Şimdi Ara

Chromaggus Guild [MEHTER TAKIMI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler tekrar yenilenme kararı alan MEHTER TAKIMI guildine

1-80 level arası oyuncu alınıcaktır

Server=Chromaggus
    Race=Alliance

Beyler yeni bi servere geçicekseniz bu guilde gelebilirsiniz

Sizden sadece dürüstlük temiz bi kalp ve satıcı olmamanızı bekliyoruz

Leveling ikinci planda

!!!

PM=Beberuhi,Kralhan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 500PuncH -- 11 Ocak 2009; 22:54:38 >

• arkadaşlar 1-80 lvl aralığı yalan oldu 70 den aşşağı kabul etmiyolar artık biz atılanlar ayrıca bi guild kurduk gelmek isteyenler pm atabilir.Guildin adı Yeniçeriler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklifes -- 13 Ocak 2009; 19:49:16 >
  • Bu serverda aly kasalım dedik arkadaşla ama prime time da bile stormwindde bir iki kişi dolanıyor. Ölü bir server gibi geldi bana. Aktivite, lag durumları nasıl?
  • hmm lagg yok denebilir.her saatte aynı ms ile oynuyorsunuz.biz çekirdek bir kadro oluşturmaya çalıştık
  • şahsen aynı serverda horde kısmında oynuyorum.Server'da latencu gayet memnun ediyo.Raidlerde genelde 180-250 arası oluyo
  • biz alliance ız düşük lvl da başlayınca türkler güvenip guildlerine almıyorlar alsalar bile 80 olana kadar senle ilgilenmiyorlar.eğer bu serverda alliance olup yeni başlıcaksanız guildimize bekleriz.(Yeniçeriler)
  • guild isimleri guzelmis
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dediğim gibi benim şuçum değil benden daha yetkililerin kararı Üzerimde çok büyük yük var Anlatamam... Bi sözüm var çünkü
  • quote:

Orjinalden alıntı: 500PuncH

Dediğim gibi benim şuçum değil benden daha yetkililerin kararı Üzerimde çok büyük yük var Anlatamam... Bi sözüm var çünkü

ben sana sölemiştim zaten önemli değil sen sözünü tuttun zaten.sadece üst rütbeli ve 80 e dayanmış olunca insanlar bazen kendilerini kaybediyor.
  • arkadaşlar bu serverda stılık 150.000 goldum vardır ilgilenenler pm atabilirler ucuz fiyata satacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.