Bildirim
CHROME'DA YAZILAR KÜÇÜLDÜ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Çözünürlük ayarlarıyla oynadınız galiba. Masaüstü simgelerinde de küçülme var mı -
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahim reyiz
Arkadaşlar,
başlıkta da belirttiğim gibi Chrome da yazılar ve web sayfaları küçüldü...CTRL ile boyutu ayarlıyorum ama %100de olmasına rağmen küçük gözüküyor.Varsayılan ayarlara döndüm o da işe yaramadı.Yanlışlıkla birşey yaptım ama bir türlü düzeltemedim.
Chrome girdikten sonra ctrl tuşuna basarak mause un rulosunu yukarı sürünn düzelecektir.. -
Hayır masaüstünde bi sıkıntı yok.İE de normal...Sadece chrome'da var bu problem -
Chrome 37 sürümünde önce fontlar büyüdü. Sonra tekrarda küçüldü. Chrome 37 kullanıyorsanız bu durum sizden kaynaklanmıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahim reyiz
Arkadaşlar,
başlıkta da belirttiğim gibi Chrome da yazılar ve web sayfaları küçüldü...CTRL ile boyutu ayarlıyorum ama %100de olmasına rağmen küçük gözüküyor.Varsayılan ayarlara döndüm o da işe yaramadı.Yanlışlıkla birşey yaptım ama bir türlü düzeltemedim.
kullanıcıyı sil de düzelir.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- windows 7 fotoğraf görüntüleyicisi indir
- yerel yazdırma biriktiricisi hizmeti çalışmıyor
- bilgisayar mouse görmüyor
- bilgisayar kendi kendine kapanıyor
- lcd tv renk bozulması
- 0xc00007b hatası
- bilgisayar hızlandırma
- pc otomatik kapatma
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- iso dosyası nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X