adalet falan yok artık sadece tayyip var. Hiçbir kanun ondan üstün değil. Durumun ciddiyetinin farkında değilsiniz ne diyim daha.

• HerrAycil kullanıcısına yanıt
    KPSS türü Sınavlarda kim bu ülke gencinin Hakk'ını yediyse Allah onun belasını versin.

E be kardeşim bu Sınavlarda yapılandan şikayet ediyorsun ama bunu yapan adamla seçimlerde kol kola oluyorsun.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Cemaat ile işbirliği yapıldığını herkes itiraf ediyor. Ama muhalefete oy verenler niyeyse daha. Bu soruya cevap vermedi

• Doğru,çünkü makarnaya gönül vermiş kardeşlerimiz internetin ne olduğunu bilmiyor.
    Her seferinde söylüyorum ben herhangi bir partiyi desteklemiyorum. Dediğin gibi her kim onlarla birlikteyse bende seninle birlikte onlara karşıyım. Malum operasyonlardan önce cemaati kimin beslediğini biliyorsak o halde o partinin düşündüğümüz kadar temiz olmadığı anlamına gelir değil mi? Bunu bile bile o insanlara tekrar nasıl güvenebiliriz? Dün cemaatle işbirliği yaparken bugün inlerine gireceğiz aldatıldık gibi söylemleri olan bir lidere ben nasıl güvenebilirim? Senin için kaldırıyorsa tercih meselesidir.

Edit: Ne istediniz de vermedik sözü çok daha geniş bir başlık altında incelenmeli o sözden bilerek hiç bahsetmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerrAycil -- 20 Nisan 2015; 1:03:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HerrAycil

Her seferinde söylüyorum ben herhangi bir partiyi desteklemiyorum. Dediğin gibi her kim onlarla birlikteyse bende seninle birlikte onlara karşıyım. Malum operasyonlardan önce cemaati kimin beslediğini biliyorsak o halde o partinin düşündüğümüz kadar temiz olmadığı anlamına gelir değil mi? Bunu bile bile o insanlara tekrar nasıl güvenebiliriz? Dün cemaatle işbirliği yaparken bugün inlerine gireceğiz aldatıldık gibi söylemleri olan bir lidere ben nasıl güvenebilirim? Senin için kaldırıyorsa tercih meselesidir.

Edit: Ne istediniz de vermedik sözü çok daha geniş bir başlık altında incelenmeli o sözden bilerek hiç bahsetmedim.

herhangi bir partiyi desteklememek ayrı bir şey ama sonuçta seçimler gelince oy vereceksin değil mi?

şu anda cemaate karşı olan sadece ak parti.

muhalefet dediğin partilerin hepsi cemaatin tarafını tutuyor. belki bir tape falan düşer hesabından.

eğer karşılıklı olarak münazara yapcaksak senin seçimde kime oy vereceğini bilmem lazım.

senin vurduğun belli ama savunduğun belli değil, gölge boksu yapamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Doğru,çünkü makarnaya gönül vermiş kardeşlerimiz internetin ne olduğunu bilmiyor.

internete girmek çok büyük bir marifet mi?

eğer bahsedilen şeyler anca internette göründü dersen gülerim.

muhalif tv lerde radyolarda gazetelerde 24 saat yayın yapıldı.

ayrıca şunu belirtmek isterim ki eğer internete girmek bir kıstas ise, einstein, atatürk, newton falan hiç internete girmedi hayatları boyunca bu onları cahil mi yapar?

açık açık şunu desenize, her türlü hile hurda yapıyoruz ama internete yeni giren ergenlerden başka kimseyi kandıramıyoruz!

ekmelettin gibi kimin talimatı ile geldiği belli olmayan bir adama gidip tıpış tıpış oy veren kim? eğer mesele koyunluk ise buyurun buna bakın

• Eğer size verilen üç kuruş parayla geçinme derdindeyken, sizin sorunlarınızı çözmek yerine kendilerine saraylar yaptıranları, başkanlık istiyorum banane diyenleri, 2011de dediklerinin hiç birini yapamayanları, gelir adaletsizliğini uçuranları, kendi yandaşlarını zengin edenleri, vatandaşa gelince 50 lira zam yeter diyenleri görmek istemiyorsanız çözüm belli

• quote:

Orijinalden alıntı: elektro_gadget

He he mahkemeye vericem onlarda tayyibi hapse atacaklar! Yahu operasyon yapan polisler savcılar hepsi görevden alındı, sürgün edildi. Hangi hakim bunların yolsuzluk yaptığına dair karar verebilir. Kaçak saray için mahkeme durdurma kararı verdi de ne oldu? "Güçleri yetiyorsa yıksınlar" demedimi tayyip? Oğlu gözaltına alınacağı zaman makam aracına alıp korumadımı? Adam mahkeme kararı falan takmıyor. Bu ülkede hukuk, adalet falan yok artık sadece tayyip var. Hiçbir kanun ondan üstün değil. Durumun ciddiyetinin farkında değilsiniz ne diyim daha.

niye sayın cumhurbaşkanını hapse atsınlar ?

mahkeme demek senin keyfine göre karar veren demek mi?

tapelere ve ses kayıtlarına inanan kişi sayısı geçen 2 seçimde ortaya çıktı. önce çoğunluğu inandırın sonra konuşuruz.

ikide bir ses kaydı ses kaydı. görende ses kaydını bizzat kendi yaptı sanar. ayrıca bir başbakanın sesini dinlemek vatan hainliği değil mi?

insanların özeline müdahele etmek, onları kameraya almak ses kaydı yapmak, montaj yapmak hangi şerefe haysiyete sığar?

Hepsi bal gibi inanıyor.Sende dahil.Din iman ayağına hala oy veriyorsunuz hepinize yazıklar olsun.

• quote:

Eğer size verilen üç kuruş parayla geçinme derdindeyken, sizin sorunlarınızı çözmek yerine kendilerine saraylar yaptıranları, başkanlık istiyorum banane diyenleri, 2011de dediklerinin hiç birini yapamayanları, gelir adaletsizliğini uçuranları, kendi yandaşlarını zengin edenleri, vatandaşa gelince 50 lira zam yeter diyenleri görmek istemiyorsanız çözüm belli

3 kuruş para değil gayet yeterli kazanıyorum.

sorunlarımı çözüyor ve saray onun değil milletin.

siyasetçinin yada cumhurbaşkanının başkanlık istemesi milletine bir fikir sunmasıdır. gayet doğal.

eğer chp ve anayasa mahkemesi her yapılan işe engel olmasaydı, şu anda 3 katı daha fazla icraat olurdu.

gelir adaletsizliği eskiden yoktu çünkü vatandaşın geliri yoktu doğru dürüst.

doğan, koç gibi yandaşları öyle zengin etmişler ki zamanında şu anda kimse onlara yaklaşamaz.

vatandaşa 50 lira yeter diyen yok.

eğer enflasyon ve iflas etmiş bir ülke görmek istiyorsanız çözüm chp :)
    şişli gibi yeri bile yönetmekten aciz, imf den para dilenen bir ülke istiyorsanız çözüm chp.
    ilaç kuyruğunda bekleyip, 10 liralık ilaca 100 lira vermek istiyorsanız çözüm chp
    bol sıfırlı paralar, askeri vesayet, millete rağmen milletin üstünde her türlü yaşam özgürlüğüne baskı için chp
    kimin ne giyeceğine millet kendi karar vermesin diyorsanız çözüm chp

• quote:

Hepsi bal gibi inanıyor.Sende dahil.Din iman ayağına hala oy veriyorsunuz hepinize yazıklar olsun.

sen herkesi kendin gibi sandın galiba.

din iman ayağı derken? dinime küfredenemi oy vereyim? başörtüsüne ezana karşı çıkana mı oy vereyim?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.