Şimdi Ara

chroma giren virüs!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar pc ye mi yoksa chroma mı bulaştı bilmiyorum pc açıldığında otomatik virüslü bir site açılıyor malwarebytes ile tarattım chromu silip tekrar yükledim sonra pc yi yeniden başlattım sıkıntı yok ama birdahaki restartta yeniden aynı birde malwarebytes gta5 steam.api64.dll diye bi dosyayı virüslü buluyor sonra birde kayıt defterinden virüs buluyor siliyorum sonra restart attığımda sıkıntı olmuyor ama birdahakinde yeniden aynı ıobit ile de tarattım ıobit hiçbirşey yapamadı chromu sildim bu sefer microsoft edge den açıldı virüs pc ye gereksiz ya da virüslü bir dosya yüklemediğimi düşünüyorum zaten addblockk var birde ıobit web protection uzantısı var neden böyle oldu tek çözüm formatmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkdnzssmn -- 13 Temmuz 2018; 23:59:59 >

• Eset online scanner ile tarama yapın.
  • bynoname kullanıcısına yanıt
    deneyeceğim teşekkürler :)
  • Farbar logları gönderebilirseniz yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkdnzssmn

deneyeceğim teşekkürler :)
    Sistem win 7 ise bir de combofix ile tarayın.
  • farbar logları nedir bilmiyorum nerden yollayabilirim?
    sistem windows 10 şuanda eset online security ile tarıyorum 2 tehdit buldu ama bakalım
  • quote:

sistem windows 10 şuanda eset online security ile tarıyorum 2 tehdit buldu ama bakalım
    Eset sağlamdır, birde adw cleaner denersiniz sonucu yazarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoname -- 15 Temmuz 2018; 1:39:39 >
    evet eset çözecek gibi :) bu arada adw yi denedim oda aynı şekil çözüm olmadı
  • quote:

evet eset çözecek gibi :) bu arada adw yi denedim oda aynı şekil çözüm olmadı
    Eset sonucunu bekle bakalım.
    2 saattir bekliyorum sonucunu paylaşırım teşekkürler tekrardan
  • quote:

2 saattir bekliyorum sonucunu paylaşırım teşekkürler tekrardan
    Rica ederim.
    3buçuk saatlik taramadan sonra sorun çözüldü gibi sağolun hepiniz
  • quote:

3buçuk saatlik taramadan sonra sorun çözüldü gibi sağolun hepiniz
    Bi daha virus kapmamaya dikkat et.. Antivirus olarak Avira kullan ücretsiz olmasına rağmen oldukça iyi iş çıkarıyor, bir de arada bir Eset online scanner ile tarama yaptın mı tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoname -- 15 Temmuz 2018; 13:32:12 >
    virüs girebilecek siteler girmiyorum aslında dikkat ediyorum ama nasıl oldu anlamadım teşekkürler :D bu arada yine site açılıyor fakat eset siteyi engelliyor chromun açılmasını engelleyemedi virüs hala duruyor
  • quote:

virüs girebilecek siteler girmiyorum aslında dikkat ediyorum ama nasıl oldu anlamadım teşekkürler :D bu arada yine site açılıyor fakat eset siteyi engelliyor chromun açılmasını engelleyemedi virüs hala duruyor
    Reklamlar icin adguard kurun, bu arada chrome yerine neden mozilla kullanmiyorsun? bana gore mozilla daha stabil ve guvenli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoname -- 15 Temmuz 2018; 17:5:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bynoname

Reklamlar icin adguard kurun, bu arada chrome yerine neden mozilla kullanmiyorsun? bana gore mozilla daha stabil ve guvenli.

Alıntıları Göster
    öyle de düşündüm ama yine bu reklamı açacak mozilla da sanırsam deneyim bi onu da
  • quote:

öyle de düşündüm ama yine bu reklamı açacak mozilla da sanırsam deneyim bi onu da

Alıntıları Göster
    Mozilladan sasma.
  • Öncelikle adwcleaner ve combofix programlarını indirin ve masaüstüne atın. malwarebytes i de kurup masaüstüne atın. başlat menüsüne "msconfig" yazıp, orada önyükleme ayarına girin. güvenli önyüklemeyi seçtikten sonra uygula ve tamam deyin. bu işlemi yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın güvenli modda açacaktır. çalıştıra %temp% yazıp hepsini silin. çalıştıra cleanmgr yazıp disk temizleme yapın. bu işlemi yaptıktan sonra tüm programlarla taratın. bulduklarını silsin. sonra msconfigden yeniden önyükleme ayarına girip, ordaki güvenli önyükleme kutucuğunu kapatın. ve uygula ve tamam dedikten sonra yeniden başlatın sorun %99.9 ihtimalle çözülecektir.
  • quote:

a d b lock kursana bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Alfred Blalock -- 18 Temmuz 2018; 15:55:42 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.