Şimdi Ara

CHP ve MHP sadece internette önde gercekte AKP (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
3
Favori
3.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam 12 den bir konu olmuş. Net alemini genelde 20 ve altı ergen kesim oluşturuyor ee ergen olmaları hasebiyle de çok çabuk çeliniyo akılları algı operasyonlarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul Klee

Öteki konuya da yazdım. İnternette, üniversitelerde yapılan seçim anketinde Akp asla birinci olamaz. Akp'ye oy veren çoğunluk, dünyadan bihaber, genellikle lise mezunu bile olmayan insanlar. Aşağılama falan değil, durum tespiti ona göre yorum yapın.

Meselenin özeti. Bakan kendi ağzıyla itiraf etti vatandaş tahsilini yüksetirse oyumuz düşer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YETER ULAN YETER BANLASANIZA FORUMDAKİ ATATÜRK DÜŞMANLARINI.

NEDEN BANLAMIYORSUNUZ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: exponent

quote:

Orijinalden alıntı: A.Samed.Y

quote:

Orijinalden alıntı: exponent

Her seçim öncesi aynı dalga, chp geliyor açılın diyorlar, seçim akşamı chp genel merkezi cenaze evine dönüyor

islama karşı savaşan partiyi allah muvaffak etmez

İnşaAllah

İNŞallah
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Steve Jobs

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Marciano

Atatürk keşke zamanında istiklal mahkemelerine daha fazla önem verseydi keşke .Bu arada çatlasanızda patlasınızda bu ülkenin kurucusu Atatürktür resmi dili Türkçedir ve yönetim şekli cumhuriyettir.Ya Sevin ya da terkedin.

keşke daha fazla yobaz assaydı değilmi ne olsa şapka takmadılar cezası ölüm

Ya siz muhafazakarlar bir tutturmusun şapka takmayanlar asıldı. Yok şöyle oldu yok böyle oldu. Bir de kaynak gösterip anlatanları var onlar ayrı facia. Kitabın aynısı bende var açıyorum öyle bir yazı yok, diğer kaynağa bakıyorum lafı cımbızla çekip koymuş oraya. Şapka yüzünden asılmalarının sebebi bu kanunun çıkmasını sebep gösterer ayaklanma ve isyan çıkarmaya çalışmaları. Sen şimdi isyan çkkarmaya çalış hapse alıyolar mı almıyolar mı? O zaman cezası idamdı, gereği yapıldı. Ayrıca idam edilenlere bakarsan sadece dinci kesiminde olmadığını görürsün. Bakmazsın ama söyliyeyim dedim.

onlara Ne dendi biliyormusun peygamberimizin en sevdiği sünnetlerinden biri SARIĞI ÇIKAR (onların deyimiyle BEZ ÇAPUÇ PARÇASI)modern olan şapkayı tak onlar bunu kabul etmediler buna isyan diyip hepsini astılar

Bize ne senin peygamberinden ?

Sarık takıp cahil halkı kandıramadığınız için dimi bu isyanınız ?

Yaşadığım yerde senin kafandaki sarıklılar dolaşıyor,bu heriflerin ne haltlar karıştırdığı belli değil.

Sabahın köründe 5-6 yaşındaki çocukları bodrum kata sokuyorlar eğitim ayağına.Ne pislikler dönüyor belli değil.Çok çok azını da zaten haberlerde görüyoruz şanslıysak.

Sarıklılara cübbelilere bir örnek veriyorum,

Jet Fadıl kendileri...

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mako3e

quote:

bu memleketi çanakkaledeki dini takan 40 çeşit milletten gelen şehitler bize teslim etti

kapak oldu

Sen mühendis falan olamazsın. Hakaret edip banlanmak istemiyorum. Bu kadar sığ, düşünce özürlü olmayı nasıl beceriyosunuz?

fatih sultan mehmet han usta bir makine mühendisiydi. fakültede gördüğün o dersler hep müslüman ilim adamlarının eseri haberin varmı? ibni sina nın kitapları bugün tıp fakültelerinde okutulmakta.cabir bin hayyamın cebir kitabı günümüz matematiğinin tamamı. yani anlıyacağın yobaz zannettiğin adamların kitaplarını okuyorsun

Aienstein de müslümandı kardeş tamam mutlu olun yeter ki

Yıl oldu 2015 hala bunların kafasında din muhabbeti yapan herifler var

• The World is Yours... kullanıcısına yanıt
    yüzde 99 tuncelilisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yüzde 99 tuncelilisin

Alakaya maydanoz ?

Türküm nereli olduğum mühim değil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erkurt02

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erkurt02

Akpnin hangi başarısı varmış acaba

Ak partinin Yaptıklarını görmemek için kör olmak Lazım.

Hangisini sayayım? Sen seç

Say bakalım bende sayacağım ekonomi için ne yaptı akp 12 yılda ?

Ekonomiyi devraldığında bir enkaz devraldı.

İmf den para dilenen bir ülke değiliz.

En ufak döviz kuru oynamasında bütün esnaf batmıyor.

Muhalif insanlar bile ekonomi konusunda takdir ediyor yuh yani. Yiğit bulut gibi muhalif biri bile gerçekleri gördü ve saf değiştirdi.

Üniversitelerde harç kalktı
    Okullarda bedava kitap tablet dağıtıldı
    Hastanelerde bedava tedavi oluyorsun
    Zaten önceden hastane yok tu ya
    Duble yollar destan oldu. Yol demek Pahalı yatırım demek
    Devlet memuru olmak artık popüler oldu. Pazarda limon satan ÖĞRETMEN kalmadı
    Türkiye'nin her yerinden milyarlarca Dolarlık yatırımlar Yapılıyor

Barajlar yapıldı Yapılıyor

Marmaray yapıldı Yapılıyor
    Yerli silah Üretiminde çağ atladık
    Asker vesayeti bitirdik artık darbe Dönemleri geride kaldı
    Kamuda kanayan yara olan başörtüsüne serbestlik geldi
    Insanların alım gücü Yükseldi
    Ekonomiye olan güvenden dolayı esnaf ve kobiler düşük faizle kredi Alıp yatırım yapar oldu
    Ihracat Rekorları kırdık
    Ülke Savaş'a girecek olsa borsa etkilenmeyecek kadar sağlam oldu
    Hızlı tren den tut THY nin dünya markası Olmasına kadar süper işler yapıldı
    Daha neler neler bunlar ilk aklıma gelenler. Eğer google kullansam 100 sayfa çıkar

Seçimden sonra görüşürüz

• Elemanın biri kalmış AK Parti seçmenini aşağılıyor. Pek ses etmemek lazım. Malum kaç senedir iktidarsızlık sorunu yaşıyorlar. İdare etmek lazım. Sonuçta zihniyet aynı. Ayrıca eğer kalkıp cahillik derseniz, okuma derseniz cumhuriyet dönemine bakmanızı öneririm. Bakınız bu ülkede 1940'larda okur-yazarlık oranı %20 civarında iken CHP'nin oy oranı %50'lerde idi. Şimdi okur-yazar oranı %95, CHP'nin oy oranı %23; ibret verici orana dikkat !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4007 -- 20 Nisan 2015; 23:16:16 >
  • quote:

Ne zırvalıyosunuz lan siz beni alıntılamayın işinize bakın zırcahiller basın gidin

Bir ara AK Parti karargahına git. Orada söyle deki başkanım kum havuzu istiyorum diye. Lazım olur sana

• quote:

Ne zırvalıyosunuz lan siz beni alıntılamayın işinize bakın zırcahiller basın gidin

Ne zamandır gerçekler zırvalanır oldu? seçim akşamı sizi konuya davet edeceğim. Eğer hala yüzünüz varsa

• quote:

Orijinalden alıntı: The World is Yours...

YETER ULAN YETER BANLASANIZA FORUMDAKİ ATATÜRK DÜŞMANLARINI.

NEDEN BANLAMIYORSUNUZ ?

Özgürlük bu değil mi işte tam da sizin şstediğiniz gibi 😄

• quote:

Orijinalden alıntı: 4007

quote:

Bir ara AK Parti karargahına git. Orada söyle deki başkanım kum havuzu istiyorum diye. Lazım olur sana

ahahahaha tamam hadi işine bak. Seçim akşamı bişey yapmana gerek yok. Yine Akp kazanacak zaten ben aksini iddia etmiyorum. Alıntı yapma mesajımı hadi işine bak
  • OsmanlıHanedanı kullanıcısına yanıt
    Bırak hocam Max 13 heralde

• Hala Ak Partiye Tayyibe laf atan ilkokullu arkadaşlar var RTE olmasa şu an burada olmazdın açlıktan ölürdün.

Seçimde CHP ve MHPye tokat gibi cevabımızı vereceğiz.

Hele şu hırsız yazanlar ayakkabı kutusu diyenlere kahkaha atıyorum iftira atmayın BÜYÜK GÜNAH AÇ KUR-AN OKU AZ

• Paul Klee kullanıcısına yanıt
    Seçmeni aşağılama gibi bir hakkın yok. Şimdi siyaset dersi bitti. Kaybol

• Hakan Akkaya kullanıcısına yanıt
    Yavaş gel sende hocam bu kadar ironi yapma

• 250 kusur secmenin oy kullandigi sandiktan 800 kusur akp oyu cikiyor hala akpliler sandiktan bahsediyor. Cahil insanlar yonetilmeyi sever, kolelikten zevk alirlar. Zira kendi baslarina dusunme kapasiteleri yoktur. Gucune inandiklari kisinin dusundugu tartismasiz dogrudur. Mesela CHP secmeni, partisinin hatasini dillendirmekten cekinmez soyler burada hatali isler yapti der. Ben CHP liyim ve politikalarini desteklemedigim zamanlar oluyor. Birde akplilere bakalim. Sen onlara hatalari saysan dahi normal karsiliyor. Yol yapti diyor calisiyor diyor ve sineye cekmeye devam ediyor.
  • quote:

Öteki konuya da yazdım. İnternette, üniversitelerde yapılan seçim anketinde Akp asla birinci olamaz. Akp'ye oy veren çoğunluk, dünyadan bihaber, genellikle lise mezunu bile olmayan insanlar. Aşağılama falan değil, durum tespiti ona göre yorum yapın.

Adam yazmış her şeyi..Okuyun, düşünün, feyz alın.. Hade eyvalla

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.