Şimdi Ara

CHROME'DA YAZILAR KÜÇÜLDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    başlıkta da belirttiğim gibi Chrome da yazılar ve web sayfaları küçüldü...CTRL ile boyutu ayarlıyorum ama %100de olmasına rağmen küçük gözüküyor.Varsayılan ayarlara döndüm o da işe yaramadı.Yanlışlıkla birşey yaptım ama bir türlü düzeltemedim.

• ibrahim reyiz kullanıcısına yanıt
    Çözünürlük ayarlarıyla oynadınız galiba. Masaüstü simgelerinde de küçülme var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim reyiz

Arkadaşlar,
    başlıkta da belirttiğim gibi Chrome da yazılar ve web sayfaları küçüldü...CTRL ile boyutu ayarlıyorum ama %100de olmasına rağmen küçük gözüküyor.Varsayılan ayarlara döndüm o da işe yaramadı.Yanlışlıkla birşey yaptım ama bir türlü düzeltemedim.

Chrome girdikten sonra ctrl tuşuna basarak mause un rulosunu yukarı sürünn düzelecektir..
  • Mocle kullanıcısına yanıt
    Hayır masaüstünde bi sıkıntı yok.İE de normal...Sadece chrome'da var bu problem
  • ibrahim reyiz kullanıcısına yanıt
    Chrome 37 sürümünde önce fontlar büyüdü. Sonra tekrarda küçüldü. Chrome 37 kullanıyorsanız bu durum sizden kaynaklanmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim reyiz

Arkadaşlar,

kullanıcıyı sil de düzelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chrome'da Çıkan Reklamlar?!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.