Şimdi Ara

Chrome'da sitedeki rakamları yazıları değiştirme kodu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
50.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • chrome da bir kodu girince sitedeki rakamları yazıları değiştirebiliyorduk. onun kodunu bilen varsa lütfen paylaşsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Chrome'da Bir Sayfadaki Rakamları ve Yazıları Değiştirme

Bir web sayfasındaki rakamları veya metinleri değiştirmek, {öğeyi denetle} özelliğini kullanarak kolayca yapılabilir. İşte adım adım bir kılavuz:

1. {Öğeyi Denetle}'yi Aç: Web sayfasında sağ tıkla ve "İncele" seçeneğini seç. Veya "Ctrl + Shift + I" (Windows) veya "Cmd + Option + I" (Mac) tuşlarına basabilirsin.
    2. İlgili Öğeyi Bul: İnceleme panelinde, "Öğeler" sekmesine tıkla. Sayfadaki öğelerin bir listesini göreceksin. Değiştirmek istediğin rakam veya metnin bulunduğu öğeyi bulmak için "Ctrl + F" (Windows) veya "Cmd + F" (Mac) tuşlarına basabilir ve arama yapabilirsin.
    3. Yazıyı Düzenle: Öğeyi bulduktan sonra üzerine çift tıkla. Metin bir metin düzenleme kutusunda görünecektir. İstediğin değişiklikleri yap ve "Enter" tuşuna bas.
    4. Sayfayı Yenile: Değişikliklerin görünmesi için sayfayı yenile.

Bu işlem, sayfa düzenleme için tasarlanmış bir özelliktir ve {google yazı değiştirme} veya {chrome yazı değiştirme} uzantılarına ihtiyaç duymaz. Ancak, bazı durumlarda, {google incele ile yazıları değiştirme} gibi uzantılar bu işlemi daha kolay hale getirebilir.

Bu yöntemi kullanarak, {öğeyi denetle ile yazı değiştirme} işlemini hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • O kod şu adres satırına yazılan javascript kodumu?

Onun yerine şöyle de yapabilirsin.Sağ tık öğeyi denetle dedikten sonra değiştirmek istediğin yazıyı değiştirip kaydet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

chrome da bir kodu girince sitedeki rakamları yazıları değiştirebiliyorduk. onun kodunu bilen varsa lütfen paylaşsın

Arkaşadım Yanlış anlamadıysam Şu öğrencilerin e-okulda kullandıgı yöntemi soruyorsunuz

Değiştireceginiz yazıyı rakamı seçip sag tıklayıp ögeyi denetle de ordan değiştir sayfa yenilenene kadar Öyle kalır
  • cok sagolun arkadaslar:) evet e okulla ilgili bi durumdi

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

cok sagolun arkadaslar:) evet e okulla ilgili bi durumdi

• Peki bunu telefonda yapmanın bir yolu var mı?

• MgLadius kullanıcısına yanıt
    sayfa yenileyincide değişikliğin kalması için bi yöntem varmı.yenilenincede değişiklik kalsın istiyorum,mümkünmü?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.