Şimdi Ara

Christopher Nolan'ın En İyi Filmi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
2
Favori
4.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git

Christopher Nolan'ın En İyi Filmi

(En Son Oy Tarihi: 18.11.2021)
Giriş
     Christopher Nolan'ın En İyi Filmi
  • Dark Knight 2008 felsefi derinlik olarak gelmiş geçmiş en iyi filmlerden . DC oldukça derin villainlere sahip .. Nolan da bunu kusursuz biçimde değerlendirdi .. 2012'de fena değildi Bane falan vardı .. Ucunu da açıo bırakmışlardı sonunda ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu Nolan olunca bir şeçim yapmak istemiyorum.Benim için hepsi mükemmel filmler.
  • liste güncellenip "Dunkirk" eklenmeli
  • Interstellar ve Inception kesinlikle.İkiside farklı kulvarda ayrım yapmıyorum ama uzay işlendiğinden Interstellar diyorum

• TDK ve Interstellar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyum The Prestige için

İlk izlediğim zamanlar fena dumur etmişti beni çok beğenmiştim Müzikleri de tam uyumlu. Ambient tarzında olmaları izleyicinin dikkatini dağıtmak için ideal bir seçim olmuş ; )

İkinci favorim Interstellar üçüncüsü tdk

Edit: The Prestige mistik bir film olmasından ziyade epey sanatsal bir yapımdır. Bunu gösterilerin sergilendiği sahneler ile tarif edebiliriz. Tam bir klasiko havası var.

Bebeyim Nolan bu işi biliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 11 Temmuz 2018; 18:37:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• The Prestige, The Dark Knight ve Interstellar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görkem !

liste güncellenip "Dunkirk" eklenmeli
    Dunkirk de tam bir masterpiece ama dark knight ve interstelların yanına yaklaşamaz ne yazikki...

Ben arada kaldım inters. mı dark k. mı diye... Ya interstellar da cidden muhteşem idi salyalarla izledim ağzım açık şekilde ama şimdi düşüyorum yeni bir seri çekecek Nolan aynı oyuncularla deseler İnterstellar mı dersiniz , Batman mi birini seçin deseler tabi batman derim o yüzden Dark Knight ı seçiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 16 Temmuz 2018; 12:52:37 >

• Oy vermek çok zor ama Interstellar dedim ben de. Diğerleri hepsi de çok iyi, seçim çok zor oldu :)
  • Seçim yapmak çok zor. Inception ve The Dark Knight arasında kaldım.
  • Benim sıralamam

1-The Prestige
    2-Inception
    3-Memento
    4-The Dark Knight
    5-The Dark Knight Rises
    6-Interstellar
    7-Batman Begins
    8-Insomnia
    9-Dunkirk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 11 Şubat 2020; 12:28:0 >
  • prestige
  • Dunkirk, muhteşem bir sinematografi var filmde, insan izlemeye doyamıyor, film gibi hissettirmiyor, gerçek görüntüler izliyorsunuz sanki, Nolan ın en sıradışı filmi.

Ve listede yok, şakamısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziromen -- 10 Şubat 2020; 1:59:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu güncellenmemiş . Nedeni sadece bu .

• TENET yazabiliriz umarım

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.