Şimdi Ara

Chrome son kapatılan sayfaları açıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
30
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konu başlığına bakıp bu mesajımı okumadan cevap vereceklere sesleniyorum, öncelikle sakin olun. Sizin önereceğiniz yöntemleri biliyorum, denedim olmuyor. Çünkü şirket bilgisayarı olduğu için Chrome üzerindeki bir çok ayarı yapamıyorum.

Sorunum şu, şirket politikası gereği Google Chrome kullanıcılarının ana sayfası şirketin internet sitesini açıyor, ve hangi akıllı bunu istediyse kapatılan bütün sekmeler her seferinde ekrana geliyor. Mesela 25 tane sayfa açık ekranda ve sağ üstten Chrome'u kapattınız diyelim. Ertesi gün veya 10 dk sonra tekrar açtığınızda 25 sekme açılıyor ve artı olarak yeni açtığınız sayfa yani şirketin sitesinin açıldığı sayfa açılıyor, 26 tane sekme geliyor karşınıza. Her seferinde sağ üstteki çarpı ile kapattığınızda ve yeni açtığınızda eklenerek gidiyor. Öyle ki bir süre sonra RAM yetmediği için sistem kilitleniyor. Saygıdeğer şirket yöneticilerine durumu anlatan ekran çıktısı ile bir talep oluştudum, bilgi işlemden birisi geldi ona bizzat sorunu gösterdim ama şuana kadar bir çözüm bulamadım. Bulabildiğim tek yöntem sekmelerin üzerine gelip mausun orta tuşu ile kapatmak. Bu şekilde kapattığım sekme asla bir daha açılmıyor. Ama sağ üstteki çarpı ile kapatırsam yani Chrome'u komple tek seferde kapatırsam sorun oluyor.

Ekran çıktısını size de gönderiyorum. Kısacası aslında YENİ SEKME SAYFASINI AÇ seçeneğini işaretleyemediğim için başıma bu sorun geliyor.

Benim istediğim REGEDİT tarzı bir çözüm ile bunu yapabilir miyiz? Veya başka bir yöntem bilen varsa lütfen yanıtlasın.

Ayrıca ayarlardaki "google chrome kapatıldığında arka plan uygulamaları çalışmaya devam etsin" tikini de kapattım. Yani bu da çözüm değil.

Şimdiden teşekkürler.

NOT: Büyük ihtimalle bu sorunu bildirdiğim bilgi işlemdeki arkadaşlarda araştırma yaparken bu mesajı görecekler. Buradan onlara selam ediyorum :)

Chrome son kapatılan sayfaları açıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chrome'da Çıkan Reklamlar?!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.