Şimdi Ara

Christian eriksen 13m euro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tottenham 13m ye almis. Gelecek vadeeden bir oyuncuydu. Emenikeye verecegimiz parayi buna verecektik aslinda. sowu santrafor oyantirdik. Sant. sikintimiz olmaz korkmayin. webo ve kuyt var hali hazirda. Acayip bilincsiz calisiyoruz. solda stoch sagda kuyt en ucta sow. alves ve liboraya 1 yabanci. 5 -6 yabanciyla zorlanmadak giderdik.
    En onemli sorunumuz ofanstaki adam eksikligini cozecekti bu transfer..

İnsallah bu bolgeye iyi bir oyuncu alirliz sezon kapanmadan..

bu arada bu adam avrupada oynamak istiyor fenere gelmez demeyin. Verirdik 3.5 4m gelirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• adam liverpool u reddetti. Hemen sow demeyin. Sow un bizi tercih etmesinde başka etkenler var.

böyle oyuncuları almak hayale kaçar
  • böyle adamlar gelmiyor oyun değil bu parayı basınca gelecek istediğini ver adam ben gelmem diyor yada resmen dünyayı istiyor gelmek için
  • katmadığın şeyler var... Orneğin Boateng 10m ye Shalkeye gitti ama fenerbahçe 15 versede gelmezdi liginin marka değeri ve avrupaya gidememe durumu yüzünden... tothennam ise her sene banko avrupaya giden ve dünyaca tanınmıs bi takım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoderman

katmadığın şeyler var... Orneğin Boateng 10m ye Shalkeye gitti ama fenerbahçe 15 versede gelmezdi liginin marka değeri ve avrupaya gidememe durumu yüzünden... tothennam ise her sene banko avrupaya giden ve dünyaca tanınmıs bi takım

bu senede uefadalar. 3 yildir clye gitmiyorlar diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

quote:

Orijinalden alıntı: Spoderman

katmadığın şeyler var... Orneğin Boateng 10m ye Shalkeye gitti ama fenerbahçe 15 versede gelmezdi liginin marka değeri ve avrupaya gidememe durumu yüzünden... tothennam ise her sene banko avrupaya giden ve dünyaca tanınmıs bi takım

bu senede uefadalar. 3 yildir clye gitmiyorlar diye biliyorum.

zaten cl deler demedim her sene banko avrupadalar dedim :)

geçen sene ise katılmamaları tam komedi olmuştu.. ŞL için ön eleme hakkı kazanmıslardı ama Chelsea ŞL şampiyonu olunca avrupaya gittiler mecburen :)
  • Sudan ucuz 13m eriksen için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FM'de bile 35m'a alınan bir adam bu. 13 mükemmel para
  • Eriksenin 13'e gitmesine harbiden çok şaşırdım, 30'dan aşağıya kimse alamaz diyordum, adamlar 13 milyon'a aldılar.
  • Eriksen çok iyi fiyata gitmiş. Bu adamlara böyle durumda 33 milyon euro versen gelmezler şu anki durum yuzunden
  • her şey para değil , yani parada o kadarda değil . adam gelip 2 yıl avrupadan mahrum kalmak istemez.
    HERŞEYİ GEÇTİM BİZİM TÜRK OYUNCULARIN BİLE EN BÜYÜK HAYALİ FENERBAHÇE İLE, BEŞİKTAŞ İLE , GALATASARAY İLE AVRUPA KUPALARIN FİNALLER GÖRMEK KUPALAR KALDIRMAK DEĞİLKEN , KÖTÜDE OLSA DANDİK BİR AVRUPA TAKIMIDA OLSA ORALARA GİTMEKKEN AVRUPADA OYNAYAN OYUNCUYU TÜRKİYEYE GETİRMEK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ZOR , GELİR AMA NASIL GELİR AVRUPADAKİ TAKIMDAN NET 1,5 MİLYON KAZANACAK X OYUNCUYA SEN NET 3 VERİRSİN ARTI PRİMLE FİLAN 4 OLUR GELİR 2 YIL OYNAR (yarım yamalak oynar onda da ) SONRA BU ÜLKENDEKİ FUTBOL DÜZENİNİN KENDİSİNE GÖRE OLMADIGINI GÖRÜR Bİ ŞEKİLDE KENDİSİNİ KOVDURMAYA ÇALIŞIR VEYA KENDİSİNİ ALACAK AVRUPA TAKIMI İLE GİZLİCE ANLAŞIR BONMSERVİSİ SIKINTI OLMASIN DİYE YARIM SEZON YATAR , SAÇMA SAPAN GOLLER KAÇIRIR KOŞMAZ SAHADA GEZİNİR (sow'un şuanda yaptıgı gibi) ONDAN SONRA ALDIGIN PARANIN YARISINA SATMAK ZORUNDA KALIRSIN ....İŞ BİZİM FUTBOL KÜLTÜRÜMÜZDE BİTİYOR İŞ BİZİM TÜRK FUTBOLUNU YÖNETENLERDE BİTİYOR . NE ZAMAN TÜRK FUTBOLUNU GELİŞTİRMEK İÇİN ÇABA HARCARLAR NE ZAMNA TÜRK FUTBOLCUNUN HAYALİ AVRUPA TAKIMLARI OLMAKTAN ÇIKAR O ZAMAN BÖYLE GENÇ GELECEK VAAT EDEN ADAMLARI ALIR Kİ BU DA İMKANSIZA YAKIN BİŞEY

• Buyuk yazmasan okumak isterdim ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

her şey para değil , yani parada o kadarda değil . adam gelip 2 yıl avrupadan mahrum kalmak istemez.
    HERŞEYİ GEÇTİM BİZİM TÜRK OYUNCULARIN BİLE EN BÜYÜK HAYALİ FENERBAHÇE İLE, BEŞİKTAŞ İLE , GALATASARAY İLE AVRUPA KUPALARIN FİNALLER GÖRMEK KUPALAR KALDIRMAK DEĞİLKEN , KÖTÜDE OLSA DANDİK BİR AVRUPA TAKIMIDA OLSA ORALARA GİTMEKKEN AVRUPADA OYNAYAN OYUNCUYU TÜRKİYEYE GETİRMEK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ZOR , GELİR AMA NASIL GELİR AVRUPADAKİ TAKIMDAN NET 1,5 MİLYON KAZANACAK X OYUNCUYA SEN NET 3 VERİRSİN ARTI PRİMLE FİLAN 4 OLUR GELİR 2 YIL OYNAR (yarım yamalak oynar onda da ) SONRA BU ÜLKENDEKİ FUTBOL DÜZENİNİN KENDİSİNE GÖRE OLMADIGINI GÖRÜR Bİ ŞEKİLDE KENDİSİNİ KOVDURMAYA ÇALIŞIR VEYA KENDİSİNİ ALACAK AVRUPA TAKIMI İLE GİZLİCE ANLAŞIR BONMSERVİSİ SIKINTI OLMASIN DİYE YARIM SEZON YATAR , SAÇMA SAPAN GOLLER KAÇIRIR KOŞMAZ SAHADA GEZİNİR (sow'un şuanda yaptıgı gibi) ONDAN SONRA ALDIGIN PARANIN YARISINA SATMAK ZORUNDA KALIRSIN ....İŞ BİZİM FUTBOL KÜLTÜRÜMÜZDE BİTİYOR İŞ BİZİM TÜRK FUTBOLUNU YÖNETENLERDE BİTİYOR . NE ZAMAN TÜRK FUTBOLUNU GELİŞTİRMEK İÇİN ÇABA HARCARLAR NE ZAMNA TÜRK FUTBOLCUNUN HAYALİ AVRUPA TAKIMLARI OLMAKTAN ÇIKAR O ZAMAN BÖYLE GENÇ GELECEK VAAT EDEN ADAMLARI ALIR Kİ BU DA İMKANSIZA YAKIN BİŞEY

hocam sow teşhisin cuk oturmuş bu arada. son hali resmen o şekilde yani gidici. ersun hoca da kesin olarak buna emin. gitsin gitmek istiyorsa yapacak bişey yok ama hiç olmassa iyi para kazandırmalı .misal yerine 2 kanat adamı alabilecek oranda.

• Eriksenin tek bacağını 13e vermezlerdi bize.Tıpkı Shaqiri ve Hazard olayları gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sedoman34

quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

her şey para değil , yani parada o kadarda değil . adam gelip 2 yıl avrupadan mahrum kalmak istemez.

hocam sow teşhisin cuk oturmuş bu arada. son hali resmen o şekilde yani gidici. ersun hoca da kesin olarak buna emin. gitsin gitmek istiyorsa yapacak bişey yok ama hiç olmassa iyi para kazandırmalı .misal yerine 2 kanat adamı alabilecek oranda.

12-13'e satarsak öpüp başımıza koyalım . 15 milyona bile zor eger öyle olsaydı liver zamanında verirdi o paraları

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.