Şimdi Ara

chrome'da enteresan bir bozukluk, yada bende...Sorun çözüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kafayı yicem az kaldı.chrome kullanıyorum internet tarayıcı olarak.bikaç gündür gözüme çarpan bir hata var o da şu: koçtaşın sitesine girmeye çalışıyorum.fakat açılmıyor.onu açamayınca hiçbir site açılmamaya başlıyor.bilgisayar internetle ilgili hiçbirşey yapmıyor ondan sonra.ne gtalk ne msn ne de internet explorer hiçbir site açılmıyor hiçbir bağlantı yapılmıyor.bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyo.yine girmeye çalışıyom koçtaşa yine herşey gidiyo.ancak internet explorerdan koçtaş açılıyo.telefondan giriyorum açılıyo.chrome ile açılmıyo, açılmadığı gibi herşey gidiyo.kaspersky pure var antivirüs olarak.onla mı alakalı acaba.anlayamadım gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkarahanli61 -- 15 Aralık 2011; 10:14:03 >

• Sende koçtaşa Explorer la giriver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qokhan91

Sende koçtaşa Explorer la giriver.

kardeş be.bi çözümün yoksa sus olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkarpuz61

arkadaşlar kafayı yicem az kaldı.chrome kullanıyorum internet tarayıcı olarak.bikaç gündür gözüme çarpan bir hata var o da şu: koçtaşın sitesine girmeye çalışıyorum.fakat açılmıyor.onu açamayınca hiçbir site açılmamaya başlıyor.bilgisayar internetle ilgili hiçbirşey yapmıyor ondan sonra.ne gtalk ne msn ne de internet explorer hiçbir site açılmıyor hiçbir bağlantı yapılmıyor.bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyo.yine girmeye çalışıyom koçtaşa yine herşey gidiyo.ancak internet explorerdan koçtaş açılıyo.telefondan giriyorum açılıyo.chrome ile açılmıyo, açılmadığı gibi herşey gidiyo.kaspersky pure var antivirüs olarak.onla mı alakalı acaba.anlayamadım gitti.

Merhaba

Google chrome kaldırıp cclenaer ile temizlik yaptıkten sonra tekrar kurunuz

statik dns kullanınıız
    208.67.222
    208.67.220.220

yine çözüm olmazsa Modem arayüzünden firewall diye bir şey var onu kapatınız.

NOT : Sana çözüm gelmedi diye kimseyede sus deme hakkın yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 15 Aralık 2011; 7:44:14 >

• böyle gereksiz mesajlar yüzünden git gide çöplüğe dönüyor ya burası.ne demek yani sende explorerla gir.ben bilmiyormuydum oraya explorerla girmeyi.gönderilen o mesajın hangi amaca hizmet ettiği açıklanabilir mi?asla.gereği neydi?hiçbişey.kabahat bendeyse eyvallah.cevap yazmayacağım bundan sonra bu başlık altına.herşey için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkarpuz61

böyle gereksiz mesajlar yüzünden git gide çöplüğe dönüyor ya burası.ne demek yani sende explorerla gir.ben bilmiyormuydum oraya explorerla girmeyi.gönderilen o mesajın hangi amaca hizmet ettiği açıklanabilir mi?asla.gereği neydi?hiçbişey.kabahat bendeyse eyvallah.cevap yazmayacağım bundan sonra bu başlık altına.herşey için teşekkürler

Soruna çözüm buldun mu ?
  • İşlemci kullanımına baktın mı? eklenti kullanıyorsan onları kaldır.
  • quote:

mkarpuz61

Konu başlığına Sorun çözüldü yazar mısın ? yorum gelmesin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.