Chrome google üyeliğin ilemi giriş yapıyorsun? Evet: Giriş yaptığından eklentilerden dolayı bu sorun yaşanıyor. Hayır: Başka tarayıcıda aynı sorun var mı? ...Evet: Flaş Player sorunlu ...Hayır: Google Chrome virüs bulaşmış.
bende bayadır yapmıyor artık sanırım chrome kaynaklı birşey bir süre sonra sorun kayboluyor...
crazyboy2424C
kullanıcısına yanıt
Çözümü buldum sanırım. Şimdi deneme sürecindeyim. İşe yararsa paylaşacagım.
Adres çubuğunuza chrome://settings/ yazın ayarlara girmiş olursunuz.
Açılan sayfada en alt bölümde gelişmiş ayarları göstere tıklayınız.
Sistem başlığı altında Kullanabilir olduğunda donanım ivmesini kullan kutucuğunu kaldırıp pasif hale getirin.
Chrome’u yeniden başlatın sorununuz giderilmiş olacaktır.
Ati ekran kartlarında olabilir. Bende de oldu. catalyst control center ayarlarını fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyin.
Arkadaş'a katılıyorum. Veya driver'i güncellemeyi deneyin
banabildir
kullanıcısına yanıt
Allah razı olsun hocam sizden....
quote:
Orijinalden alıntı: Cihat16
quote:
Orijinalden alıntı: ucanbulut
arkadaşlar bendede bir sorun var chrome da simge durumuna küçültüp tekrar açtıktan sonra üst tarafı kararıyor. kaç gündür uğraşıyorum bir çözümü var mı acaba...
aynı sorunu bende yaşıyorum hala bir çözümünü bulamadım.
bende bulamadım. bulan bilen yazsın lütfen
Arkadaşlar ayarlara girip gelişmiş ayarlardan Use hardware acceleration when available seçeneğini kapatırsanız sorun kalmaz. Opera kullandığımdan tam yerini bilmiyorum.
evet. " banabildir" nickli arkadaşın dediği oldu gibi. dediğinin aynını yaptım.şimdilik olmuyor bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: banabildir
Adres çubuğunuza chrome://settings/ yazın ayarlara girmiş olursunuz.
Açılan sayfada en alt bölümde gelişmiş ayarları göstere tıklayınız.
Sistem başlığı altında Kullanabilir olduğunda donanım ivmesini kullan kutucuğunu kaldırıp pasif hale getirin.
Chrome’u yeniden başlatın sorununuz giderilmiş olacaktır.
DENEMİŞTİR...
2017de işime yaradı cevabınız, teşekkürler. hala çözümünü arayan varsa bunu uygulasın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme